lgmag 09.10.05, 21:33 Czy ktos moze polecic mi lekarza na czas ciazy i porodu pracujacego w Medicover OCHOTA ewentualnie inny Medicover? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata_78 Re: Medicover 10.10.05, 12:02 Ja prowadziłam całą ciąże w Medicover ATRIUM na Jana Pawła u dr Piotr Sołowiej. Przyjmuje tam cały tydzień w godzinach od 8.00 do 14.00 (to jest minus, bo nigdy go nie ma popołudniu) w poniedziałki i piatki robi tylko USG, a od wtorku do czwartu ma wizyty. Bardzo go polecam, jest bardzo dokładny, sumienny, spokojnie wszystko tłumaczy, usg robi bardzo dokładnie, rowiewa wątpliwości, no i jest miły i całkiem przystojny. wiek ok. 40. Pozdrawiam, Beata Odpowiedz Link Zgłoś
beata_78 Re: Medicover 10.10.05, 12:04 a ha nie wiem czy przyjmuje porody, bo ja rodziłam w maju na Kasprzaka w IMiD i też bardzo polecam. Byłam mile zaskoczona opieką poporodową. Wszystkie pielęgniarki miłe, uprzejmie, we wszystkim pomagają. Gorąco polecam ten szpital. Odpowiedz Link Zgłoś
liza9 Re: Medicover 12.10.05, 11:33 A możesz napisać czy płaćiłaś coś za poród?Z góry bardzo dziękuję! bd.lilypie.com/jD0sp2/.png Odpowiedz Link Zgłoś
lolonek1 Re: Medicover 10.10.05, 13:12 Mnie prowadzi dr. Olga Wodowska (Centrum Atrium) bardzo gorąco polecam, jest również bardzo dokładna i moim zdaniem dużo lepsza od Sołowieja do którego również chodziłam i nie byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysia04 Re: Medicover 10.10.05, 14:30 Odradzam Lubaszewską z Medicover Ochota. krzysia. Odpowiedz Link Zgłoś
1_matylda Re: Medicover 12.10.05, 21:58 Hej, czy mogłabyś podać mi powód dla którego odradzasz Lubaszewską ? To dla mnie wazne, bo do niej właśnie chodzę na wizyty kontrolne. Zanim zaszłam w cize rowniez do niej chodzilam i nigdy nie moglam powiedziec o niej zlego slowa - wrecz odwrotnie! Ciekawa jestem Twojej opinii!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krzysia04 Re: Medicover 13.10.05, 09:53 Matyldo, ja prowadziłam u niej ciążę w zeszym roku i była to ciąża trudna - groził mi przedwczesny poród. Gdy pani stwirdziła że szyjka się skraca dała mi skierowanie do szpitala. Na moje pytanie czego mogę się spodziwać: pessar, zszycie? Odpowiedziała lakonicznie że w szpitalu mi powiedzą. Na pytanie czy mam brać No-Spę i w jakich dawkach odpowiedziała że tak wg mojego własnego uznania tj jak czuję że mam skurcz. W szpitalu mnie uświadomili, że jak ja wezme podczas skurczy to ona zadziala godzine później więc trzeba ją brać regularnie. W szpitalu mnie wysmieli - powiedzieli ze sie nic nie dzieje ze szyjka 2 cm w 33 tyg bez rozwarcia bez skurczy to nie powod by leżeć w szpitalu przez dwa miesiace i ze to moj lekarz prowadzacy powinien zadecydowac o ewentualnym pessarze (nic innego nie wchodzi w gre)i mi go założyć. W szpitalu poradzono mi zmniane lekarza choc to była już dosyć zaawansowana ciąża. Odradzała mi ją również koleżanka - nie podabało jej się głównie to że na większość jej pytań odpowiadała: jak Pani uważa wydaje mi się że za pieniądze jakie tam się płaci należy się fachowa porada a nie tylko pilnowanie regulranych badań. krzysia Odpowiedz Link Zgłoś
kawi2 Re: Medicover 12.10.05, 11:24 Polecam dr.Wodowska, swietny specjalista i super człowiek! dzięki niej, ciąża przebiegła bezstresowo. Odradzam dr. Bebelską z Marynarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
liza9 Re: Medicover 12.10.05, 11:39 A czy mozecie podać dokładny adresik tego Medicoveru to może i ja sie tam wybioręDziękuję! bd.lilypie.com/jD0sp2/.png Odpowiedz Link Zgłoś
konefka29 Re: Medicover 14.10.05, 16:27 zalezy w jakim miescie mieszkasz. W Warszawie sa 3 medicovery na Domaniewskiej, w Atrium i na Bitwy Warszawskiej. Z reszta sama sprawdz: www.medicover.com/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ulaw-k Re: Medicover 14.10.05, 19:41 Polecam dr Wiesławę Młynarczyk z Atrium, bezstresowo, sympatycznie. Robi USG bardzo dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lgmag Re: Medicover 20.10.05, 01:35 A czy ktoras z Was leczy sie u Pani dr Elżbiety Narojczyk-Świeściak? Jakie sa asze opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
beatle1 Re: Medicover 31.10.05, 16:50 ja prowadze ciaze u dr Swiesciak. Mam mieszane uczucia. Z jednej strony jest bardzo uspokajajaca i podchodzi do wszystkiego spokojnie, ale nie wychodze od niej nasycona wiedza . To znaczy nie tlumaczy mi wszystkoego i dlatego przed wizyta w srode zrobilam sobie karte z pytaniami, zeby niczego nie zapomniec ;- ). ale musze uczciwie powiedziec, ze bardzo mnie uspokaja jej spokoj i to, ze jest poloznikiem z wieloletnim dosiwadczeniem. Chce zreszta rodzic w Bielanskim, gdzie ona pracuje. pozdrawiam, Beatle1 Odpowiedz Link Zgłoś