baba33 17.04.05, 22:40 Tak sobie myślę, nic o wałbrzyskiej porodówce.Zero doświadczeń?Zero porodów? Jak to z Wami kobiety jest???!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilia_en Re: Wałbrzyska porodówka!!! 17.04.05, 22:42 A mnie interesują Świebodzice ktoś ma doświadczenia? Napiszcie proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
baba33 Do Emilii!!! 17.04.05, 22:48 Ile kobiet-tyle porodów-i tyle opinii!!!Ja miałam rodzić w Świebodzicach[Dzięki Bogu skończyło się w W-chu]Zachwalają ale przyjedź do NAS!!! Dużo się zmieniło i to na LEPSZE!!!Ekipa lekarzy i pielęgniarek- SUPER!!!Warunek- nie panikujesz- słuchasz się położnej - oddychasz głęboko !!!I kochana rodzisz jak w Gromie- ja urodziłam 4kg babę w 1 godzinę!!!Nie ma dla mnie lepszych ludzi jak tam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_en Re: Do Emilii!!! 17.04.05, 22:56 Szykuję się na Świebodzice,bo tam jest mój lekarz i właśnie nie za bardzo mam się od kogo dowiedzieć jak tam jest, tak bardziej szczegółowo, bo ogólne opinie to słyszałam pozytywne. Choć muszę przyznać, że o naszej "nówce" też ostatnio słyszałam dużo dobrego. Pozdrawiam P. S czemu dzięki Bogu skończyło się w Wałbrzychu jeśli mogę zapytać? Odpowiedz Link Zgłoś
baba33 Re: Do Emilii!!! 18.04.05, 19:49 Dlaczego dzięki Bogu???Bo o 8.00 poczułam jak pęka mi pęcherz płodowy-szok uczucie!!!Wody płynęły jak szalone-więc za nim bym dojechała do Świebodzic-to urodziłabym koło Palmiarni!!![3cm rozwarcia na izbie przyjęć]Kochana przyjeżdżaj do Wałbrzycha, mogę polecić Cie mojemu lekarzowi- ale i tak byłoby super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_en Re: :) 19.04.05, 13:10 Jeżeli znajdę się w podobnej sytuacji to pojadę na Nowe Miasto. Na razie odliczam dni, jeszcze miesiąc mi został. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś