Dodaj do ulubionych

Sosnowiec-dr.A.Wikarek

04.11.05, 19:11
jestem w 21 i chodzę własnie do Wikarka słyszłam że to świetny lekarz a czy
wy wiecie coś na ten temat????
Obserwuj wątek
    • becik_25 Re: Sosnowiec-dr.A.Wikarek 07.11.05, 18:30
      nie znam tego lekarza, ale z Sosnowca jest niedaleko do szpitala kolejowego w
      Katowicah Ligocie, a tam ordynatorem jest dr n. med. Stanisław Dąbrowski
      wspaniały lekarz, a na oddziale są cudowne położne i rodzinna atmosfera.
      Rodziłam tam w ubiegłym roku we wrześniu i z ręką na sercu mogę polecić ten
      szpital.
    • monia265 Re: Sosnowiec-dr.A.Wikarek 14.11.05, 17:46
      Rodziłam w 1 w Sosnowcu w lipcu tego roku, niestety miałam cesarke, ale to nie
      wina lekarzy z tego szpitala, ja osobiście chodziłam do dr Wróbla, ale z dr
      Wikarkiem też miałam okazję się spotkac, wielokrotnie robił mi USG, jest
      świetnym lekarzem, naprawde bardzo dokładny w badaniu USG ( ponoć najlepszy w
      tym szpitalu) a ogólnie też nie można narzekać!!! W każdym razie na oddziale
      ginekologicznym, a pózniej na noworodkach panuje miła atmosfera. Nie ma co
      narzekac , naprawde jak na moje 2 tygodniowe wczasy w szpitalu to było całkiem
      miło !!! Pozdrawiam
    • martuszkaw Re: Sosnowiec-dr.A.Wikarek 15.11.05, 12:14
      Rodziłam w sosnowieckiej 1 w tym roku, co prawda ciążę prowadził inny lekarz,
      ale doktora Wikarka miło wspominam. Sympatyczny, umie rozładować stres podczas
      porodu i świetnie robi usg.
      • sliwka3 Re: Sosnowiec-dr.A.Wikarek 25.03.06, 14:11
        ja miałam cc w 1-prowadząca dr.szatan Ela-b.miła-i opiekowała sie troskliwie-
        ale Wikarek również b.Kompetenty-rzeczowy-i widać ze fachowym okiem ocenia stan
        kazdej pacjentki-jeśli trafisz z porodem na jego dyżur mozna rodzić spokojnie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka