aklepa 24.01.06, 13:55 Cześć, możecie polecić jakigoś dobrego, normalnego ) ginekologa z LuxMedu??? Jestem w pierwszych tygodniach i próbuję znaleźć jakiegoś fajnego lekarza. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aklepa Re: LuxMed ginekolog 24.01.06, 14:19 w Warszawie faktycznie zapomniałam dopisać Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: LuxMed ginekolog 24.01.06, 14:32 o nie pomogę, ale polecam listę ginekologów forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 na pewno coś znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
aniam241 Re: LuxMed ginekolog 24.01.06, 14:40 Na Raclawickiej dr Tramś- przyjmuje tylko w poniedzialki i trzeba sie wczesnie zapisac nawet miesiac przed wizyta albo dr Krocin. Trams jest fajna ale czasem ma humorki a Krocin jest bardzo sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kejti1 Re: LuxMed ginekolog 15.03.06, 19:31 Chodziłam do dr Tramś jeszcze przed i teraz w trakcie ciąży. Jest to bardzo rzetelna i sympatyczna lekarka, także jestem zadowolona. Może czasem przerasta ją robota papierkowa Dr Krocin - u której miałam wizytę kiedy nie było mojej doktorki - nie wywarła na mnie dobrego wrażenia, przeprowadziła rutynowo wszystkie badania oraz wypełniła papierki, poza tym mało komunikatywna. Natomiast kiedy jej powiedziałam że jestem na zwolnieniu i potrzebuję je przedłuzyć stwierdziła że ciąża przebiega prawidłowo i nie widzi powodów do dawania zwolnienia. Nie ważne było to, że ja sie źle czuje, to jej nie obchodziło Odpowiedz Link Zgłoś
aklepa Re: LuxMed ginekolog 24.01.06, 15:09 a słyszałyście coś o dr Alicji Pawłowskiej? tez jest w Luxmedzie Odpowiedz Link Zgłoś
12m5 Re: LuxMed ginekolog 24.01.06, 15:52 Witam.Ja chodze do dr Kuzawczyka, przyjmuje w Lux Medzie na Chmielnej. To bardzo dobry specjalista.Bardzo dobrze przygotowal mnie do ciazy,kazal zrobic wszystkie niezbedne szczepienia i inne badania(np.toksoplazmoza).Gdy juz wszysyko wiedzial to kazal nam brac sie do roboty.Pracuje tez w szpitalu Bielanskim,jak lezalam na poczatku ciazy to przyszedl pogadal.Ja jestem juz w 33tc wiec to koncowka,przed Toba jeszcze tyle wspanialych miesiecy.Pozdrawiam i polecam mojego ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
ishtar Re: LuxMed ginekolog 24.01.06, 16:02 A na Puławskiej? Ktoś może polecić jakiegoś ginekologa i ew. dobrego internistę? Odpowiedz Link Zgłoś
bemark76 Re: LuxMed ginekolog 26.01.06, 18:42 Na Pulawskiej chodzilam do dra Królinskiego niestety on teraz nie przyjmuje juz jako gin tylko robi usg wczesniej jak nie bylam w ciazy to chadzalam do Pawlowskiej i bylo ok, ale kolezanka zaczela prowadzic u niej ciaze i nie byla zadowolona wiec pomimo ze chodzilam do niej wczesniej to jak zaszlam w ciaze to przenioslam sie do Królinskiego NIe wiem co Ci poradzic - moze dr. Malewski? Odpowiedz Link Zgłoś
apple_pie_76 Re: LuxMed ginekolog 29.01.06, 17:44 ja chodzę do dr Pawłowskiej na Puławskiej. Generalnie ok. Ale ona nie pracuje w szpitalu więc to taka opieka po to by mieć darmowe badania (mam opiekę wykupioną przez firmę). Jest babeczką na luzie. Nie ma nic przeciwko jedzeniu pleśniowych serów, czego z reguły lekarze zabraniają. Bardzo rutynowo podchodzi do ciąży. Trzeba mieć przygotowaną listę pytań żeby się czegoś dowiedzieć. Prywatnie chodzę jeszcze do lekarki ze szpitala, w którym chcę rodzić więc dr. Pawłowską traktuję jako lekarza od wypisywania badań, za które nie płacę Ale wszystkie moje koleżanki chodzące do niej (bez ciąży) są bardzo zadowolone i polecają ją jako delikatną i rzeczową ginkę. Na Racławickiej odradzam natomiast dr Grzesia. To jest stary lekarz, któremu powinni ograniczyć prawo wykonywania zawodu. Prowadził mnie przez 2 lata i wiedząc o moich kłopotach, nie zadbł o właściwy monitoring mego stanu zdrowia, Kiedy wreszcie przypomniał sobie, co powinien zrobić i przyniosłam mu wyniki badań z USG dostała skierowanie na operację, którą miałam szybko przeprowadzić. Nie wskazał mi, gdzie najlepiej się zgłosić, który szpital specjalizuje się w tego typu zabiegach etc. Odradzam i jeszcze raz odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
justi_x Re: LuxMed ginekolog 30.01.06, 19:18 Witam Ja polecam doktor Gadomską z Racławickiej. Nie jest wylewna, ale konkretna, sympatyczna, odpowiada na każde pytanie. Ja teżdługo szukałam i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
pl35 Re: LuxMed ginekolog 15.03.06, 21:28 dr Popławski - Racławicka. poprowadził mojaciążę i mam teraz zdrowa córeczkę. W czasie ciąży również nie miałam prawie kłopotów ( tylko bardzo częste migreny przez 5 miesięcy). starszy facet, był ordynatorem na solcu.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś