Dodaj do ulubionych

Niepolomice - dr Liber

13.02.06, 19:10
Czy wiecie cos o tym lekarzu? Warto tam rodzic? Bylam na wizycie i na razie
mam mieszane uczucia.
Obserwuj wątek
    • ps29 Re: Niepolomice - dr Liber 14.02.06, 17:56
      O doktorze Librze ostatnio rozmawiam codziennie, mieszkam w Niepolomicach,
      wiele kolezanek sie u niego leczy, badz leczylo. Te, ktore urodzily w jego
      klinice sa zadowolone, bez wyjatku. Dla wielu jest jednak zastanawiajace to
      dlaczego wiekszosc porodow to cesarskie ciecia? Ale same rodzace dlugo nad tym
      nie mysla, czesciej ich bliscy zadaja sobie to pytanie. Ciecia robione sa
      profesjonalnie, wiec zainteresowane sa zadowolone. Poza "niegrzecznym" w
      stosunku do kobiet wlascicielowi kliniki, wszystko sie wydaje byc w porzadku.
      Zona dr Libra robi kawal dobrej roboty, jest mila i serdeczna. A caly personel
      po porodzie skacze wokol matki i dziecka. Latwiej jest jednak zapanowac nad 3
      rodzacymi niz nad 30 stoma jak jest w innych szpitalach. Gdybym miala pieniadze
      na porod w Niepolomicach chetnie bym sie zdecydowala.
      • kumakk Re: Niepolomice - dr Liber 16.02.06, 09:12
        Dzieki za slowa pokrzepienia. Szczerze mowiac nie zauwazylam, zeby lekarz byl
        niegrzeczny, raczej... drogi smile Co do cc to sie troche zaniepokoilam, ale skoro
        wszystko odbywa sie sprawnie i dzieci i mamusie sa zdrowe i zadowolone to
        przemysle te sprawe. Ale faktem jest, ze za zalozenie szwu na szyjke (w
        narkozie) zaspiewali 1500 zl wiec boje sie nawet pytac ile kosztuje porod sad
        • jezzmam Re: Niepolomice - dr Liber 16.02.06, 18:28
          Ja sie leczyłam i chodziłam do Libera.Jest dobrym lekarzem i dla mnie był BARDZO miły--wszyscy zresztą byli super!!Leżałam tam tydzień na podtrzymaniu zanim Liber wypóścił mnie spokojny do domu.Drogo tam jest,ale super.
          Poród sn kosztuje 3000zł-czy 3500zł a cc 4500zł.W tym po psn jesteś tam 3 doby a po cc 5--to jest wliczone w cene.
          Rodzić tam nie rodziłam bo miałam wskazania do cc więc rodziłam na Ujastku i tym sposobem zaoszczędziłam kupę kasy dla maluszka.
          Ujastek a szczególnie dr Juszczyka(ordynatora)polecam szczególnie bo dziecko mi uratował!!A w Niepołomicach nie mają zaplecza medycznego i to jest minus.
    • justynas2 Re: Niepolomice - dr Liber 04.03.06, 14:02
      tak warto tam rodzic bo porod i opieka jest super.rodzilam tam w maju i wiem
      dobrze nigdy nie zamienilabym teo szpitala na panstwowy to co mowia moje
      kolezanki a to co mowie ja o porodzie to jak dzien do nocy .jesli mas zwiecej
      pytan pytaj na poczte
    • szczebiotka Re: Niepolomice - dr Liber 05.03.06, 13:33
      Czesc,mogłybyście dać mi namary na tę klinike?Mieszkam w Brzesku i u nas w
      szpitalu jest lekarz ginekolog dr.Wisłocki,który mieszka i przyjmuje prywatnie
      w Niepołomicach.Czy któraś z Was go zna i może coś na jego temat powiedzieć?
      Będe bardzo wdzięczna!
    • motyl771 Re: Niepolomice - dr Liber 06.03.06, 13:18
      A jak to jest jezeli nie jestem pacjentka dr Libera? Tez moge urodzic w tej
      klinice? Co sie dzieje jezeli jest wlasnie nieobecny? Czy sa tam inni lekarze?
      Jak szybko zbiera się caly zespol? Lekarz, anastezjolog, pediatra? Jak wyglada
      porod? Kiedy podaja zzo i do kiedy? W jakiej pozycji sie rodzi na tym fajnym
      lozku? Wszyscy sie zachwycaja ale nigdzie nie ma zadnych konkretow sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka