yoasia01 21.05.05, 10:12 Czy macie jakieś informacje o dr Romanowskim? Chodzi o prowadzenie ciąży? z góry dzięki pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amra1 Re: info o dr K.Romanowskim 22.05.05, 11:20 Jeśli masz na myśli dr. Krzysztofa Romanowskiego, który jakiś czas temu był dyrektorem szpitala na Madalińskiego w Warszawie, to służę swoją opinią. Jestem jego pacjentką od ładnych paru lat. Prowadził też moją ciążę, która na początku przysparzała trochę problemów. Wyciągnął mnie swego czasu z różnych innych nieprzyjemności. Mam do niego pełne zaufanie. Jest otwarty, ma poczucie humoru, odpowiada na każde pytanie. Potrafi wylać kubeł zimnej wody na głowę kobiecie, która niepotrzebnie panikuje i przejmuje się różnymi zasłyszanymi lub wyczytanymi głupotami. Nie zleca niepotrzebnych badań i jeszcze potrafi sensownie wytłumaczyć, dlaczego tego nie robi. Generalnie jest typem lekarza, który ma zdroworozsądkowe podejście do swoich pacjentek i ich problemów. Nie lubi tylko jednego - osób, które nie stosują się do jego zaleceń z bliżej nieokreślonych powodów, bezmyślności u swoich pacjentek (w stylu "nie robiłam przez ostatnie kilka lat cytologii, bo przecież nic nie bolało...") itd. Ogólnie uwielbiam wizyty u niego, zawsze wychodzę z nich w dobrym humorze. I zawsze na te wizyty jest przeznaczone za mało czasu... Jest rozmowny bardzo, więc przeważnie wizyty się przedłużają. Ogólnie naprawdę polecam Przynajmniej ja, nie wiem jak inni. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś