urszulka2691 16.10.10, 15:09 jak mówicie ze ktoś ma talent to co macie na myśli??? Na kotku często pojawiają sie wypowiedzi że ktos jest beztalenciem wiec chciałabym sie was spytac co to jest dla was ten talent??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellokiciara Re: sama nie wiem ...;/ 16.10.10, 16:14 To jest zdolność , którą każdy posiada np : talent artystyczny , śpiew itd Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: talent - co to jest??? 16.10.10, 16:15 Talent - są to wyjątkowe zdolności w jakiejś dziedzinie. Np; w sporcie albo muzyce... wyjątkowy głos. Jakaś czynność która najlepiej nam wychodzi. Talent to też umiejętność to oryginalnych działań. Dla mnie większość uczestników ,,mam talent'' tak naprawdę talentu nie mają tylko wyćwiczone zainteresowanie jak np; granie na skrzypcach albo taniec. To nie jest talent tylko kwestia ćwiczeń. Nie każdy tak potrafi ,ale może potrafić. (: Odpowiedz Link Zgłoś
jade Re: talent - co to jest??? 16.10.10, 16:19 Talent to jakaś umiejętność, dziedzina, zajęcie w której ktoś jest dobry, bardzo dobry, umie to robić lepiej od niektórych osób. Np. jakaś tam dziewczyna bardzo ładnie śpiewa. To jest jej talent. A jej przyjaciółka świetnie maluje. Ma talent do malowania. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: talent - co to jest??? 17.10.10, 12:48 Talent to umiejętność lub zajęcie, w którym ktoś jest bardzo dobry i wyróżnia go to pośród innych. Np. gra na jakimś instrumencie, ładny i czysty śpiew (nie takie skrzeki typu Ke$ha itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: talent - co to jest??? 31.10.10, 20:36 nie wieem ! talenta - to jest mocniejsza strona kogoś !! xD nie no może inaczej to jest coś co ktoś robi bardzo dobrze i można powiedzieć , że jest jego mocną stroną Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: talent - co to jest??? 31.10.10, 20:41 Według mnie to naturalny dar do czegoś, co przychodzi nam łatwo,nie musimy siedzieć przy tym godzinami trenując.Ktoś może mieć naturalny talent np:do języków obcych,czyli,że nauka łatwo mu przychodzi.Talentem nie jest według mnie np: taniec czy gimnastyka,bo to trzeba trenować.Chyba każdy załapał ; ).Inaczej wytłumaczyć nie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
olusia... Re: talent - co to jest??? 31.10.10, 20:51 Cos, co ktos dobrze robi i nie jast to zauważalne u każdego Odpowiedz Link Zgłoś
myoshi Re: talent - co to jest??? 31.10.10, 20:56 jest to coś niezwykłego. coś czego nie można od tak się nauczyć. coś co nas zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: talent - co to jest??? 31.10.10, 21:42 Talent to umiejętność. Ktoś np nie wkłada w coś dużo pracy a i tak wyjdzie mu to super. Odpowiedz Link Zgłoś
squash specjalna umiejętność + siła przebicia. 31.10.10, 21:46 wbrew pozorom, drugi czynnik jest bardzo ważny. Odpowiedz Link Zgłoś
andzias Re: talent - co to jest??? 04.11.10, 07:11 no właśnie, ja jestem beztalenciem. Odpowiedz Link Zgłoś