magdaklos3 22.04.05, 23:33 Poszukuję namairu na jakiegoś fajnego gina z Żelaznej. Proszę napiszcie jeśli możecie kogoś polecić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna266 Re: dobry lekarz z Żelaznej? 23.04.05, 09:25 polecam doktor Kurczuk- Powolny.prowadzila moja poprzednia ciaze i bylam bardzo zadowolona.mila,konkretna i w gabinecie pelen luz.teraz tez chodzilam do w/w na usg.poza praca w szpitalu przyjmuje w niedawno otwartym gabinecie w Piasecznie.polecam))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaklos3 Re: dobry lekarz z Żelaznej? 23.04.05, 12:55 Dzięki za informację, tymbardziej, że mieszkam niedaleko Piaseczna. Ja spodziewam się drugiego dzidziusia, za pierwszym razem chodziłam do dr. Szymańskiego. Był bardzo fachowy, ale nie ma serca do tego co robi. Mam nadzieje że za twoją rada trafię lepiej. Pozdrawiam)) Odpowiedz Link Zgłoś
maatika Re: dobry lekarz z Żelaznej? 23.04.05, 13:53 a ja chodzę do dr Szulca. Super młody lekarz, dżentelmen w każdym calu, podaje nr na komórkę. Moim zdaniem fachowiec, cierpliwie wszystko tłumaczy, nie zapomina o badaniach - na prawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniarad1 Re: dobry lekarz z Żelaznej? 23.04.05, 16:56 Ja chodzę do Dr Muszyńskiej. To moja druga ciąża pod jej kierunkiem. Jestem zadowolona Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kluseczka74 Re: dobry lekarz z Żelaznej? 24.04.05, 21:00 Hej Polecam Dr Piotra Kukulskiego z Zelaznej. Prowadził moją ciążę a znamy się od kilku lat. Super lekarz i człowiek. Kompetentny, delkiatny i ciepły, świetny kontakt z pacjętką i wiedza. Pozdrawiam Kluseczka i Kinga 22.02.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
born82 Re: dobry lekarz z Żelaznej? 24.04.05, 22:33 Witam! Bardzo goraco polecam dr Warzęchowskiego Wiecej : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=21852032&a=21855904 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
okruszek100 Re: dobry lekarz z Żelaznej? 24.04.05, 22:52 chodziłam do dr. Onoszko.Młoda, miła i na luzie.Pamietała o wszystkich badaniach, jak tylko coś ją zaniepokoiło natychmiast mnie wysyłała na szczegółowe badania.Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
agn3 Re: dobry lekarz z Żelaznej? 25.04.05, 11:19 Ja polecam dr Jerzego Rodzenia. Przyjmuje na Żelaznej i Łuckiej. Bardzo sympatyczny, miły i delikatny. Cierpliwie słucha, pamięta swoje pacjentki. Jest również specjalistą II stopnia od USG . Jestem w 8 mies.ciązy i nie mam żadnych zastrzeżeń. Daje równiez do siebie nr tel. komórkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
pelka22 Re: dobry lekarz z Żelaznej? 25.04.05, 14:13 Ja polecam Jagodę Dembowiecką - Ochman. Przyjmuje napewno w Dantex-Med koło Żelaznej i w przychodni przyszpitalnej. Jest bardzo dokładna, i bardzo miła. Uważam też, że b. kompetentna (a to chyba najważniejsze). Wczuwa się w swoją pracę, zwraca uwagę na wszelkie dolegliwości. We wszystkim potrafi doradzić coś skutecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: dobry lekarz z Żelaznej? 26.04.05, 21:09 Ja chodzę do dr Sterlińskiej (przychodnia przyszpitalna). Jest w porządku, młoda, energiczna, nie narzucająca się. Polecam ją. Odpowiedz Link Zgłoś
1babulka POLECAM DR. WARZĘCHOWSKIEGO 05.05.05, 11:34 Polecam dr Warzechowskiego. Prowadziłam u niego ciaze na Zytniej.Ciaza byla zagrozona, ale wszystko dobrze sie skonczylo.Podobno w duecie z dr Makowskim sa polecani do ciaz z komplkacjami - dr Warzechowski prowadzi, a dr Makowski oglada w USG. U mnie sprawdzili sie wysmienicie.I jeszcze jedno - caly czas moglam byc w kotakcie telefonicznym z dr Warzechowskim , a dla mnie bylo to bardzo wazne. Odpowiedz Link Zgłoś