justyna62 22.07.05, 11:34 Mam pytanko, czy któras z Was miala okazje rodzic z Anna Zajac z Karowej? Chcialabym poznac Wasze opinie i koszt opieki indywidualnej. Justyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikaes Re: Anna Zajac z Karowej 25.07.05, 12:44 ja osobiście nie rodziłam z p. Zając, ale rodziła z nią dziewczyna, z którą potem leżałam i była bardzo zadowolona. Ponieważ były problemy przy porodzie (vacuum), p. Zając potem kilka razy do niej przychodziła (już na położnictwie) i pytała się czy wszystko w porządku, pomagała przystawić dziecko do piersi.Zaznaczam, że p. Zając była przy tym porodzie jako położna dyżurna, a nie specjalnie zamówiona i opłacona - więc myślę że tym bardziej jej późniejsze zachowanie dobrze o niej świadczy Odpowiedz Link Zgłoś
anita53 Re: Anna Zajac z Karowej 27.07.05, 11:53 Bardzo sympatyczna i fachowa. Nie rodziłam z nią, ale koleżanka miała tę przyjemność. Ja spotkałam się osobiście kilka razy z p. Anią na porodówce (indukcje) i z czystym sumieniem mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
anita53 Re: Anna Zajac z Karowej 27.07.05, 11:55 Zapomniałam dodać - opłaty na izbie przyjęć: 1000zł za opiekę położnej, 400zł znieczulenie, 400zł poród rodzonny. Takie są teraz stawki na Karowej. Odpowiedz Link Zgłoś