syljas 29.11.05, 14:18 witam wszystkich! czy ktos moze mi powiedziec coś o tej pani dr? z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modrooczka Re: dr Halina Burda??? 29.11.05, 21:07 Juz kiedys pisalam, obiektywna nie bede, bo za dlugo ja znam, i za dobrze, tez prywatnie. Lekarz na pewno barzdo dobry, jesli cos czasem moim kolezankom przeszkadza to sposob bycia (taki szorstki, rzeczowy i prosto z mostu), ale ona naprawde bardzo zyczliwie podchodzi do pacjentek, nawet tych ktorym wytyka ze powinny schudnac czy cos w tym stylu. A juz przy dzieciaczkach to sie rozplywa. Na pewno ceniony specjalista cytolog i poloznik. Zycze milego prowadzenia ciazy u niej (jesli sie zdecydujesz) Ja koncze druga i dobrze mi z tym Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
syljas Re: dr Halina Burda??? 01.12.05, 11:15 dziękuję ci bardzo za odpowiedź Wiesz ja juz byłam u niej 2 razy i mam problemy z moim dzidziusiem. Też wydaje mi sie konkretna i sympatyczna, ale wciaz nie jestem do niej przekonana,wydaje mi się ze za mało zleca badań? Jestem w 2 trymesyrze od 2 miesięcy siedze na zwolnieniu i musze leżeć. Zastanawiam sie czy przedłuzy mi zwolnienie czy nie,bo naprawdę zle sie czuję i mam stresujaca pracę i daleki dojazd do niej, a ostatnie wyniki usg wyszły zadowalająco. nie wiem jak z nia rozmawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
modrooczka Re: dr Halina Burda??? 01.12.05, 19:27 Rozmawiaj wprost, ze w pracy bardzo sie meczysz. Jak do tego dodasz ze wieczorami bardzo zle sie czujesz ( albo ze miewasz skurcze - co moze byc przy duzym zmeczeniu)to powinna dac zwolnienie, tylko ona nie wiem czemu mi zawsze dawala na miesiac i potem kolejne. Pierwsza ciaze wlasciwie spedzialam na zwolnieniu chociaz pod koniec juz sie dobrze czulam. O badania sie zwyczajnie upominaj. Ona nie zleca a potem bardzo sie dziwi ze mialas niezrobione. Zawsze mozesz napomknac, ze dawno nie mialas robionego tego czy tamtego, albo ze boisz sie o poziom zelaza czy cos. One nie z oszczednosci tak robi wiec sie raczej nie obrusza. Odpowiedz Link Zgłoś
winus Re: dr Halina Burda??? 07.06.17, 20:46 Witam, czy ktos ma jakis namiar na dr Burda? Odpowiedz Link Zgłoś
filiperek23 Re: dr Halina Burda??? 26.06.17, 13:45 Pracuje w szpitalu na Inflanckiej Odpowiedz Link Zgłoś