Dodaj do ulubionych

Kto robi najlepsze cięcie cesarskie we Wrocławiu

18.04.06, 20:42
niestety muszę mieć cesarkę i poszukuję sprawdzonego lekarza który robi dobre
cięcie tzn nieduża blizna
Obserwuj wątek
    • iwonagos Re: Kto robi najlepsze cięcie cesarskie we Wrocła 18.04.06, 23:20
      Myślę, że teraz w każdym szpitalu jest ok jeżeli chodzi o bliznę po cc. Chyba
      nie musisz specjalnie szukać. Ja miałam cc robione przez jednego z najlepszych
      wrocławskich gin i blizna jest prawie niewidoczna, nisko, ale wcale nie jest
      taka krótka, ponoć nie dało się inaczej.
      • miuk Re: Kto robi najlepsze cięcie cesarskie we Wrocła 19.04.06, 13:21
        Też jestem zainteresowana. Można prosić o jakieś konkretne nazwiska?
      • iziaberka Re: Kto robi najlepsze cięcie cesarskie we Wrocła 19.04.06, 17:48
        Witam! A który to ten jeden z najlepszych ginekologów??? Jestem w szóstym
        miesiącu i chcę zmienić lekarza. Też mam wskazania do cięcia. Możesz napisać na
        maila. Z góry dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam. Iza
    • igus_tryn Re: Kto robi najlepsze cięcie cesarskie we Wrocła 19.04.06, 15:22
      Ja rodziłam naturalnie na dyrekcyjnej, chodziłam do dr Fuchsa, a z tego co wiem
      on jest bardzo dobry jeżeli chodzi o cc.
    • iwonagos Re: dr Fuchs 19.04.06, 23:15
      Miałam właśnie na myśli dra Tomasza Fuchsa. Jest jednym z najlepszych
      wrocławskich fachowców "od cięć". Gdyby nie fakt, że pracuje na Dyrekcyjnej,
      wszystko byłoby ok. Sorry, ale mam tak złą opinię nt tego szpitala, że nie mogę
      powstrzymać się od uwag... Brrrrr
    • warta15 Re: Kto robi najlepsze cięcie cesarskie we Wrocła 20.04.06, 09:59
      Dziewczyny a może polecicie mi kogoś z Brochowa, aha a ile bierze dr Fuchs z
      dyrekcyjnej za cesark e
      • iwonagos Re: Kto robi najlepsze cięcie cesarskie we Wrocła 20.04.06, 11:24
        Więc chcesz miec cc na życzenie? Hmmm, z Fuchem trudno to załatwić... Ja miałam
        nieplanowane cc, więc inna sprawa.
        • warta15 Re: Kto robi najlepsze cięcie cesarskie we Wrocła 20.04.06, 12:43
          NIe ja mam wskazanie neurologiczne do cesarki mam to na zaswiadczeniu lekarskim
          takze to nie na moje zyczenie tylko muszę ja miec ale wiesz lepiej się z kims
          wczesniej dogadac niz tak z ulicy
          • a.ziolkowska Re: Kto robi najlepsze cięcie cesarskie we Wrocła 21.04.06, 14:54

Witam Aga
            a mozesz napisac z jakiego powodu neurlogiczne wskazanie..ja jestem w 7 mcu ,
            juz zaczynam myslec o porodzie. Wydaje mi sie ze mam mozliwosc załatwienia
            sobie zaswiadczenia na cesarke w zwiazku z moją choroba w dziecinstwie (
            podejrzenei EPI, stala kontrola neurloga, leki do 15 r.ż)i niewiem czy mi sie
            uda i czy warto..jak masz podobne doswiadczenie napisz
            pozdrawiam Ola

warta15 napisała:

> NIe ja mam wskazanie neurologiczne do cesarki mam to na zaswiadczeniu
            lekarskim
            >
            > takze to nie na moje zyczenie tylko muszę ja miec ale wiesz lepiej się z kims
            > wczesniej dogadac niz tak z ulicy
            • warta15 Re: Kto robi najlepsze cięcie cesarskie we Wrocła 21.04.06, 22:50
              Słuchaj ja mam przepuklinę dysku L 4 L5 i lekarka mi juz napisała rozpoznie do
              cc powiedziała mi że nawet nie ma mowy abym rodziła naturalnie , a co ty chcesz
              rodzić przez cesarkę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka