Dodaj do ulubionych

Dr Curyło Wrocław

20.07.06, 12:25
Czy ktoś zna?
Obserwuj wątek
    • nat.wroclaw Re: Dr Curyło Wrocław 20.07.06, 13:21
      Darek Curyło z klinik?

osobiście, kilka lat przyjaźni w czasach studencko - oazowych, jedna parafia,
      wspolne wyjazdy, takie tam. O jego pracy wiecej powie Ci Korzeń (bo to Twój gin
      prowadzący chyba prawda?).

Nati, śledzę troche Twoją sytuację, o której piszesz w sieci, widze, że się
      strasznie miotasz i szukasz rad. Nie odzywam się, bo się nie znam na Twoim
      problemie, ale wydaje mi się, tak po ludzku, że w tej chwili na Twoim miejscu
      zluzowałaym z dramatycznymi odezwami: "poradźcie"; "nie wiem co robić". Nikt za
      Ciebie na forum nie zdecyduje, nikt Ci mądrze nie powie, jak przetrzymac dziecko
      w brzuchu (musiałabyś sobie wstrzyknąc chyba antagonistę oksytocyny czyli
      adrenalinę, a przecież to bez sensu).

Natuś, pogadaj z Korzeniopwskim, pogadaj z Darkiem, jak chcesz podam Ci telefon
      do dra Pawluka - gin-chirurg od spraw beznadziejnych. Serce człowiek, to jest
      mój kontakt na tzw "czarną godzinę" gdyby cos się działo. Jest lekarzem z
      Brochowa, ale warto odwiedzić go w razie wątpliwości i warto mu zaufac.

Natalia, wycisz się trochę. Zostaw forum i idź na spacer wieczorem z mężem albo
      daj się wyciągnąć na kawę mrożoną młodszej stażem ciężarówie smile

Pozdrawiam Cię bardzo, bardzo serdecznie,
      Natalia
      • nati_28 Re: Dr Curyło Wrocław 20.07.06, 13:35
        Dzięki. Fakt, miotam się. Mam wiele obaw. Wiesz jak to jest z naszą służbą
        zdrowia. Dostać się do szpitala, w którym nie ma się swojego lekarza, liczyć na
        szczęście...To mnie przeraża. Rodziłam 11 lat temu i wierz mi, inna wtedy była
        służba zdrowia. A dziś-koszmar. Dlatego boję się bardzo i pytam, pytam.

Chętnie dam się zaprosić na kawę. W razie czego pisz na e-maila.

Z korzeniewskim nie będę się już widziała. Mam namiary na dr Curyło od
        Korzenia, ale nic o nim nie wiem. Jeśli chciałabyś mi coś doradzić - napisz na
        gazetowego.

Pozdrawiam serdecznie
        • mysza_33 Re: Dr Curyło Wrocław 21.08.06, 05:55
          Ja chodziłam do szkoły rodzenia w Bocianku, przy klinikach i z Curyło miałam do
          czynienia. Trochę pewniak siebie, ale ciąże ponoć dobrze prowadzi. Moja
          koleżanka, już po porodzie (obie rodziłyśmy tam w kwietniu tego roku) przepisała
          się do niego i była baaaardzo zadowolona.

Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka