kazula1 04.11.05, 19:11 jestem w 21 i chodzę własnie do Wikarka słyszłam że to świetny lekarz a czy wy wiecie coś na ten temat???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
becik_25 Re: Sosnowiec-dr.A.Wikarek 07.11.05, 18:30 nie znam tego lekarza, ale z Sosnowca jest niedaleko do szpitala kolejowego w Katowicah Ligocie, a tam ordynatorem jest dr n. med. Stanisław Dąbrowski wspaniały lekarz, a na oddziale są cudowne położne i rodzinna atmosfera. Rodziłam tam w ubiegłym roku we wrześniu i z ręką na sercu mogę polecić ten szpital. Odpowiedz Link Zgłoś
monia265 Re: Sosnowiec-dr.A.Wikarek 14.11.05, 17:46 Rodziłam w 1 w Sosnowcu w lipcu tego roku, niestety miałam cesarke, ale to nie wina lekarzy z tego szpitala, ja osobiście chodziłam do dr Wróbla, ale z dr Wikarkiem też miałam okazję się spotkac, wielokrotnie robił mi USG, jest świetnym lekarzem, naprawde bardzo dokładny w badaniu USG ( ponoć najlepszy w tym szpitalu) a ogólnie też nie można narzekać!!! W każdym razie na oddziale ginekologicznym, a pózniej na noworodkach panuje miła atmosfera. Nie ma co narzekac , naprawde jak na moje 2 tygodniowe wczasy w szpitalu to było całkiem miło !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martuszkaw Re: Sosnowiec-dr.A.Wikarek 15.11.05, 12:14 Rodziłam w sosnowieckiej 1 w tym roku, co prawda ciążę prowadził inny lekarz, ale doktora Wikarka miło wspominam. Sympatyczny, umie rozładować stres podczas porodu i świetnie robi usg. Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka3 Re: Sosnowiec-dr.A.Wikarek 25.03.06, 14:11 ja miałam cc w 1-prowadząca dr.szatan Ela-b.miła-i opiekowała sie troskliwie- ale Wikarek również b.Kompetenty-rzeczowy-i widać ze fachowym okiem ocenia stan kazdej pacjentki-jeśli trafisz z porodem na jego dyżur mozna rodzić spokojnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś