madlen_79 12.05.05, 16:17 Czy któraś tam rodziła lub miała cc? Jakie wrażenia? Jaki koszt? Pozdrawiam ciepło. Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamitka Re: Esculap - Bielsko Biała 29.05.05, 00:13 Witaj! Ja rodziłam w Esculapie a dokładniej to miałam cesarke. Nie mozna tam rodzic przed terminem (przynajmniej wtedy czyli 16 m-cy temu tak było ) Powiem szczerze że poród, otoczenie, połozne i lekarze - wszystko było super!!! Mam same pozytywne wspomnienia - nawet z samej cesarki. Na sali panowała wesoła atmosfera i sama podczas cesarki hihrałam z opowieści lekarki Opieka cudna jak w prywatnej Klinice, pokoik osobny, dzieciatko przy Tobie lub przy połoznej według zyczenia... normalnie luksus. Ale: 1. Pobyt w Klinice - nie dłużej niż 2- 3 dni 2. Nie ma sprzetu do ratowania zycia wcześniakom - nie wiem dokładnie o jaki chodzi (stąd nie przyjmują przed terminem) - chyba ze cos sie zmieniło to dopytaj sie w Klinice. 3. Koszt to cena za jedzenie które przywoza z restauracji - wybierasz sobie z menu co chcesz - ok. 100zł. No i ew. za znieczulenie ale to wszędzie chyba sie płaci. 4. Odwiedziny - tylko jedna osoba moze wejśc do Twojego pokoju. Cos mogło się zmienic od tego czasu - wejdź sobie na ich stronke www. Pozdrawiam! Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
madlen_79 Re: Esculap - Bielsko Biała 31.05.05, 09:15 Jesteś cudowna, ze odpisalas na moj post!! Dziekuje !!! Bardzo prosze odpowiedz jeszcze czy mialas cesarke na zyczenie czy planowana z powodow medycznych. Jesli na zyczenie ile placilas??? Pozdrawiam Cie serdcznie i przesylam caluski dla Twojego malenstwa !!! Magda Odpowiedz Link Zgłoś