Dodaj do ulubionych

talent - co to jest???

16.10.10, 15:09
jak mówicie ze ktoś ma talent to co macie na myśli???
Na kotku często pojawiają sie wypowiedzi że ktos jest beztalenciem wiec chciałabym sie
was spytac co to jest dla was ten talent???
Obserwuj wątek
    • kara4454 sama nie wiem ...;/ 16.10.10, 16:04
      • hellokiciara Re: sama nie wiem ...;/ 16.10.10, 16:14
        To jest zdolność , którą każdy posiada np : talent artystyczny , śpiew itd
    • pola16 to zależy od tego, kto interpretuje 16.10.10, 16:13
    • seneka4 Re: talent - co to jest??? 16.10.10, 16:15
      Talent - są to wyjątkowe zdolności w jakiejś dziedzinie. Np; w sporcie albo
      muzyce... wyjątkowy głos. Jakaś czynność która najlepiej nam wychodzi. Talent to
      też umiejętność to oryginalnych działań. Dla mnie większość uczestników ,,mam
      talent'' tak naprawdę talentu nie mają tylko wyćwiczone zainteresowanie jak np;
      granie na skrzypcach albo taniec. To nie jest talent tylko kwestia ćwiczeń. Nie
      każdy tak potrafi ,ale może potrafić. (:
    • jade Re: talent - co to jest??? 16.10.10, 16:19
      Talent to jakaś umiejętność, dziedzina, zajęcie w której ktoś jest dobry, bardzo
      dobry, umie to robić lepiej od niektórych osób. Np. jakaś tam dziewczyna bardzo
      ładnie śpiewa. To jest jej talent. A jej przyjaciółka świetnie maluje. Ma talent
      do malowania.
    • trufla Re: talent - co to jest??? 17.10.10, 12:48
      Talent to umiejętność lub zajęcie, w którym ktoś jest bardzo dobry i wyróżnia go to
      pośród innych. Np. gra na jakimś instrumencie, ładny i czysty śpiew (nie takie skrzeki
      typu Ke$ha itp.)
    • linda Re: talent - co to jest??? 31.10.10, 20:36
      nie wieem ! talenta - to jest mocniejsza strona kogoś !! xD nie no może inaczej to jest coś co ktoś robi bardzo dobrze i można powiedzieć , że jest jego mocną stroną
      • green_alien Re: talent - co to jest??? 31.10.10, 20:41
        Według mnie to naturalny dar do czegoś, co przychodzi nam łatwo,nie musimy
        siedzieć przy tym godzinami trenując.Ktoś może mieć naturalny talent np:do
        języków obcych,czyli,że nauka łatwo mu przychodzi.Talentem nie jest według mnie
        np: taniec czy gimnastyka,bo to trzeba trenować.Chyba każdy załapał ; ).Inaczej
        wytłumaczyć nie umiem.
        • olusia... Re: talent - co to jest??? 31.10.10, 20:51
          Cos, co ktos dobrze robi i nie jast to zauważalne u każdego
          • myoshi Re: talent - co to jest??? 31.10.10, 20:56
            jest to coś niezwykłego. coś czego nie można od tak się nauczyć. coś co nas zachwyca.
    • chocolatex Re: talent - co to jest??? 31.10.10, 21:42
      Talent to umiejętność. Ktoś np nie wkłada w coś dużo pracy a i tak wyjdzie mu to
      super.
    • squash specjalna umiejętność + siła przebicia. 31.10.10, 21:46
      wbrew pozorom, drugi czynnik jest bardzo ważny.
    • andzias Re: talent - co to jest??? 04.11.10, 07:11
      no właśnie, ja jestem beztalenciem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka