Dodaj do ulubionych

Szpital w Chrzanowie?

26.05.06, 11:27
Cześć, czy któraś z Was rodziła może w szpitalu w Chrzanowie lub posiada jakieś informacje na ten temat?
Obserwuj wątek
    • agness25 Re: Szpital w Chrzanowie? 26.05.06, 11:34
      hejsmileja rodziłam tam dwa tygodnie temusmile
    • nutka1203 Re: Szpital w Chrzanowie? 26.05.06, 13:00
      Ja nie miałam "przyjemności" rodzenia w szpitalu chrzanowskim,ale leżałam tam
      przez tydzień z zagrozoną ciążą.Dziecko niestety straciłam,a tego,co przeżyłam
      w związku z poronieniem nie zapomnę do końca życia!!
      Przeżywałam dramat,a lekarze mieli to gdzieś.Komentarzy niektórych lekarzy nie
      bedę przytaczać,bo nie chcę wracać do tego co było.KOSZMAR.Być może gdybym
      miała tam "swojego "lekarza byłoby trochę lepiej.
      Miło wspominam tam tylko kontakt z pielęgniarkami.
      Jestem teraz w ciązy i zamierzam rodzić w Krakowie.
    • aga302006 Re: Szpital w Chrzanowie? 26.05.06, 14:11
      Cześć Nutka, bardzo mi przykro że Cię to spotkało, pomimo wszystko dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie, życzę Tobie i Maleństwu duuużo zdrówka. Trzymam kciuki, będzie dobrze.
      • nutka1203 Re: Szpital w Chrzanowie? 27.05.06, 13:58
        Wielkie dzięki za zyczenia.
        Tobie też życzę szczęśliwego rozwiązania i zdrowego maleństwa.
    • aga302006 Re: Szpital w Chrzanowie? 26.05.06, 14:20
      Witam Cię agness25 i gratulacje z okazji narodzin Maleństwa, życzę Wam duuużo zdrówka i wszystkiego najlepszego!! Mam prośbę czy mogłabyś coś więcej napisać na temat chrzanowskiego szpitala? Jaki personel, atmosfera, warunki, czy miałaś tam swojego lekarza, czy płaciłaś za coś? Czy przypadkiem wybrałaś ten szpital?Ja mam jeszcze 6 miesięcy przed sobą, ale ten wątek spędza mi powoli sen z powiek. Mam blisko szpital w Chrzanowie i chciałabym poznać opinie na jego temat. Wiem że trochę dużo tych pytań, ale to dla mnie ważne. Jeśli będziesz miała chwilę czasu, wiem że teraz pewnie nie masz go za wiele to proszę odpisz, będę czekała cierpliwie!! Z góry dziękuję i pozdrawiam!!
      • m_aja Re: Szpital w Chrzanowie? 26.05.06, 18:42
        Hej. Ja tez bardzo chętnie dowiem się czegoś o chrzanowskim szpitalu. Mam do
        niego najbliżej a jak na razie nic dobrego o nim nie słyszałam.
        Pozdrawiam.
        • agness25 Re: Szpital w Chrzanowie? 26.05.06, 20:29
          już odpisuję.Ogólnie, jestem zadowolona z opieki w tym szpitalu, jak dla mnie
          wszystko było ok.Bardzo miłe pielęgniarki od noworodkówsmileMiła atmosfera,oddział
          czysty,ładny.Z przyjemnoscią spędziłam tam trzy doby.Po porodzie dzidziuś jest
          cały czas z mamą w pokoju, pokoje są dwuosobowe.Wybrałam ten szpital, z tego
          względu iż moja ciocia jest tam położnąsmileByła ze mna przy porodzie i dzięki niej
          szybciej urodziłamwinkNa dyżurze była wtedy akurat pani doktor Donata Baryłka,
          bardzo miła osoba, która mnie pózniej zszyła tak ładnie, że nawet tego teraz nie
          widacsmileMoja siostra miała tam cesarkę pół roku tamu i również jest
          zadowolona.Tak więc ja polecam ten szpitalsmileW razie pytań, pytaj smiałosmile
          .
          • agness25 Re: Szpital w Chrzanowie? 26.05.06, 20:34
            aha, za nic w szpitalu nie płaciłam ,rodziłam bez znieczulenia.Poród rodzinny
            koszztuje tam 150 zł.Do gina chodziłam prywatnie w Jaworznie, wiec nie miałam
            tam swojego lekarza.
            • m_aja Re: Szpital w Chrzanowie? 28.05.06, 13:50
              Dzięki za informacje. Tego mi brakowałosmile
              POzdrawiam.
    • aga302006 Re: Szpital w Chrzanowie? 29.05.06, 16:47
      Cześć agness! Bardzo dziękuję za odpowiedź, trochę mnie to uspokoiło. Zdaję sobie sprawę że ile osób tyle różnych opinii na temat tego czy innego szpitala. Ja też chodzę prywatnie do lekarza w Jaworznie i nadal będę się zastanawiać który szpital wybrać. Pozdrawiam!!
      • marphy1 Re: Szpital w Chrzanowie? 11.07.06, 20:38
        Hej,
        Ja mieszkam obecnie w Chrzanowie ,ale mieszkałm długo w Jaworznie i tez chodze prywatnie do lekarza z Jaworzna dr.Chwirut.O szpitalu w jaworznie tez duzo słyszałam ,dobrych i złych opini ,ale mysle ,ze trzeba miec własna polozna i troszke znajomosci ,zeby urodzic a przedewszystkim szczescia i wiary w Boga ,bedzie ok.A ty do kogo chodzisz .Pozdrowienia
    • ewelinka76 Re: Szpital w Chrzanowie? 30.05.06, 19:27
      Witam
      W 2004 urodziłam tam córkę rok później synka i wszystko było w porządku . 1 poród prz p. Donacie Baryłce( b. sympatyczna) , 2 przy dr. Strzyżu do którego chodziłam też prywatnie i byłam również b. zadowolona. Położne były b. miłe a pielęgniarki póżniej może nie wpadały co chwilę do sali sprawdzić czy wszystko o.k. ale w sumie nie były złe , tzn. gdy miałam problem z karmieniem piersią to pomogły gdy je o to poprosiłam itp.Rodziłam bez męża, nie ponieśliśmy żadnych kosztów. Pozdrawiam i życzę wszystkiego naj naj najlepszego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka