30.10.05, 17:50
Za ok.5 tygodni mam rodzic smile
Dziewczyny,bardzo prosze o opinie na temat szpitala w Redlowie.Wiem ze
ostatnio byla tam jakas afera i ogolnie slyszalam mnostwo niezbyt pochlebnych
opinii na jego temat.Jezeli juz macie wszystko za soba to prosze o
opinie,nawet te zle.I jak wyglada sprawa znieczulenia ZO?
Pozdrawiam wszystkie mamusie,ktore maja juz swoje malenstwa na swiecie : )))
i te ktore,tak jak ja,juz nie moga sie doczekac tego momentu : )))
Obserwuj wątek
    • lucyna831 Re: REDŁOWO 01.11.05, 21:27
      Moja córcia ma 5 miesięcy.Dwóch starszych synów urodziłam w Redłowie,były to
      porody rodzinne ale nie bardzo byłam zadowolona z opieki.Jest tam tyle
      porodów,że nie interesują się za bardzo kobietą ani dzieckiem.Córeczkę
      zdecydowałam się urodzić w Wejherowie,polecał mi ten szpital lekarz i znajome
      które tam rodzily.Bardzo dobra opieka w czasie porodu-nie ma znieczulenia z.o.-
      tylko przy cessarce.Sale po porodzie są 2 osobowe,rodzina może odwiedzać w
      pokoju.Bardzo byłam zadowolona!
      • blum koszmar 02.11.05, 08:18

moja siostra dwoje dzieci urodzila wlasnie w Red?owie, bo mieszkamy obok szpitala. Za ka?dym
        razem by? to koszmar. Za pierwszym razem omal nie przyp?acila tego zyciem, bo miala nadcsnienie i
        cesarke, szprycowali ja relanium i wrzeszczeli, ze placze, bo nie umie karmić. Niemiłe siostry, moze jak
        ktos rodzi po raz kolejny i ma luz bo wie co sie dzieje z jego cialem i psycha to moze tam rodzic, ale na
        pewno nie po raz pierwszy. Mialam ochote wykrasc ja ze szpitala, bo myslalam ze oszleje tam.
        Chcialysmy napisac do Fundacji RPL ale zabraklo nam konsekwencji...
        Zdecydowanie nie polecamy!
        b.

lucyna831 napisała:

> Moja córcia ma 5 miesięcy.Dwóch starszych synów urodziłam w Redłowie,były to
        > porody rodzinne ale nie bardzo byłam zadowolona z opieki.Jest tam tyle
        > porodów,że nie interesują się za bardzo kobietą ani dzieckiem.Córeczkę
        > zdecydowałam się urodzić w Wejherowie,polecał mi ten szpital lekarz i znajome
        > które tam rodzily.Bardzo dobra opieka w czasie porodu-nie ma znieczulenia z.o.-
        > tylko przy cessarce.Sale po porodzie są 2 osobowe,rodzina może odwiedzać w
        > pokoju.Bardzo byłam zadowolona!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka