agula999 25.07.06, 19:37 czy ktoś może rodził w szpitalu w Piasecznie proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolunia1 Re: poród w Piasecznie 25.07.06, 20:37 No własnie, ja też jestem ciekawa?Bo chyba w tym 'korku' szpitalnym na Karowej, Żelaznej, przy remontach Solca i innych będzie trzeba się na Piaseczno przerzucić Odpowiedz Link Zgłoś
bogatachcebyc Re: poród w Piasecznie 25.07.06, 20:46 A w Piasecznie w szpitalu jest porodówka? Chyba nie bardzo, bo jak dziewczyny rodzą i wzywają karetkę to zawsze odwożone są na Madalinskiego jako najbliższego szpitala. pozdrawiam piaseczynianki Odpowiedz Link Zgłoś
agula999 Re: poród w Piasecznie 25.07.06, 21:15 kurcze właśnie nie wiem czy jest porodówka natomiast w google są tylko info na temat nr.tel. itp.może wiecie coś więcej na temat tego szpitala czy trzeba się tam osobiście pofatygować? Odpowiedz Link Zgłoś
a_pola Re: poród w Piasecznie 25.07.06, 21:19 nie ma , a nwet jakby byla to radze sie trzymac od tego szpitala z daleka Odpowiedz Link Zgłoś