sylviek1 17.05.05, 23:35 Czy któras z Was rodziła przez cc w Gliwicach lub okolicach na życzenie? Jak to wygląda, ceny, opieka?? Pozdr Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marysia43 Re: CC w Gliwicach 18.05.05, 08:20 mialam cc ale nieodplatnie szczeze muwiac opieka jest dobra tylko warunki takie sobie moglo byc czysciej na jedzenie nienazekam.Jezeli bys hciala miec cc za kase to musiala bys sie wybrac do lekaza ktory tam pracuje albo do ordynatora oczywiscie prywatnie i tak to zalatwiacPOZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
cecylia3 Re: CC w Gliwicach 18.05.05, 10:41 Leżałam trochę na patologi i myślę żę nie z ordynatorem te sprawy ale bardziej z lekarzem prowadzoncym najlepiej takim który tam pracuje. Śiostry położne też się oruentują więc można zasięgnąć języka nieoficjalnie. Słyszałam że w knurowie jest łatwiej w tej sprawie. A apropo cesarki przemyśl to dobrze za i przeciw. Nie zawsze to takie dobre dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
sylviek1 Re: CC w Gliwicach 18.05.05, 19:20 Nie będę ryzykowała zdrowia swojego i dziecka, u mnie w rodzinie były bardzo ciężkie porody.Pierwsze dziecko - miałam zaplanowaną cesarkę z tego własnie pwodu, mój lekarz bardzo dobrze mnie zrozumiał i nie płaciłam za cesarkę. Ale to nie było w Gliwicach. Odpowiedz Link Zgłoś
betif Re: CC w Gliwicach 18.05.05, 23:10 nie wiem do kogo chodzisz, ale moja pani ginekolog wydaje mi sie taka wlasnie osoba "do dogadania" sie w roznych tego typu sprawach. Jesli chcialabys kontakt, to napisze Ci na priv. Zaznaczam, ze ja sie nie "dogadywalam" wiec na 100% nie wiem, ale rozne sluchy tu i owdzie mnie dochodzily. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Re: CC w Gliwicach 17.08.05, 21:40 a co ordynator nie moze byc lekarzem prowadzącym? Odpowiedz Link Zgłoś