nuska1973 21.08.06, 15:21 Kogo polecacie w Lux medzie do prowadzenia ciąży? Szukam lekarza godnego zaufania, dobrego specjalistę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asik_79 Re: Lux-med W-wa, kogo polecacie do prowadzenia c 21.08.06, 18:22 moja ciaze prowadzila dr Celinska - przyjmuje na Raclawickiej i pracuje w szpitalu na Starynkiewicza, polecam, jestem bardzo z niej zadowolona, Odpowiedz Link Zgłoś
nuska1973 do asik_79 21.08.06, 21:17 Witaj, Mam pytanie czy rodziłaś również na Starynkiewicza, jeśli tak jak tam jest? Czy dr.Celińska, podczas prowadzenia Twojej ciąży była cały czas dostępna np. pod telefonem? Przepraszam, że zadaję tyle pytań, ale sama rozumiesz jak ciężko znaleźć dobrego lekarza, pozdrawiam Ciebie i maleństwo Nuska Odpowiedz Link Zgłoś
asik_79 Re: do asik_79 22.08.06, 08:31 Nuska, ja rodzilam na zelaznej. Jak pytalam sie dr Celinskiej czy istnieje mozliwosc rodzenia razem z nia to powiedziala ze w tym szpitalu nie praktykuje sie tego, jak bedzie na dyzuze to przyjdzie ale specjalnie do mnie nie przyjedzie. Zreszta na zelaznej jest tak samo bo tam tez mialam lekarza. Jesli chodzi o telefon to podala mi numer na komorke i moglam dzwonic kiedy tylko cos sie dzialo. Jak mialam jakies watpliwosci lub chcialam dodatkowe badania bo cos sobie ubzduralam ze jest nie tak odrazu zlecala je. Jak mialam bole brzucha, lekkie przeziebienie wysylala mnie na kilka dni do domu zebym wyleczyla dolegliwosci i nie ryzykowala zdrowia dziecka. pozdrawiamy Asik i trzytygodniowa Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
aga0107 Re: Lux-med W-wa, kogo polecacie do prowadzenia c 22.08.06, 07:55 Ja polecam dr. Babkiewicz-Gorbacką z Al. Jerozolimskich. Sympatyczna, rzeczowa i w bardzo spokojnie podchodzi do pacjentki. Odpowiedz Link Zgłoś
kasikgr5 Re: Lux-med W-wa, kogo polecacie do prowadzenia c 19.09.06, 13:24 Jeśli chodzi o dr. Babkiewicz-Gorbacką z Al. Jerozolimskich. to potwierdzam no niemniej trudne ciąże to tak niechętnie prowadzi. Daje skierowanie do szpitala, który sama wybierasz, jeśli nie wykonają ci tam zaleconego przez nią zabiegu to jest niezadfowolona i zaczyna umywać ręce od twojej sprawy i tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
alex359 dr Monika Antepowicz ul. Chmielna 23.08.06, 08:48 jestem w 17 tc i prowadzi mnie dr Monika Antepowicz (chodzę do niej od 3.5 roku). Mam z nią kontakt w dzień i w nocy. Nigdy mi nie odmówiła przyjęcia nawet gdy przychodziłam bez umówionej wizyty. Lekarz z powołaniem i dużą widzą na temat chorób przewlekłych. Odpowiedz Link Zgłoś
tina181 A dr Radosiewicz i zwolnienie? 23.08.06, 12:45 A nie wiecie, czy dr Radosiewicz (Lux-med Chmielna) nie wygna mnie za drzwi, jesli poprosze o zwolnienie na pare dni? Chcialabym po prostu odpoczac (a jestem w czwartym miesiacu). Mialyscie z nia jakies doswiadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
alex359 Re: A dr Radosiewicz i zwolnienie? 23.08.06, 16:19 ja u Antepowicz nie miałam problemów wręcz sama mnie wyganiała na zwolnienie i teraz dała na 30 dni (jestem w 17 tc, a na zwolnieniu siedzę już od 2 sierpnia) Odpowiedz Link Zgłoś
tina181 Re: A dr Radosiewicz i zwolnienie? 24.08.06, 11:16 Dzieki, ja akurat nie jestem milosniczka dr Antepowicz, chociaz rozumiem wszelkie do niej sympatie U niej rzeczywiscie nie mialam problemu ze zwolnieniem, ale za to mialam pare innych problemow . Zreszta niewazne. DZieki za info o dr Radosiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
duszka30 Re: A dr Radosiewicz i zwolnienie? 23.08.06, 17:10 Wypisze Ci napewno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.k1 Jeden poważny problem w Luxmedzie 23.08.06, 13:04 Jeżeli chcesz się zapisać w Luxmedzie, to zapisuj się na miesiąc albo dwa naprzód. Ja się chciałam zapisać do dr Celińskiej - wolny termin 21 listopada, dr Gadomska podajże połowa października. A może tak traktują tylko tych, co przychodzą prywatnie. Udało mi się znaleźć wolny termin u dr Pawłowskiej w przyszłym tygodniu. Zapisałam się od razu także na koniec września. Podobnie jest w Centrum Damiana. To samo jeśli chodzi o USG - o wybraniu lekarza i dopasowaniu godziny możesz zapomnieć. No chyba, że umówisz się pół roku wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
maremina Re: Jeden poważny problem w Luxmedzie 24.08.06, 11:15 ale Pawłowska to moim zdaniem dobry lekarz, więc nie powinnaś być niezadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.k1 Re: Jeden poważny problem w Luxmedzie 24.08.06, 11:42 > ale Pawłowska to moim zdaniem dobry lekarz, więc nie powinnaś być niezadowolona Cieszę się, ze tak uważasz. Możesz mi o niej coś więcej napisać? Mam nadzieję, że też będę zadowolona. Raz ją widziałam i wydała mi się bardzo sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
mileczka75 Re: Jeden poważny problem w Luxmedzie 19.09.06, 17:51 nie polecam dr Pawłowskiej!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0306a nowi lekarze w lux medzie 24.08.06, 12:00 Ostatnio w lux medzie pojawiło się troszkę nowych lekarzy, słyszałam, że dobry jest dr. Marek Pałdyna- ale nie wiem gdzie pracuje, dr. Guzińska.... Odpowiedz Link Zgłoś
alicjasat Re: Lux-med W-wa, kogo polecacie do prowadzenia c 24.08.06, 17:39 moim lekarzem byl andrzej raczynski i moge go polecic tylko roblem w tym ze on nie pracuje w zadnym szpitalu, tylko w damianie, ale jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś