mysz56 04.06.06, 20:12 poszukuje dobrej gin.z Zelaznej do prow.ciazy mozecie m kogos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolinazajac Re: ginekolodzy z Zelaznej 04.06.06, 20:22 Facet, dr Zioło. Super gość! Odpowiedz Link Zgłoś
wojraf Re: ginekolodzy z Zelaznej 04.06.06, 21:06 TYLKO NIE PADZIK-MOCZYDLOWSKA, UNIKAJ JEJ Odpowiedz Link Zgłoś
1234rar Re: ginekolodzy z Zelaznej 05.06.06, 14:09 popieram, tak bezczelnej baby nie widzialam, mialam z nia kontakt osobisty a rowniez i inne potwierdzone zrodla))) Odpowiedz Link Zgłoś
obietnica_poranka Re: ginekolodzy z Zelaznej 04.06.06, 22:13 A co masz do zarzucenia padzik -moczydłowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
basiulek22 Re: ginekolodzy z Zelaznej 18.06.06, 19:42 ja mam... Ja mam troche inne zdanie o dr Padzik. Chodziłam do niej przez całą ciążę, zostawiłam ponad 1000 zł ( koszt wizyty prywatnie 120 zł ). Na kazdej wizycie mówiła że wszystko jest ok, robiła dla potwierdzenia usg. Byłam spokojna i ufałam jej. W38 tygodniu poszłam na wizyte do przychodni przyszpitalnej na Żelaznej, zrobiono mi ktg i usg.Lekarz wykonujący usg był w szoku, parametry dziecka nieprawidłowe, brzuszek i główka za malutkie , odpowiadajace 34 tygodniowi, waga dziecka na 32-33 tydzień.Lekarka w przychodni od razu położyła mnie na oddział patologii ciąży.Nie umiała wyjaśnić skąd te nieprawidłowości.Miałam wywoływany poród.Malutka miała 2500 i 47 cm..Dr Padzik nawet potem nie przyszła zapytać jak czuje się mała, czy wszystko w porzadku.Nadmienie ze taka sama sytuacje miala moja siostra,która także chodziła do tej lekarki. Na jej nieszczescie nie dostala skierowania do przych przyszpitalnej, nie odkryto malej wagi maluszka , urodzila 2 tyg po teminie. Mały był "zabiedzony", miał przeswitującą skóre i od razu trafił do inkubatora .Nam sie wydaje że mamy jakis problem złożyskiem które w pewnym momencie przestaje odżywiać prawidłowo malenstwo. Ale to same tak sobie wydedukowałyśmy, a od tego jest chyba lekarz !!! Pytanie po co robi to usg skoro nie umie wykryć takich nieprawidłowości.Nie polecam , uważajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_style Re: ginekolodzy z Zelaznej 04.06.06, 23:13 ludzie, jest forum szpitale, tam się zadaje takie pytania Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mewa Re: ginekolodzy z Zelaznej 05.06.06, 13:59 A dlaczego niby na szpitalach? Jak zrozumiałam chodzi o lekarza z przychodni przyszpitalnej a nie o to który szpital wybrać do porodu. Forum szpitale jest raczej o porodach w różnych szpitalach. Dlaczego na forum ciąża i poród można niby pisać o wynikach badań w czasie ciąży a o lekarzach ją prowdzących już nie?? Wyluzuj dziewczyno Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mewa Re: ginekolodzy z Zelaznej 05.06.06, 14:00 Aha, zapomniałam o najważniejszym. Polecam Puzynę. Odpowiedz Link Zgłoś
anniellka Re: ginekolodzy z Zelaznej 05.06.06, 18:20 ten, który "podejmuje jednoczesnie działania niezgodne z prawem"? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=42321982&a=42443589 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mewa Re: ginekolodzy z Zelaznej 05.06.06, 22:13 Dokładnie Jedno nie przeczy drugiemu Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: ginekolodzy z Zelaznej 13.09.06, 20:47 lenka_style napisała: > ludzie, jest forum szpitale, tam się zadaje takie pytania Tu jest forum 'Szpitale' właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jowinia Re: ginekolodzy z Zelaznej 05.06.06, 10:40 Dr. Dembowiecka-Ochman - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
moreno500 Re: ginekolodzy z Zelaznej 05.06.06, 21:46 ja prowadziłam ciążę u Zioło, super, ale największe wrażenie już w szpitalu zrobił na mnie dr Kukulski...nawet jest przystojny! fajny jest też Rodzeń (robił mi cc). za to Zioło chyba najtańszy - w babka medica wizyta kosztuje u niego 70 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina69 Re: ginekolodzy z Zelaznej 08.06.06, 21:00 A jesteś zadowolona z cc u Dr Rodzenia? Blizna ładnie się goiła? Pytam, bo mam wskazania medyczne i nie wiem którego lekarza wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
izeks Re: ginekolodzy z Zelaznej 22.07.06, 19:03 Nie polecam dr.Zioło. Przyjmował mnie kiedyś do szpitala, ale może to tylko moja subiektywna ocena. Natomiast polecam dr.Rodzenia(prowadził moje dwie ciąże), a także dr.Kukulskiego, który okazał się bardzo taktownym(z wyczuciem) w mojej trudnej sprawie w przeciwieństwie do dr.Zioło. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.kreska Re: ginekolodzy z Zelaznej 24.07.06, 19:17 a ja bardzo polecam Zioło!!! chyba do końca życia będę go reklamować nie prowadził mojej ciąży, chodziłam tylko do niego na usg, rozpoznał hipotrofię , bardzo dokładnie oszacował wagę malucha i załatwił mi miejsce na patologii w ciągu 5 minut, okazało się, ze za długo tam nie pobyłam, bo po paru godzinach zaczęłam rodzić, trafiłam na porodówkę, a potem położnictwo i to w czasie, kiedy na parę godzin zamknęli izbę przyjęć dla rodzących, bo nie było już miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: ginekolodzy z Zelaznej 14.09.06, 11:15 A ja nie polecam Zioło - miły, ale u mojej corki nie dopatrzyl sie powaznej wady serca (robilam u niego II i III usg) Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw dr Kukulski 24.07.06, 20:39 Polecam dr Kukulskiego. Sympatyczny, miły, CIERPLIWY,odpowie na każde pytanie( co najwyżej jego brwi znajdą się na czubku głowy ) nie szprycuje lekami kiedy nie trzeba, nie straszy, opanowany, interesuje się pacjentkami, nie ma opóźnień w wizytach, potrafił sam zadzwonić, żeby poinformować, że zwolniło się miejsce i mogę mieć wizytę wcześniej jeżeli wiedział, że mi na tym zależy, odbiera telefony-słowem lekarz z powołania Odpowiedz Link Zgłoś
duszek_a Re: ginekolodzy z Zelaznej 28.07.06, 10:56 musze zdementować!!! dr Zioło prowadził moje dwie ciąże. Zna się an tym co robi i zawsze to robul z wyczuciem i zan się an tym przede wszystkim!!! Polecam go na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
mama-hani Re: ginekolodzy z Zelaznej 09.06.06, 16:06 czytam i nie rozumiem o co chodzi z dr M.Padzik-Moczyłowską, prowadzi moją 2gą ciążę i uważam,że jest super!!!tak miłej i przyjemnej lekarki nie znam, choć sama pracuję w szpitalunaprawdę jestem ciekawa co macie jej do zarzucenia, ja bym ją poleciła od razu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
basiulek22 Re: ginekolodzy z Zelaznej 18.06.06, 19:41 Juz pisze... Ja mam troche inne zdanie o dr Padzik. Chodziłam do niej przez całą ciążę, zostawiłam ponad 1000 zł ( koszt wizyty prywatnie 120 zł ). Na kazdej wizycie mówiła że wszystko jest ok, robiła dla potwierdzenia usg. Byłam spokojna i ufałam jej. W38 tygodniu poszłam na wizyte do przychodni przyszpitalnej na Żelaznej, zrobiono mi ktg i usg.Lekarz wykonujący usg był w szoku, parametry dziecka nieprawidłowe, brzuszek i główka za malutkie , odpowiadajace 34 tygodniowi, waga dziecka na 32-33 tydzień.Lekarka w przychodni od razu położyła mnie na oddział patologii ciąży.Nie umiała wyjaśnić skąd te nieprawidłowości.Miałam wywoływany poród.Malutka miała 2500 i 47 cm..Dr Padzik nawet potem nie przyszła zapytać jak czuje się mała, czy wszystko w porzadku.Nadmienie ze taka sama sytuacje miala moja siostra,która także chodziła do tej lekarki. Na jej nieszczescie nie dostala skierowania do przych przyszpitalnej, nie odkryto malej wagi maluszka , urodzila 2 tyg po teminie. Mały był "zabiedzony", miał przeswitującą skóre i od razu trafił do inkubatora .Nam sie wydaje że mamy jakis problem złożyskiem które w pewnym momencie przestaje odżywiać prawidłowo malenstwo. Ale to same tak sobie wydedukowałyśmy, a od tego jest chyba lekarz !!! Pytanie po co robi to usg skoro nie umie wykryć takich nieprawidłowości.Nie polecam , uważajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
jufox Re: ginekolodzy z Zelaznej 09.06.06, 18:40 A ja odradzam dr Muszynska! Placi sie kupe kasy, siedzi godzinami w poczekalni, bo w kolko slyszy ze jest "male spoznionko" (nikt nie dzwoni żeby powiedzieć, że można przyjść godzinę czy półtorej później), Pani doktor nie nalezy niestety do osób z którymi można się skontaktować w nagłej sprawie, bo po prostu nie odbiera telefonów, nie ma też w zwyczaju oddzwaniać (za co dla odmiany niezmiernie cenię dr Makowskiego). NIe kwestionuję oczywiście wiedzy i doświadcznia p. dr, ale na pewno do prowadzenia kolejnej ciąży wybiorę kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
malgog Re: ginekolodzy z Zelaznej 18.06.06, 20:06 polecam dr.A. Kurczuk-Powolny super babka !!!! komunikatywna, odpowiada na WSZYSTKIE pytania, rzeczowa, świetny kontakt naprawdę warto ))) Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: ginekolodzy z Zelaznej 19.06.06, 13:13 to ja dorzucę jeszcze jedno nazwisko - dr Maria Łubiarz. Przyjmuje w Babka Medica lub w Fundacji przy szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
carola20 Re: ginekolodzy z Zelaznej 20.06.06, 09:36 DR SŁAWEK WARZECHOWSKI - jestem z nim od kilku lat, ciaze, porody i wizyty miedzy nimi. Zawsze rewelacyjny kontakt, zawsze jest pod telefonem. Przyjmuje w srody na Zytniej ( razem z Dr Kukulskim - tez godny polecenia). W szpitalu zawsze mnie odwiedzał. Cała kupa moich znajomych do niego chodzi. Zreszta ten full w srody na Zytniej nie bierze sie z niczego.Polecam. Carola Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: ginekolodzy z Zelaznej 20.06.06, 11:25 miałam przyjemność poznać pana doktora przy przyjęciu do szpitala i jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i ciepła. Odpowiedz Link Zgłoś
agens Re: ginekolodzy z Zelaznej 24.07.06, 16:13 Fakt, jest mily, ale nie zauwazyl hypotrofii plodu i niewydolnego lozyska,kazal przyjsc na ktg za tydzien, a za kilka dni trafilam do innego szpitala na patologie ciazy, bo na szczescie poszlam do innego lekarza na usg. Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
merda2 Re: ginekolodzy z Zelaznej 26.07.06, 15:56 Chyba nie piszesz o DR Warzęchowskim, bo on nie zajmuje się USG, tylko prowadzi ciążę. USG robi DR Makowski. Obaj są rewelacyjni w tym co robią - polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
karen8 Re: ginekolodzy z Zelaznej 27.07.06, 10:26 Też polecam dr Sławka Warzęchowskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
duszek_a Re: ginekolodzy z Zelaznej 28.07.06, 10:59 takze polecam dr Łubiarz i dr Rodzenia! Przyjmuja w BAbka Medica Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: ginekolodzy z Zelaznej 20.06.06, 09:59 Prowadziłam trzy ciąże u dr Tymińskiej - bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_bb Re: ginekolodzy z Zelaznej 26.07.06, 10:55 Pani Tymińska miała wypadek niestety . Dopiero pod konice tygodnia bedzie wiadomo kiedy wroci do pracy , byc moze bedzie to miesiac nawet ja u niej prowadzę ciążę , jest super Osoba Odpowiedz Link Zgłoś
ania7210 prośba o numer telefonu 20.06.06, 11:32 Szukam numeru telefonu do doktora J.Niemoczyńskiego. Prowadził moją pierwsza ciążę. Teraz jest druga. A ja nie mam do niego kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
spa76 Re: prośba o numer telefonu 26.07.06, 11:57 604-068-953 ma tez stronę www.niemoczynski.pl (chyba - wpisz w wyszukiwarkę nazwisko) ale on już nie pracuje na Żelaznej. przyjmuje w prywatnym gabinecie na Sobieskiego i w Invimedzie. jesli poród to tylko w cm damiana. Odpowiedz Link Zgłoś
ktargonska dr Rodzeń! 26.07.06, 22:57 czołem, bardzo polecam doktora Rodzenia, jest uważny, dokładny, starannie i wyczerpująco odpowiada na wszystkie pytania. interesuje sie zarowno matka, jak i maluchem - zarowno przed, jak i po porodzie. prowadził dużą część mojej ciąży, był też przy porodzie. przyjmuje na Żelaznej (w fundacji), w piątki - nigdy nie odmówił mi wizyty choć przychodziłam niezapisana (też po ciąży). jedyne ale (ale to też jak dla kogo to że nie zapisuje pigułek - szczegółowo i starannie wyjaśnia wady i zalety wszelkich sposobów zapobiegania ciąży, ale nie przepisuje antykoncepcji farmakologicznej. no i jeszcze jedno - jeśli ktoś się tak nazywa, to przecież musi być dobrym położnikiem ) pozdrowienia, katka Odpowiedz Link Zgłoś
deszczu_kropelka Re: dr Rodzeń! 27.07.06, 23:03 Byłam u doktora Rodzenia jakiś czas temu. Moja koleżanka prowadziła u niego ciążę i chwaliła go sobie. Faktycznie bardzo sympatyczny (nawet za bardzo - więcej żartował niż przekazywał konkretnych informacji , dokładnie mnie zbadał, delikatny, poświęcił mi sporo czasu. No i bardzo miłe jest to, że wychodzi przed gabinet po pacjentkę. Jedno ale. Powiedziałam, że myślę powoli o ciąży i spytałam, jak się przygotować, co powinnam wcześniej zrobić, na co dr Rodzeń radośnie stwierdził: nic! Tylko mam brać kwas foliowy. Nie zalecił mi nawet cytologii, nie zasugerował, żebym zrobiła podstawowe badania: morfologię i moczu, nic nie wspomniał, żebym przemyślała szczepienie przeciw żółtaczce, itp. itp. Jakiś czas później zrobiłam morfologię i okazało się, że mam potężną anemię... myślę, że lepiej jednak wiedzieć, że ma się jakiś problem ze zdrowiem, zanim zajdzie sie w ciążę, niż w trakcie. A od tego jest lekarz, żeby mi powiedział, co mam zrobić. Mo i to mnie troszkę zniechęciło do niego jako do lekarza prowadzącego ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: dr Rodzeń! 04.08.06, 10:20 Ja również z całego serca polecam dra. Rodzenia. Jeśli chodzi o prowadzenie ciąży to jest naprawdę rewelacyjny! Spokojny, ciepły, cierpliwy, wszystko dokładnie tłumaczy i rozwiewa wszystkie wątpliwości. Badania zleca wszystkie, nawet te dodatkowe więc dziwi mnie, że przed planowaną ciążą niczego nie zasugerował. Może wyszedł z założenia, że podstawowe badania z krwi i moczu każdy dorosły człowiek robi w miarę regularnie i kontroluje swój stan zdrowia - nie wiem, z resztą nie jest to teraz istotne. Ja jestem bardzo zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
duszek_a Re: ginekolodzy z Zelaznej 28.07.06, 10:39 polecam baaaardzo dr Marcina Zioło !!! jest miły i rewelacyjny! Odpowiedz Link Zgłoś
apple13 Re: ginekolodzy z Zelaznej 10.08.06, 10:36 A czy któraś z Was prowadziła swoją ciążę u dr Osóbki-Morawskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: ginekolodzy z Zelaznej 10.08.06, 13:07 Oj On już od dawna nie pracuje na Żelaznej.. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz56 Re: ginekolodzy z Zelaznej 10.08.06, 20:40 nie wiecie gdzie przyjmuje obecnie dr.Gardyszewska niegdyś pracująca na Zelaznej super lekrka prowadziła mi 2 ciąże Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: ginekolodzy z Zelaznej 11.08.06, 09:15 dr Gardyszewska od bardzo dawna nie pracuje na Żelanej. Wpisz w wyszukiwark jej nazwisko - powinnaś znaleźc namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
rebecca Re: laminja, od czego zalezy czy sie placi za cc? 14.08.06, 11:19 pospieszylam sie z enterem, przepraszam. laminja, o zelaznej wiesz chyba wszystko - wytlumacz mi czemu niektore dziewczyny pisza, ze za planowana cc musza placic? bo z wybranym lekarzem? czy jesli bede miec wskazania do cc i chce, zeby mnie ciela lekarka prowadzaca, to musze z nia podpisac umowe i zaplacic, czy tez praktykuje sie wyznaczanie terminu na jej dyzurze? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
apple13 Re: ginekolodzy z Zelaznej 11.08.06, 07:27 Wiem. A może któraś chodziła do niego prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
limecia Re: ginekolodzy z Zelaznej 12.08.06, 08:29 ja chodze do osóbki prywatnie. ma umowe ze szpitalem świetej zofii.. ja bedem mieć cesarke.. niestety nie z nim bo to koszt 3 tysiecy złotych.. a niestety prowadzenie ciązy u osóbki to spory wydatek w ostatnich miesiacach nawet 600 złotych miesiecznie.. mimo tego ze odmowiłam jego udziału w cesarce to moge miec cesarke w zofii, ale nie wiem na jakich zasadach bede wiedziec dopiero po 25 i czy bede płacic czy nie wizyta 120 USG ( nowy aparat) 200 USG 3D- 300 złotych to tyle ..jak masz jakies pytania daj znać pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: ginekolodzy z Zelaznej 11.08.06, 09:16 nie pracuje, ale współpracuje i chyba nawet ma dyżury. Odpowiedz Link Zgłoś
mariab7 Re: ginekolodzy z Zelaznej 22.08.06, 11:32 Dziewczyny! Ja równiez poszukuje lekarza z Zelaznej. Piszecie o dr Zioło i Rodzen, rozumiem, że sa mili, ciepli, rewelacyjni.Ale tez bardzo mnie interesuje czy kieruja na wszelkie badania w razie watpliwości, czy wystawiaj a zwolnienie w razie złego samopoczucia, przeziebienia Prosze napiszcie o nich wiece. Jestemw 3 mcu ciazy i musze juz sie zdecydowac na jakiegos lekarza , a zalezy mi na lekarzu z zelaznej. dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
asik_36 Re: ginekolodzy z Zelaznej 13.09.06, 20:16 czesc ja chodze do dr Dukaczewska Wojcickiej, nie widze zadnej opinii o tej pani lekarz. czy moze ktoras z Was miala okazje ja poznac? Odpowiedz Link Zgłoś
milana55 S.Warzęchowski 14.09.06, 09:38 Chodze do Dr. Warzechowksiego do gabinetu na Zytniej. To druga moja ciaza, wiec mam porównanie i faktycznie jest roznica. Doktora poznałam w szpitalu przy poprzedniej ciazy i wtedy wiecej mi wyjasnil niz moja poprzednia prowadzaca. Wizyty sa dlugie i praltycznie nie musze zadawc pytan - wszystko sam mi mowi. Nigdy wczesniej nie czulam sie tak ciazowo zadbana. USG robie u Dr. Makowskiego - takze rewelacja. Polecam obu.Milana. PS. Ze zwolnieniem nie ma zadnego problemu, mowie, ze potrzebuje i mam. Odpowiedz Link Zgłoś
ruppert5 Re: S.Warzęchowski 21.09.06, 11:30 Ja także chodzę do dr Warzęchowskiego. Faktycznie jest to super człowiek i lekarz. Zanudzam go róznymi telefonami, a on zawsze wie kim jestem i co mi wcześniej było. W porównaniu z poprzednimi to moimi lekarzami to zupełnie inna klasa. Wart każdej złotówki u niego zostawionej. USG ( to chyba standart ) u dr Makowskiego. Zgadzam się z Milaną. Odpowiedz Link Zgłoś
maszka_m Re: S.Warzęchowski 14.11.06, 14:24 Tylko i wyłącznie dr Warzęchowski!!! Pełen profesjonalizm + serce dla pacjentek + morze cierpliwości. Mieszanka nie do odrzucenia )) Prowadził moją pierwszą ciążę, zawsze mogłam na niego liczyć. I oczywiście odwiedził mnie w szpitalu po porodzie. Polecam bez zastrzeżeń! A USG oczywiście u dr Makowskiego, który jest moim ulubionym lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
deszczu_kropelka Re: ginekolodzy z Zelaznej 21.09.06, 15:38 Ja dorzucę dobre słowo o doktorze Robercie Makowskim, to świetny specjalista, sympatyczny lekarz, a do tego po prostu dobry i życzliwy człowiek. Niestety nie prowadzi ciąż, ale na USG, albo na dyżur na Żelazną - najlepiej do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
maziala Re: ginekolodzy z Zelaznej 21.09.06, 19:03 a czy ktoś uczestniczy w programie ZDrowie Mama i Ja? interesują mnie lekarzy przyjmujący w ramach tego programu Odpowiedz Link Zgłoś
carla1973 Re: ginekolodzy z Zelaznej 14.11.06, 10:47 Bardzo interesujący temat więc podciągam. Proszę o opinie nt dr Jerzego Rodzenia. Szczególnie interesuje mnie to czy jest dostępny pod telefonem komórkowym w razie problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_sz Re: ginekolodzy z Zelaznej 14.11.06, 17:17 Prowadzę ciąże u dr Rodzenia i jestem bardzo zadowolona. Uważam, że to nie tylko świetny lekarz ale też przesympatyczny człowiek, który potrafi uspokoić nawet najbardziej spanikowaną kobietę W razie problemów jest dostępny pod numerem komórkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
moreno500 Re: ginekolodzy z Zelaznej 14.11.06, 18:45 dr Rodzeń robił mi cc - nieplanowane, był na dyżurze na porodówce. baaaardzo fajny, wytłumaczył mi, dlaczego należy cc zrobić, co się dzieje ze mną, z dzieckiem itp. cierpliwy, spokojny. cięcie fajniutkie, równiutkie. spotkałam go tydzień po cc, przepraszał, że mnie nie poznał (hm, byłam ubrana i nie miałam zasłoniętej twarzy zielonym prześcieradłem)) generalnie wrażenie bardzo fajne, no ale nie prowadziłam u niego ciąży, miałam z nim do czynienia tylko w tej "interwencyjnej" sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś