Dodaj do ulubionych

dr Wandzel

20.01.06, 23:05
Szukam przychodni prywatnych i zpitali gdzie przyjmuje dr Krystyna Wandzel.
Wiem, że przyjmuje na Bródnie w KCO, ale tylko raz w tygodniu. Czy może
któraś z Was jest jej pacjentką lub prowadziła u niej ciążę? Będę wdzięczna
za informacje.
Obserwuj wątek
    • kika4242 Re: dr Wandzel 21.01.06, 11:05
      Byłam pacjętką P. dr ale tylko do 16 tyg. ciąży.Zrezygnowałam z jej usług
      poniważ kosztowało mnie to zbyt dużo pieniędzy i nerwów.Kazda wizyta to wydatek
      rzędu 200zlStandartem jest 2 wizyty w miesiacu.Wciąż Pani dr. wymyślała coraz
      to nowe dolegliwości.Po konsultacji z innym lekarzem okazało sie to kompletną
      bzdurą.Jeżeli chcesz moge podać Ci gdzie przyjmuje poza KCO(nie pracuje w
      żadnym z szpitali,to prywatny gabinet)

• carla25 Re: dr Wandzel 21.01.06, 12:34
      Byłabym wdzięczna za informacje, martwi mnie tylko,że nie jesteś z niej
      zadowolona. To moja pierwsza ginekolog, nie mam poważniejszych problemów, a ona
      jest dla mnie po prostu bardzo miła i tak się już do niej przyzwyczaiłam...
      Może możesz polecić mi jakiegoś lekarza, dodam, że z natury jestem panikarą i
      może dlatego tak lubiłam te wizyty u dr Wandzel... Ale jeżeli chodzi o
      przyszłość to planujemy dzidziusia, a w takich sprawach mój komfort psychiczny
      schodzi oczywiście na drugi plan. Potrzebny będzie fachowy lekarz... Wielkie
      dzięki że odpisałaś...
      • kika4242 Re: dr Wandzel 21.01.06, 15:05
        Nie chciałam Cię zrazic,do p.doktor,faktycznie jest bardzo miła i ma fajny
        sposób bycia.Ale nie polecam jej do prowadzenia ciązy,chyba że moj przypadek
        był odosobniony.Teraz zbliżam sie do końca ciazy,prowadzi mnie inna lekarka,i
        mam komfort psychiczny i wszystko jest ok.P dr. Wandzel przyjmuje na
        Elektoralnej 14b m 19.

• carla25 Re: dr Wandzel 21.01.06, 15:30
      Bardzo dziękuję, niestety Twój przypadek nie jest odosobniony. Szukałam
      informacji w "Szpitale" i możesz tam zerknąć, ale dobrych opinii pani Wandzel
      nie ma. A może mogłabyś mi kogoś polecić? Wygląda na to, że zmienię lekarza...
      • rybka_79_79 DOKTOR 21.01.06, 15:45
        Witaj.Co do lekarza prowadzącego w przyszłości ciąże to najlepiej mieć takiego
        który poza gabinetem prywatnym pracuje również w szpitalu,będziesz miała
        pewnośc że w razie potrzeby zawsze mozesz przyjechac do danego szpitala i
        napewno zajmie sie toba.Tacy lekarze czesto daj do siebie nr komorkowy i
        zazwyczaj o każdej porze odbieraja.
    • mamanowa TO MAFIA GINEKOLOGICZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 21.01.06, 15:55

tę panią poleciła mi moja przyjaciółka, która chodziła do niej kontro9lnie od
      czasu do czasu. ja poszłam, bo chciałam się przygotować do ciąży. kobieta
      rzeczywiście miła, ale w skrócie kazała mi przychodzić do siebie co tydzień, za
      każdym razem robiła USG, albo wysyłała mnie na badania do swoich kolegów
      (badania były 2x droższe niż gdzie indziej). POWIEDZIAŁA MI W KOŃCU, ŻE JESTEM
      BEZPŁODNA I NIE BĘDĘ MOGŁA NA RAZIE MIEĆ DZIECI!!!!!!!!!!!!!!!1 ale że on się
      tym zajmie i mnie wyleczy. świat mi się zawalił, bo op niczym wtedy nie
      marzyłam, jak o dziecku. i ona to wykorzystywała, robiąc mi ciągle coraz to
      nowe badania. kiedy zaczęło brakować mi kasy i powiedziałam jej, że się
      wypisuję, powiedziała, że mogę się u niej leczyć na kredyt i oddam jej później.
      na szczęście był wtedy ze mną mąż i tylko postukał się w głowę. zmieniliśmy
      lekarza i okazało się, że JESTEM ZUPEŁNIE ZDROWA!!!!!!!!!!!!!! (potwierdziłam
      to jeszcze na badaniu u dwóch innych lekarzy, bo nie mogłam uwierzyć!!!) od
      razu zaszłam w ciążę i nie miałam żadnych kłopotów, ponad rok temu urodziłam
      zdrowego synka. w ciąży nawet nie miałam nudnośći, zaparć, ani innych
      dolegliwości smile))
      byłam na tę kobietę tak wściekła, że poszłam do niej i pokazałam jej wyniki
      badań, że jestem w ciąży, ONA POWIEDZIAŁA MI, ŻE NA PEWNO BĘDĘ MIAŁA KŁOPOTY I
      MOGĘ U NIEJ ZROBIĆ ZABIEG ABORCJI, BO "ONA JEST LEKARZEM, A NIE POLITYKIEM!"
      przeprasam, że tak chaotycznie, ale to nazwisko wywołało u mnie niefajne
      wspomnienia i na samą myśl o tej oszustce robi mi się słabo. gdybym wtedy nie
      była w ciąży na pewno oddałabym sprawę do sądu.a teraz znów jestem w ciąży
      (zdrowej i zapłodnionej za "pierwszym podejściem") i na szczęście mam dobrego
      lekarza.
      UWAGA
      oszustka przyjmuje w krajowym centum osteoporozy na bródnie i na tyłach kina
      femina, tylko tam bierze 2x więcej za wizytę, ale jak pójdziesz na bródno, to i
      tak wcześniej cxzy później powie ci, że musisz iść do tego drugiego gabinetu,
      bo tam ma lepszy sprzęt.
      mam nadzieję, że choć jedno wynika z tego mojego długiego wywodu: TRZYMAJ SIĘ
      OD NIEJ Z DALEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • rybka_79_79 Re: TO MAFIA GINEKOLOGICZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 21.01.06, 15:58
        No nieżle!!Dosłownie szok!!Az sie boje pomyśleć co przez to babsko przeszłaś.
        • mamanowa Re: TO MAFIA GINEKOLOGICZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 21.01.06, 16:03
          teraz, jak patrzę na mojego uśmiechniętego synka i przypominam sobie przyjemną
          ciążę i prawie bezbolesny 1-godzinny poród, tamte wydarzenia wydają mi się
          jakimś koszmarnym snem. jestem tyulko na siebie zła, że tak późno
          rozszyfrowałam to babsko i że może powinnam ostrzec inne kobitki przed nią,
          chociaż wtedy pisałam o tym na forum, ale bez odzewu...
          pozdrawiam, szczęśliwa i zdrowa mamanowa
    • kika4242 Re: dr Wandzel 21.01.06, 16:01
      To co przeczytałam wstrzasneło mną.Ja również byłam pacjętką tej p. dr.Odemnie
      wyłudziła okolo 1200zl w ciągu 3 miesięcy.Naciągała mnie na okazało sie
      niepotrzebne badania(robione przez siebie)wciąz wymyślajac mi nowe dolegliwosci
      i narażając na okropne stresy.Naszczęście w pore udałam sie do innego lekarza
      który wszystkiemu zaprzeczył i złapał sie za głowę slyszac moją opowieśc.
      Ciekawe ile kobiet zostało tak oszukanych i dało sie złapac na jej uprzejmości
      i ile jeszcze takich pacjentek jak my da sie oszukac jak wynika pseudo P.
      doktor.
    • kika4242 Re: dr Wandzel. 21.01.06, 16:02
      To co przeczytałam wstrzasneło mną.Ja również byłam pacjętką tej p. dr.Odemnie
      wyłudziła okolo 1200zl w ciągu 3 miesięcy.Naciągała mnie na okazało sie
      niepotrzebne badania(robione przez siebie)wciąz wymyślajac mi nowe dolegliwosci
      i narażając na okropne stresy.Naszczęście w pore udałam sie do innego lekarza
      który wszystkiemu zaprzeczył i złapał sie za głowę slyszac moją opowieśc.
      Ciekawe ile kobiet zostało tak oszukanych i dało sie złapac na jej uprzejmości
      i ile jeszcze takich pacjentek jak my da sie oszukac jak wynika pseudo P.
      doktor.
    • carla25 Re: dr Wandzel 21.01.06, 18:37
      Jestem w szoku. Zaczęłam ten wątek, ponieważ chciałam znaleźć adres lekarza
      uważanego przeze mnie za świetnego... Może jednak lepiej się stało i dowiaduję
      się o tym wszystkim teraz, a nie np. będąc w ciąży. Prawda jest taka, że na
      wizyty chodziłam praktycznie jedynie kontrolnie, dwa razy było krótkie
      leczenie, potem cytologia jedyneczka i tyle. Zastanawiam się tylko, dlaczego
      taka osoba wciąż przyjmuje. Na Bródnie jest zawsze komplet pacjentów. No nic.
      Trzeba znaleźć innego lekarza. Wielkie dzięki za wszystkie opinie.
    • ewe30 Re: dr Wandzel 24.01.06, 16:46
      Cześć- przeżyłam szok- u pani dr prowadziłam ciąże 5 lat temu- w sumie już
      zapomniałam o niej ale ten wątek obudził we mnie wspomnienia- juz wtedy było
      drogo jak cholera ! Pani doktor pomyliła się TYLKO 2 RAZY !!!!- najpierw
      stwierdziła zę beda bliźniaki i z tą myślą żylismy przez miesiac do wykonania
      drogiego USG (podobniez u najlepszego specjalisty)- lekarz stwierdziła że
      dzidziuś jest 1 i po zapoznaniu sie z historią rodziny - że w żadnym razie nie
      będziemy mieli blixniaków !! Drugą pomyłkę przezyłam jeszcze mocniej w 7
      miesiacu dr Wanzel stwierdziłą ze dzdzius jest bardzo duży i cieżki moge
      przedwcześnie urodzić i miałam leżeć przez 1 miesiac w łozku, wstawac tylko do
      toalety- lezałam i przezywałam koszmar bojac się o życie synka- po miesiacu
      zrobliśmy badanie pomiaru ciezaru dziecka i wyszło że jest akuracik i do
      ciezkich nie nalezy. Urodziłam w terminie (ważył 2650) wszystko skończyło sie
      dobrze- Konradek ma 5 lat ale panią doktor PAMIĘTAM .
      • carla25 Re: dr Wandzel 24.01.06, 16:58
        Przykro mi, że tyle przeszłaś. Ale ja też jestem w szoku. Na forum szukałam nr
        telefonu do dr W. A znalazłam te wszystkie opinie... Nigdy bym nawet nie
        pomyślała... Dzięuję za szczerość. I pewnie za dużo więcej. Strach pomyśleć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka