yo_oo 06.06.05, 14:57 bardzo proszęo opinie... a jak ktoś dodatkowo zna koszt prywatnej wyzyty w Jego gabinecie to bede wdzieczna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia_0111 Re: dr Jacek Boj 07.06.05, 20:16 Ja co prawda osobiście nie znam tego lekarza ale chodząc do swojej ginki, która przyjmuje na ul. Andersa widziałam tam dyplomy i cennik pana Jacka Boja. Wywnioskowałam z tego, że on tam przyjmuje na zmianę z moją ginką. Z tego cennika wynika, że pierwsza wizyta u niego kosztuje 100 zł. a kolejne 80 zł. Ja płacę u tej mojej 80 zł. Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
yo_oo Re: dr Jacek Boj 08.06.05, 14:25 dzieki dziewczyny. bylam u niego prywatnie. Po moich ostatnich doswiadczeniach z innym lekarzem postapil bardzo uczciwie. Mam sie z nim rozliczyc po porodzie. A w sumie tylko raz jeszce pojde do niego przed porodem. jeszce raz dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
marysiajrjewoijowjwoe8909 Re: dr Jacek Boj 08.08.20, 13:55 nie polecam dr Boja wizyta była bardzo stresująca nie wykonał i nie zlecił żadnych badań w 6 tygodniu ciąży, stwierdził że mam przyjść za dwa tygodnie. Wizyta trwała 5 minut podczas, których nie wykazał żadnego zainteresowania swoja pacjentką. Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama