babula11 11.10.06, 20:14 Czy ktoś zna taką przychodnię? Czy tam przyjmują ginekolodzy? Chodzi mi o prowadzenie ciąży a nie mam abonamentu w żadnej przychodni oprócz NFZ ale to nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex359 odradzam Falc 13.10.06, 09:03 firma, w której pracuję ma umowę z Falckiem. Ja jestem średnio zadowolona i podejrzewam, że nie tylko ja dlatego mamy tak okrojony abonament. Poza tym wiele już razy zdarzyło się, że zamawialiśmy szczepionki dla pracowników czy to na grypę czy to WZW i w ostatniej chwili odwoływali szczepienia, a my zostawaliśmy na lodzie. Korzystam z opieki w LuxMed przez męża i też tylko czasami bo terminy do lekarzy są zawalone, a na bardziej specjalistyczne wyniki badań trzeba czekać nawet tygodnie. Jestem zadowolona z opieki lekarzy ginekologów na Karowej, wizyty co 2, 3 tyg, full badań (wyniki na następny dzień ewentualnie po paru dniach przy bardziej skomplikowanych). Jak na razie też z badaniami usg nie miałam problemu (tu niestety jest dużo chętnych, a dni w roku mało). Na Karowej mam świadomość, że moje składki, które oddaję z pensji są wykorzystywane w odpowiedni sposób. Odpowiedz Link Zgłoś