09.10.05, 21:33
Czy ktos moze polecic mi lekarza na czas ciazy i porodu pracujacego w
Medicover OCHOTA ewentualnie inny Medicover? Pozdr
Obserwuj wątek
    • beata_78 Re: Medicover 10.10.05, 12:02
      Ja prowadziłam całą ciąże w Medicover ATRIUM na Jana Pawła u dr Piotr Sołowiej.
      Przyjmuje tam cały tydzień w godzinach od 8.00 do 14.00 (to jest minus, bo
      nigdy go nie ma popołudniu) w poniedziałki i piatki robi tylko USG, a od wtorku
      do czwartu ma wizyty. Bardzo go polecam, jest bardzo dokładny, sumienny,
      spokojnie wszystko tłumaczy, usg robi bardzo dokładnie, rowiewa wątpliwości, no
      i jest miły i całkiem przystojny. wiek ok. 40.

Pozdrawiam,
      Beata
      • beata_78 Re: Medicover 10.10.05, 12:04
        a ha nie wiem czy przyjmuje porody, bo ja rodziłam w maju na Kasprzaka w IMiD i
        też bardzo polecam. Byłam mile zaskoczona opieką poporodową. Wszystkie
        pielęgniarki miłe, uprzejmie, we wszystkim pomagają. Gorąco polecam ten szpital.
        • liza9 Re: Medicover 12.10.05, 11:33
          A możesz napisać czy płaćiłaś coś za poród?Z góry bardzo dziękuję!

bd.lilypie.com/jD0sp2/.png
    • lolonek1 Re: Medicover 10.10.05, 13:12
      Mnie prowadzi dr. Olga Wodowska (Centrum Atrium) bardzo gorąco polecam, jest
      również bardzo dokładna i moim zdaniem dużo lepsza od Sołowieja do którego
      również chodziłam i nie byłam zadowolona.
      • krzysia04 Re: Medicover 10.10.05, 14:30
        Odradzam Lubaszewską z Medicover Ochota.

krzysia.
        • lgmag Re: Medicover 11.10.05, 18:01
          Dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam
        • 1_matylda Re: Medicover 12.10.05, 21:58
          Hej,
          czy mogłabyś podać mi powód dla którego odradzasz Lubaszewską ?
          To dla mnie wazne, bo do niej właśnie chodzę na wizyty kontrolne. Zanim zaszłam
          w cize rowniez do niej chodzilam i nigdy nie moglam powiedziec o niej zlego
          slowa - wrecz odwrotnie!

Ciekawa jestem Twojej opinii!!

pozdrawiam smile
          • krzysia04 Re: Medicover 13.10.05, 09:53
            Matyldo,

ja prowadziłam u niej ciążę w zeszym roku i była to ciąża trudna - groził mi
            przedwczesny poród.
            Gdy pani stwirdziła że szyjka się skraca dała mi skierowanie do szpitala.
            Na moje pytanie czego mogę się spodziwać: pessar, zszycie? Odpowiedziała
            lakonicznie że w szpitalu mi powiedzą.
            Na pytanie czy mam brać No-Spę i w jakich dawkach odpowiedziała że tak wg
            mojego własnego uznania tj jak czuję że mam skurcz. W szpitalu mnie
            uświadomili, że jak ja wezme podczas skurczy to ona zadziala godzine później
            więc trzeba ją brać regularnie.
            W szpitalu mnie wysmieli - powiedzieli ze sie nic nie dzieje ze szyjka 2 cm w
            33 tyg bez rozwarcia bez skurczy to nie powod by leżeć w szpitalu przez dwa
            miesiace i ze to moj lekarz prowadzacy powinien zadecydowac o ewentualnym
            pessarze (nic innego nie wchodzi w gre)i mi go założyć. W szpitalu poradzono
            mi zmniane lekarza choc to była już dosyć zaawansowana ciąża.
            Odradzała mi ją również koleżanka - nie podabało jej się głównie to że na
            większość jej pytań odpowiadała: jak Pani uważa

wydaje mi się że za pieniądze jakie tam się płaci należy się fachowa porada a
            nie tylko pilnowanie regulranych badań.

krzysia
    • kawi2 Re: Medicover 12.10.05, 11:24
      Polecam dr.Wodowska, swietny specjalista i super człowieksmile! dzięki niej, ciąża przebiegła bezstresowo. Odradzam dr. Bebelską z Marynarskiej.
    • liza9 Re: Medicover 12.10.05, 11:39
      A czy mozecie podać dokładny adresik tego Medicoveru to może i ja sie tam
      wybioręwinkDziękuję!

bd.lilypie.com/jD0sp2/.png
      • konefka29 Re: Medicover 14.10.05, 16:27
        zalezy w jakim miescie mieszkasz. W Warszawie sa 3 medicovery na Domaniewskiej,
        w Atrium i na Bitwy Warszawskiej.

Z reszta sama sprawdz: www.medicover.com/pl/
        • ulaw-k Re: Medicover 14.10.05, 19:41
          Polecam dr Wiesławę Młynarczyk z Atrium, bezstresowo, sympatycznie. Robi USG
          bardzo dokładnie.
          • lgmag Re: Medicover 20.10.05, 01:35
            A czy ktoras z Was leczy sie u Pani dr Elżbiety Narojczyk-Świeściak? Jakie sa
            asze opinie?
            • beatle1 Re: Medicover 31.10.05, 16:50
              ja prowadze ciaze u dr Swiesciak. Mam mieszane uczucia. Z jednej strony jest
              bardzo uspokajajaca i podchodzi do wszystkiego spokojnie, ale nie wychodze od
              niej nasycona wiedza wink. To znaczy nie tlumaczy mi wszystkoego i dlatego przed
              wizyta w srode zrobilam sobie karte z pytaniami, zeby niczego nie zapomniec ;-
              ). ale musze uczciwie powiedziec, ze bardzo mnie uspokaja jej spokoj i to, ze
              jest poloznikiem z wieloletnim dosiwadczeniem. Chce zreszta rodzic w
              Bielanskim, gdzie ona pracuje. pozdrawiam,
              Beatle1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka