Dodaj do ulubionych

LuxMed ginekolog

24.01.06, 13:55
Cześć,
możecie polecić jakigoś dobrego, normalnego smile) ginekologa z LuxMedu???
Jestem w pierwszych tygodniach i próbuję znaleźć jakiegoś fajnego lekarza.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • szaruga Re: LuxMed ginekolog 24.01.06, 14:09
      a w jakim mieście?
      • aklepa Re: LuxMed ginekolog 24.01.06, 14:19
        w Warszawie smile faktycznie zapomniałam dopisać smile
        • szaruga Re: LuxMed ginekolog 24.01.06, 14:32
          o nie pomogę, ale polecam listę ginekologów
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
          na pewno coś znajdziesz smile
        • aniam241 Re: LuxMed ginekolog 24.01.06, 14:40
          Na Raclawickiej dr Tramś- przyjmuje tylko w poniedzialki i trzeba sie wczesnie
          zapisac nawet miesiac przed wizyta albo dr Krocin. Trams jest fajna ale czasem
          ma humorki a Krocin jest bardzo sympatyczna.
          • kejti1 Re: LuxMed ginekolog 15.03.06, 19:31
            Chodziłam do dr Tramś jeszcze przed i teraz w trakcie ciąży. Jest to bardzo
            rzetelna i sympatyczna lekarka, także jestem zadowolona. Może czasem przerasta
            ją robota papierkowa wink Dr Krocin - u której miałam wizytę kiedy nie było mojej
            doktorki - nie wywarła na mnie dobrego wrażenia, przeprowadziła rutynowo
            wszystkie badania oraz wypełniła papierki, poza tym mało komunikatywna.
            Natomiast kiedy jej powiedziałam że jestem na zwolnieniu i potrzebuję je
            przedłuzyć stwierdziła że ciąża przebiega prawidłowo i nie widzi powodów do
            dawania zwolnienia. Nie ważne było to, że ja sie źle czuje, to jej nie
            obchodziło uncertain
    • aklepa Re: LuxMed ginekolog 24.01.06, 15:09
      a słyszałyście coś o dr Alicji Pawłowskiej? tez jest w Luxmedzie
      • 12m5 Re: LuxMed ginekolog 24.01.06, 15:52
        Witam.Ja chodze do dr Kuzawczyka, przyjmuje w Lux Medzie na Chmielnej. To
        bardzo dobry specjalista.Bardzo dobrze przygotowal mnie do ciazy,kazal zrobic
        wszystkie niezbedne szczepienia i inne badania(np.toksoplazmoza).Gdy juz
        wszysyko wiedzial to kazal nam brac sie do roboty.Pracuje tez w szpitalu
        Bielanskim,jak lezalam na poczatku ciazy to przyszedl pogadal.Ja jestem juz w
        33tc wiec to koncowka,przed Toba jeszcze tyle wspanialych miesiecy.Pozdrawiam i
        polecam mojego ginekologa.
        • ishtar Re: LuxMed ginekolog 24.01.06, 16:02
          A na Puławskiej? Ktoś może polecić jakiegoś ginekologa i ew. dobrego internistę?
          • bemark76 Re: LuxMed ginekolog 26.01.06, 18:42
            Na Pulawskiej chodzilam do dra Królinskiego niestety on teraz nie przyjmuje juz
            jako gin tylko robi usg
            wczesniej jak nie bylam w ciazy to chadzalam do Pawlowskiej i bylo ok, ale
            kolezanka zaczela prowadzic u niej ciaze i nie byla zadowolona

wiec pomimo ze chodzilam do niej wczesniej to jak zaszlam w ciaze to przenioslam
            sie do Królinskiego
            NIe wiem co Ci poradzic - moze dr. Malewski?
            • apple_pie_76 Re: LuxMed ginekolog 29.01.06, 17:44
              ja chodzę do dr Pawłowskiej na Puławskiej. Generalnie ok. Ale ona nie pracuje w
              szpitalu więc to taka opieka po to by mieć darmowe badania (mam opiekę
              wykupioną przez firmę). Jest babeczką na luzie. Nie ma nic przeciwko jedzeniu
              pleśniowych serów, czego z reguły lekarze zabraniają. Bardzo rutynowo podchodzi
              do ciąży. Trzeba mieć przygotowaną listę pytań żeby się czegoś dowiedzieć.
              Prywatnie chodzę jeszcze do lekarki ze szpitala, w którym chcę rodzić więc dr.
              Pawłowską traktuję jako lekarza od wypisywania badań, za które nie płacę wink Ale
              wszystkie moje koleżanki chodzące do niej (bez ciąży) są bardzo zadowolone i
              polecają ją jako delikatną i rzeczową ginkę.
              Na Racławickiej odradzam natomiast dr Grzesia. To jest stary lekarz, któremu
              powinni ograniczyć prawo wykonywania zawodu. Prowadził mnie przez 2 lata i
              wiedząc o moich kłopotach, nie zadbł o właściwy monitoring mego stanu zdrowia,
              Kiedy wreszcie przypomniał sobie, co powinien zrobić i przyniosłam mu wyniki
              badań z USG dostała skierowanie na operację, którą miałam szybko przeprowadzić.
              Nie wskazał mi, gdzie najlepiej się zgłosić, który szpital specjalizuje się w
              tego typu zabiegach etc. Odradzam i jeszcze raz odradzam.
    • justi_x Re: LuxMed ginekolog 30.01.06, 19:18
      Witam
      Ja polecam doktor Gadomską z Racławickiej. Nie jest wylewna, ale konkretna,
      sympatyczna, odpowiada na każde pytanie.
      Ja teżdługo szukałam i jestem bardzo zadowolona.
    • pl35 Re: LuxMed ginekolog 15.03.06, 21:28
      dr Popławski - Racławicka.
      poprowadził mojaciążę i mam teraz zdrowa córeczkę. W czasie ciąży również nie
      miałam prawie kłopotów ( tylko bardzo częste migreny przez 5 miesięcy). starszy
      facet, był ordynatorem na solcu.Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka