Dodaj do ulubionych

DAMIAN czy LATROS, gdzie prywatnie cc?

01.07.06, 16:50
doradzcie,na ile wczesniej trzeba sie skontaktowac z tymi placowkami,
poleccie moze lekarzy, ktorzy tam pracuja i sa godni polecenia, jak wygladaja
koszta? gdzie lepiej robic CC?
dzieki
Obserwuj wątek
    • mamadominisi Re: damian czy latros, gdzie prywatnie cc? 01.07.06, 21:20
      czesc, ja rozwazam latrosa, na poczatku tygodnia pojade tam zobaczyc na wlasne
      oczy i wtedy ewentualnie zapisze sie do lekarza na cc, mam termin na 23 lipca,
      chyba nie jest za pozno wink a ty na kiedy masz termin?
      pozdrawiam
      agata
      • aventura1 Re: damian czy latros, gdzie prywatnie cc? 01.07.06, 22:14
        dzieki za odpowiedz kochana, ale moj termin dopiero w styczniu wink daj znac,
        jakie wrazenie, jak odwiedzisz latrosa
        • mamadominisi Re: damian czy latros, gdzie prywatnie cc? 01.07.06, 22:18
          aha, no to jak sie zdecyduje na latrosa to zdam relacje z wlasnego
          doswiadczenia wink
          pozdrawiam
          • hiacynta07 Re: damian czy latros, gdzie prywatnie cc? 02.07.06, 01:47
            Hej,
            Rozważcie ostroznie Iatrosa - tam nie ma całodobowej opieki pediatry ani nie
            zostaje z wami na noc zaden lekarz. Zostajecie tylko z pielęgniarką.
            jak jest dobrze, to jest dobrze, a jak odpukac nie będzie, to co wtedy? lekarz
            ściągany z łóżka na telefon?
            Nie chciałabym siac paniki, pisze tylko o tym, co mnie zaniepokoiło w Iatrosie.
            byłam już prawie na 100% zdecydowana - konsultacja z prof leibschangiem i dr
            ostaszewskim robi bardzo dobre wrazenie, ale po zastanowieniu się - sa niestety
            szczegóły budzace (mój przynajmniej) niepokój...
            Pozostałam przy Damianie.
            pozdro!
    • kraplakowa Re: Damianczy Iatros gdzie prywatnie cc? 02.07.06, 19:25
      Do Iatrosa powinnaś się zgłosić najpóźniej ok. 36 tyg ciąży - wtedy wszystko
      ustalisz z anestezjologiem (dr Ostaszewski), zapiszesz na wizytytę do
      ginekologa, a potem zrobisz usg u poleconego przez nich lekarza. Na podstawie
      tego usg ustalicie termin wykonania cesarki. I tyle smile
      Ja będe mieć cc w Iatrosie w październiku, byłam już na spotkaniu z dr
      Ostaszewskim, a ciążę od początku prowadzę u lekarki, któa będzie mnie "kroić"
      (dr Tramś-Sujka). Koszt cc w Iatrosie to ok.5 - 5,5 tyś (zależy od długości
      pobytu, średnio 4-5dni). Najlepiej umów się na wizytę i sama o wszystko wypytaj,
      ja byłam na spotkaniu już w 17 tygodniu ciąży, trwało ze 2 godziny. Wiem
      wszystko co chciałam, jestem w 100% zdecydowana na Iatrosa i serdecznie polecam
      takie rozwiązanie, tzn. spotkanie na miejscu. Im wcześniej wszystko ustalisz tym
      dłużej będziesz spokojna wink A jak Ci się nie spodoba to będziesz mieć dużo czasu
      na szukanie innego miejsca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka