aga267 07.09.05, 14:52 Drogie mamy czy znacie dr Rejtara, podobno przyjmuje w Damianie w Wa-wie? Proszę o jakieś info na jego temat. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kelly_11 Re: Dr Rejtar 07.09.05, 16:28 Chyba chodzi Ci o dr Rajtara? Byłam u niego w Damianie raz. Uważam, że dobry fachowiec, dyskretny, wszystko wytłumaczy, dobry kontakt z pacjentką. Jest oprócz tego cytologiem i ma gdzieś własny gabinet ginekologiczny (jeśli chcesz, to znajdę jego numer, mam jego wizytówkę). Robi też specjalistyczne badania szyjki, tzw. kolposkopię. Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Dr Rejtar 07.09.05, 22:42 Moze Miroslaw? To Rajtar. Ma gabinet na Mokotowie. Jesli to ten, o ktorego pytasz. pozdr, patyk Odpowiedz Link Zgłoś
lolita27 Re: Dr Rejtar 08.09.05, 22:39 Ja sobie robilam u niego kolposkopie, jest ok... Odpowiedz Link Zgłoś
tribeka Re: Dr Rejtar 09.01.06, 15:49 i jak z kolposkopią? jeżeli wynik był zły to z całego serca namawiam na potwierdzenie tego u innego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś