Dodaj do ulubionych

Madalińskiego

11.03.06, 16:00
Byłam dzisiaj na dodziale położniczym na Madalińskiego.
Sale porodowe są ok, ale sale poporodowe trochę mnie przestraszyły.
Panie pielęgniarki też jakieś oschłe.
Może się mylę.
Napiszcie co sądzicie.
Tak na marginesie mam mało czasu na wybór szpitala, jestem w 36 tc.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • oladidi Re: Madalińskiego 11.03.06, 18:49
      uzyj wyszukiwarki mnostwo jest opini po co zakładac 2 czy 3 watek na jednej
      stronie
      • scarletta84 Re: Madalińskiego 12.03.06, 13:30
        ja ostatnio opisywalam swoj porod na madalinskiego smile
        o tu:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=38072053&a=38072053
        poczytaj sobie i zobaczysz jakie mialam wrazenia.
        pozdrawiam,
        beata
        • grania_ja Re: Madalińskiego 12.03.06, 16:13
          witaj
          ja rodziłam na madalińskiego. jestem zadowolona z opieki. położne baardzo mi
          pomogły przy synku, który nie chciał jeść. był leniwy, bo go dokaarmiły w
          pierwszej i drugiej dobie (jestem po cc)i niechciał zupełnie cyca ciąagnąc. ale
          teraz jest juz wszystko dobrze.
          szpital jak szpital, krzywdy ci tam nie wyrzaadzą. na 3 dobe do domku wypisuja i
          da się przeżyć w tych salach. choc przyznam sie ze krępowali mnie goście 4ech
          innych mam, jak chciałam go dostawic a on ryczał. wszyscy sie gapili na mnie z
          wyrzutem i czułam się jak wyrodna matka. żałowałam, że smoczka nie wziełam do
          szpitala, to napewno pomogłoby mi psychicznie przejść przez kryzys laktacyjny.
          w dodatku miałam koszulke nocna z rozcieciami po bokach i cały czas mi cycki
          wystawały i wszyscy mężowie je ogladali, oczywi,ście niby przypadkiem a w
          szlafroku było mi za goraco, dziewczyny nie bierzcie takich koszul dla
          karmiących do szpitala. w sumie niezbyt miło to wspominam.
          chyba, że weźmiesz sobie pokój prywatny...mi było szkoda kasy, wolałam wydac na
          dziecko i porzadny laktator.

ps. poolecam laktaory Avent Isis i CHICO, bo Canpol Bebies jest do bani. ja
          zwróciłam do sklepu, zupełnie nie ssie jak trzeba. a różnica w cenie niewielka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka