anna.kucharska1 23.08.06, 13:58 Chcę rodzić w MSWIA w Warszawie. Jeżeli macie jakieś doświadczenia podzielcie sie nimi. Kto jest spoko? na kogo uważać? Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ttkm Re: Chcę rodzić w MSWIA w Warszawie 23.08.06, 14:13 no ja też chciałam tam rodzić, ale po tym jak mnie przyjęto na izbie przyjęć rezygnuję. Zgłosiłam się do szpitala z krwawieniem z odbytu i bólami brzucha w 19 tc. Kazano mi czekać na korytarzu, czekałam... po 2 godzinach czekania wyszła pielęgniarka z niedowierzaniem spytała "to pani jeszcze tu czeka" i powiedziała że powinnam zgłosić się na pogotowie i tu mnie nie przyjmą.Dodam, że wcale nie mieli tłoku, jedną babkę ze skierowaniem na oddział i druga w miezyczasie wychodziła. Jak dla mnie to ignorowanie pacjenta, podejrzewam że gdybym zaczęła rodzić to na korytarzu pacjęci by odbierali poród. Odpowiedz Link Zgłoś
zzzytkaaa Re: Chcę rodzić w MSWIA w Warszawie 23.08.06, 19:00 ja lezalam tam na patologii, ale zanim na nia trafilam tez czekalam 2 godz. byla taka jedna wstretna siostra,ktora zwlekala z "obsłużeniem" mnie, ale to wyjatek. reszta babeczek jest ok. na izbue tyle sie czeka, bo jest/bylo mase pordow, a lekarze na urlopach bądź w Anglii. ja tam zamierzam rodzicwiec polecam Odpowiedz Link Zgłoś
monia2611 Re: Chcę rodzić w MSWIA w Warszawie 23.08.06, 14:42 Witaj, Ja rodziłam w MSWiA w sierpniu 2005 ale mogę Ci gorąco polecić ten szpital na izbie przyjeć przyjmowano mnie zawsze dobrze a chodziłam tam na KTG i pozniej jak odeszły mi wody równiez było spoko, jedyne zastrzeżenia jakie mam to właściwie odnośnie opieki pielegniareknowordkowych nad dzieckiem było kilka takich, które same nie wiedziały czegochcą. Poza tym opieka w trakcie porodu i po w moim przypadku super. Gorąco Cipolecam położna Hanię Wroniewicz, super babka na odpowiednim miejscu. Jeśli chodzi o lekarzy do dr Zakrzewski i dr Durczyński. Jeśli masz jakies pytania zapraszam na prov Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
anna.kucharska1 Re: Chcę rodzić w MSWIA w Warszawie 23.08.06, 14:50 A jak z oplatami? Odpowiedz Link Zgłoś
monia2611 Re: Chcę rodzić w MSWIA w Warszawie 23.08.06, 14:56 Położna - 600 PLN Sala jednoosobowa do porodu - 150 PLN Poród z mężem - 100 PLN Ubranie dla męża - 15 pln Pojedyńcza sala po porodzie - 280 pln/doba Jesli uczęszcząsz do szkoły rodzenia przy szpitalu masz jakies delikatne zniżki. Odpowiedz Link Zgłoś