Dodaj do ulubionych

Chcę rodzić w MSWIA w Warszawie

23.08.06, 13:58
Chcę rodzić w MSWIA w Warszawie. Jeżeli macie jakieś doświadczenia podzielcie
sie nimi. Kto jest spoko? na kogo uważać? Proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • ttkm Re: Chcę rodzić w MSWIA w Warszawie 23.08.06, 14:13
      no ja też chciałam tam rodzić, ale po tym jak mnie przyjęto na izbie przyjęć
      rezygnuję. Zgłosiłam się do szpitala z krwawieniem z odbytu i bólami brzucha w
      19 tc. Kazano mi czekać na korytarzu, czekałam... po 2 godzinach czekania
      wyszła pielęgniarka z niedowierzaniem spytała "to pani jeszcze tu czeka" i
      powiedziała że powinnam zgłosić się na pogotowie i tu mnie nie przyjmą.Dodam,
      że wcale nie mieli tłoku, jedną babkę ze skierowaniem na oddział i druga w
      miezyczasie wychodziła. Jak dla mnie to ignorowanie pacjenta, podejrzewam że
      gdybym zaczęła rodzić to na korytarzu pacjęci by odbierali poród.
      • zzzytkaaa Re: Chcę rodzić w MSWIA w Warszawie 23.08.06, 19:00
        ja lezalam tam na patologii, ale zanim na nia trafilam tez czekalam 2 godz.
        byla taka jedna wstretna siostra,ktora zwlekala z "obsłużeniem" mnie, ale to
        wyjatek. reszta babeczek jest ok.
        na izbue tyle sie czeka, bo jest/bylo mase pordow, a lekarze na urlopach bądź w
        Anglii.
        ja tam zamierzam rodzicsmilewiec polecam
    • monia2611 Re: Chcę rodzić w MSWIA w Warszawie 23.08.06, 14:42
      Witaj,
      Ja rodziłam w MSWiA w sierpniu 2005 ale mogę Ci gorąco polecić ten
      szpital na izbie przyjeć przyjmowano mnie zawsze dobrze a chodziłam tam na KTG i
      pozniej jak odeszły mi wody równiez było spoko, jedyne zastrzeżenia jakie mam to
      właściwie odnośnie opieki pielegniareknowordkowych nad dzieckiem było kilka
      takich, które same nie wiedziały czegochcą. Poza tym opieka w trakcie porodu i
      po w moim przypadku super. Gorąco Cipolecam położna Hanię Wroniewicz, super
      babka na odpowiednim miejscu. Jeśli chodzi o lekarzy do dr Zakrzewski i dr
      Durczyński. Jeśli masz jakies pytania zapraszam na prov
      Pozdrawiam
      Monika
    • anna.kucharska1 Re: Chcę rodzić w MSWIA w Warszawie 23.08.06, 14:50
      A jak z oplatami?
      • monia2611 Re: Chcę rodzić w MSWIA w Warszawie 23.08.06, 14:56
        Położna - 600 PLN
        Sala jednoosobowa do porodu - 150 PLN
        Poród z mężem - 100 PLN
        Ubranie dla męża - 15 pln
        Pojedyńcza sala po porodzie - 280 pln/doba
        Jesli uczęszcząsz do szkoły rodzenia przy szpitalu masz jakies delikatne zniżki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka