k.schneider 01.07.06, 16:50 doradzcie,na ile wczesniej trzeba sie skontaktowac z tymi placowkami, poleccie moze lekarzy, ktorzy tam pracuja i sa godni polecenia, jak wygladaja koszta? gdzie lepiej robic CC? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamadominisi Re: damian czy latros, gdzie prywatnie cc? 01.07.06, 21:20 czesc, ja rozwazam latrosa, na poczatku tygodnia pojade tam zobaczyc na wlasne oczy i wtedy ewentualnie zapisze sie do lekarza na cc, mam termin na 23 lipca, chyba nie jest za pozno a ty na kiedy masz termin? pozdrawiam agata Odpowiedz Link Zgłoś
aventura1 Re: damian czy latros, gdzie prywatnie cc? 01.07.06, 22:14 dzieki za odpowiedz kochana, ale moj termin dopiero w styczniu daj znac, jakie wrazenie, jak odwiedzisz latrosa Odpowiedz Link Zgłoś
mamadominisi Re: damian czy latros, gdzie prywatnie cc? 01.07.06, 22:18 aha, no to jak sie zdecyduje na latrosa to zdam relacje z wlasnego doswiadczenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta07 Re: damian czy latros, gdzie prywatnie cc? 02.07.06, 01:47 Hej, Rozważcie ostroznie Iatrosa - tam nie ma całodobowej opieki pediatry ani nie zostaje z wami na noc zaden lekarz. Zostajecie tylko z pielęgniarką. jak jest dobrze, to jest dobrze, a jak odpukac nie będzie, to co wtedy? lekarz ściągany z łóżka na telefon? Nie chciałabym siac paniki, pisze tylko o tym, co mnie zaniepokoiło w Iatrosie. byłam już prawie na 100% zdecydowana - konsultacja z prof leibschangiem i dr ostaszewskim robi bardzo dobre wrazenie, ale po zastanowieniu się - sa niestety szczegóły budzace (mój przynajmniej) niepokój... Pozostałam przy Damianie. pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
kraplakowa Re: Damianczy Iatros gdzie prywatnie cc? 02.07.06, 19:25 Do Iatrosa powinnaś się zgłosić najpóźniej ok. 36 tyg ciąży - wtedy wszystko ustalisz z anestezjologiem (dr Ostaszewski), zapiszesz na wizytytę do ginekologa, a potem zrobisz usg u poleconego przez nich lekarza. Na podstawie tego usg ustalicie termin wykonania cesarki. I tyle Ja będe mieć cc w Iatrosie w październiku, byłam już na spotkaniu z dr Ostaszewskim, a ciążę od początku prowadzę u lekarki, któa będzie mnie "kroić" (dr Tramś-Sujka). Koszt cc w Iatrosie to ok.5 - 5,5 tyś (zależy od długości pobytu, średnio 4-5dni). Najlepiej umów się na wizytę i sama o wszystko wypytaj, ja byłam na spotkaniu już w 17 tygodniu ciąży, trwało ze 2 godziny. Wiem wszystko co chciałam, jestem w 100% zdecydowana na Iatrosa i serdecznie polecam takie rozwiązanie, tzn. spotkanie na miejscu. Im wcześniej wszystko ustalisz tym dłużej będziesz spokojna A jak Ci się nie spodoba to będziesz mieć dużo czasu na szukanie innego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś