Dodaj do ulubionych

dr Janik- cm lim

09.05.06, 11:18
Czy któraś z was ma jakieś doświadczenia, bo muszę wybrać gina, a on wydaje
się w porządku
Obserwuj wątek
    • marwiolek1 Re: dr Janik- cm lim 09.05.06, 12:08
      miałam przyjemność poznać dr Janika w Limie, byłam u niego na usg razem z mężem
      i nasze zdanie o nim jest jak najbardziej pozytywne! Wszystko dobrze tłumaczy a
      przy tym jeszcze dowcipkuje, nie miałam z nim żadnych problemów. Ja bym go polecała.
      Odradzam Ci tylko Chwalibogowską!!! jak wpiszesz w wyszukiwarkę jej nazwisko
      wyjdzie Ci kilka postów (jeden założony min przeze mnie)
      pozdrawiam, powodzenia
      35tc
    • lolao Re: dr Janik- cm lim 09.05.06, 12:45
      z dr Janikiem miałam do czynienia dwa razy. przy pierwszej wizycie, nie mając
      wyników badań wykrył u mnie choroby których nigdy nie miałam.
      na pytanie skąd się bierze nadżerka powiedział mi że jest to wynik zbyt
      wcześnie rozpoczętego współrzycia .... bez komentarza
      a w czasie drugiego (przypadkowego) spotkania miał jedynie potwierdzić na USG
      że jestem w ciązy - już w 9 tygodniu ustalił płeć dziecka ..... płeć kształtuje
      się i jest widoczna około 18 tygodnia.
      jest miły ale kompetencje widzę kiepsko

jeśli mogę polecić w LIM-ie - bardzo w porządku jest dr Antypowicz

pozdrawiam
      ola

andzia84 napisała:

> Czy któraś z was ma jakieś doświadczenia, bo muszę wybrać gina, a on wydaje
      > się w porządku
      • andzia84 Re: dr Janik- cm lim 09.05.06, 13:21
        a dr Barcz? słyszałam że też jest niezła?
        • bszafarz Re: dr Janik- cm lim 09.05.06, 15:32
          Ja polecam dr Antepowicz i dr Kuźlika
          • andzia84 Re: dr Janik- cm lim 11.05.06, 07:14
            zapisałam się właśnie do dr Antepowicz, ale dopiero na 31 maja, bo wcześniej
            nie było terminów. u dr Barcz terminy są dopiero na lipiec!!! więc dałam sobie
            spokój
            • anutka9 Re: dr Janik- cm lim 11.05.06, 10:20
              Ja wczoraj (31tc) postanowiłam zmienić Janika na innego lekarza prowadzącego -
              nie kwestionuję jego wiedzy jednak nie odpowiadał mi w kilku kwestiach i byłam
              wczoraj u Dr Gmyrka - polecam bo z takim fajnym lekarzem dawno się nie
              spotkałam.
      • joanmiro Re: dr Janik- cm lim 06.10.06, 20:36
        Polecam; bardzo miły, kompetentny. Badał mnie często i naprawdę byłam bardzo
        zadowolna z prowadzenia mojej ciąży!!!Płeć dziecka ocenił na USG w 14 tygodniu
        i poźniej się potwiedziło (i kochana nie pisz takich bzdur że płeć kształtuuje
        się dopiero w 18 tygodni, bo to nieprawda - gdzie to wyczytałaś); inna sprawa
        czy płeć jest widoczna czy nie, ale to zalezy od ułożenia dziecka, jakości
        aparatu do USG i umiętności oceny badającego .
    • isa2 Re: dr Janik- cm lim 11.05.06, 15:22
      Ja bardzo polecam dr. Janik. W pierwszej ciąży robił mi USG, W 13 tygodniu
      powiedzial, że na 90% będzie chłopak i na następnych USG już tylko się
      potwierdzało. Obecna ciąża jest zagrożona. Janik podchodzi do mnie b. fachowo.
      B. długo i dokładnie bada. POLECAM.
      • isa2 Re: dr Janik- cm lim 03.10.06, 10:53
        Zmienilam zdanie co do dr. Janika. Jestem teraz w 29 t 2giej ciazy. Prowadzi
        mnie od poczatku i przez ostatnie 20 tygodni nie zbadal ani 1raz
        ginekologicznie!!!
        • viwka Re: dr Janik- cm lim 07.10.06, 17:20
          Bo sie NIE BADA /nie powinno/ ginekologicznie w ciąży.

• viwka Re: dr Janik- cm lim 08.06.06, 18:39
      Ja się wybieram też do Janika...lubie go, jest dowcipas straszny i lubi babki w
      ciąży wink Co do jego odkryć "płci" zobaczymy jak będzie u nas wink W każdym razie
      mnie to by nie zniechęciło.
    • strzalcia Re: dr Janik- cm lim 08.06.06, 19:10
      Dr Janik prowadzi moja ciąże prawie od samego początku (teraz 8 miesiac) i
      jestem zadowolona, zawsze mnie rozsmiesza, nawet jak wpadam do niego zaplakana
      (tzn wpadalam, bo prawioe przez całą ciąze wymiotowalam - nadal mi sie zdarza i
      juz mialam ciązy dosyc). Witam mnie słowami: "O moja rzygownika przyszła".
      Zawsze usmiechnięty, wesoły. Jezeli chodzi o kompetencje - nie mam porównania
      bo w sumie do nikogo innego nie chodzil;am. Denerwuje mnie tylko ze u niego
      wiecznie jest tak duzo osob, zawsze przyjmuje osoby jako dodatkowego pacjenta i
      czasami trzeba czekac (no ale jest to w sumie tez plus bo sama czasami z
      korzystam z "dodatkowego" pacjenta wink Ogolnie mowiąc polecam
    • betty69 Re: dr Janik- cm lim 07.10.06, 20:43
      nie polecam. bylam u niego raz na usg. bzdury mi takie powiedzial ze sie pozniej inni lekarze gin.
      smiali smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka