Dodaj do ulubionych

CC w Gliwicach

17.05.05, 23:35
Czy któras z Was rodziła przez cc w Gliwicach lub okolicach na życzenie?
Jak to wygląda, ceny, opieka??
Pozdr Sylwia
Obserwuj wątek
    • marysia43 Re: CC w Gliwicach 18.05.05, 08:20
      mialam cc ale nieodplatnie szczeze muwiac opieka jest dobra tylko warunki takie
      sobie moglo byc czysciej na jedzenie nienazekam.Jezeli bys hciala miec cc za
      kase to musiala bys sie wybrac do lekaza ktory tam pracuje albo do ordynatora
      oczywiscie prywatnie i tak to zalatwiacsmilePOZDRAWIAM
      • cecylia3 Re: CC w Gliwicach 18.05.05, 10:41
        Leżałam trochę na patologi i myślę żę nie z ordynatorem te sprawy ale bardziej
        z lekarzem prowadzoncym najlepiej takim który tam pracuje. Śiostry położne też
        się oruentują więc można zasięgnąć języka nieoficjalnie. Słyszałam że w
        knurowie jest łatwiej w tej sprawie. A apropo cesarki przemyśl to dobrze za i
        przeciw. Nie zawsze to takie dobre dla dziecka.
        • sylviek1 Re: CC w Gliwicach 18.05.05, 19:20
          Nie będę ryzykowała zdrowia swojego i dziecka, u mnie w rodzinie były bardzo
          ciężkie porody.Pierwsze dziecko - miałam zaplanowaną cesarkę z tego własnie
          pwodu, mój lekarz bardzo dobrze mnie zrozumiał i nie płaciłam za cesarkę. Ale
          to nie było w Gliwicach.
          • betif Re: CC w Gliwicach 18.05.05, 23:10
            nie wiem do kogo chodzisz, ale moja pani ginekolog wydaje mi sie taka wlasnie
            osoba "do dogadania" sie w roznych tego typu sprawach. Jesli chcialabys
            kontakt, to napisze Ci na priv. Zaznaczam, ze ja sie nie "dogadywalam" wiec na
            100% nie wiem, ale rozne sluchy tu i owdzie mnie dochodzily.

Beata
        • yola13 Re: CC w Gliwicach 17.08.05, 21:40
          a co ordynator nie moze byc lekarzem prowadzącym?
    • sylviek1 Re: CC w Gliwicach 20.05.05, 21:35
      .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka