gwana 29.12.05, 18:13 mam niedługo wyznaczony termin. Chciałam rodzić w szpitalu Bielańskim. Zastanawiam się nad porodem u dr Piotra Kretowicza. Czy któraś z was może rodziła u niego i czy możecie mi coś o nim napisać. Wielkie dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty69 Re: dr Piotr Kretowicz 29.12.05, 23:34 tzn ze Kretowicz przeniosl sie do bielanskiego? w wakacje robilam u niego w Novum usg i jeszcze wtedy pracowal w innym szpitalu... Odpowiedz Link Zgłoś
gwana Re: dr Piotr Kretowicz 30.12.05, 07:38 ekipa z czerniakowskiej przenisła się na Bielany. także Kretowicz. on przyjmuje też na ul. Finlandzkiej 9 (Saska Kępa - przy rondzie Waszyngtona)w środy i piątki Odpowiedz Link Zgłoś
betty69 Re: dr Piotr Kretowicz 30.12.05, 09:34 > ekipa z czerniakowskiej przenisła się na Bielany. także Kretowicz. to ze ekipa z czerniakowskiej przenisła się na Bielany, wiem, ale nie wszystcy. wlasnie Kretowicz mowil nam na badaniu ze on zostal, ale zna nasza gin. ktora pracuje w bielanskim, bo kiedys razem pracowali. pare dni temu slyszalam ze czerniakowka zamkneli wiec moze juz i Kretowicz dolaczyl do szpitala bielanskiego. ciekawa jestem czy Roszkowski tez sie tam przeniosl? Odpowiedz Link Zgłoś
gbc73 Re: dr Piotr Kretowicz 01.01.06, 17:16 Dr Kretowicz zdecydowanie przeniosl sie na Bielany z reszta ekipy - urzeduje tam od listopada. Nie rodzilam z nim, ale jest moim lekarzem od wielu lat i chocby to "wiele lat" swiadczy o tym, ze jest lekarzem bardzo ok. Prowadzil moje dwie ciaze, bardzo uwaznie. Drugie dziecko rodzilam na Bielanach z polozna blisko wspolpracujaca z Kretowiczem i bylo super (o ile w ogole mozna tak o porodzie powiedziec). A w ogole to przed pierwszym porodem tez myslalam, zeby rodzic z moim lekarzem (skonczylo sie na porodzie nawet bez wlasnej poloznej, bo wtedy akurat na Czerniakowskiej polozne mialy szlaban na prywatne pacjentki; pomimo tego porod wsponimam swietnie). Teraz jako mama z podwojnym doswiadczeniem widze, ze najwazniejsze jest miec dobra polozna. Ona zapewni miedzy innymi to, ze w razie koniecznosci interwencji lekarskiej bedzie ona na czas i ze nikt was nie zaniedba ani nie zlekcewazy. Odpowiedz Link Zgłoś
agma11 Re: dr Piotr Kretowicz 30.12.05, 00:33 przyjmuje w klinice novum, chyba tylko w poniedziałki. adres strony www.novum.com.pl Nic więcej na jego temat nie wiem. Powodzenia agma11 Odpowiedz Link Zgłoś
m_golightly Re: dr Piotr Kretowicz 01.01.06, 17:33 ciąży mi nie prowadzi ale od początku chodziłam do niego na usg w Novum i mogę o nim mówić tylko w superlatywach, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś