Dodaj do ulubionych

NIE PODPISZMY NOWEJ UMOWY CAŁA POLSKA

29.02.12, 00:21
NIE PODPISZMY NOWEJ UMOWY CAŁA POLSKA CIEKAWE CO ZROBIA ZAMIAST SIE BAWIC W HOTELU BEDA DYMAC NA SKLEPE
STRAJK GENERALNY CAŁEJ SIECI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
01-03-2012
Obserwuj wątek
    • astonmartindb10 Re: NIE PODPISZMY NOWEJ UMOWY CAŁA POLSKA 29.02.12, 10:14
      POPIERAM.
    • jedenzmiliona Re: NIE PODPISZMY NOWEJ UMOWY CAŁA POLSKA 29.02.12, 13:56
      Cała Polska? Ty wiesz o czym ty piszesz? 90% pracowników owszem nic nie podpisze, bo mamy stałe umowy. A pozostali? Myślisz, że góra będzie płakać po waszym odejściu? Powodzenia.
      • almon33 Re: NIE PODPISZMY NOWEJ UMOWY CAŁA POLSKA 29.02.12, 17:19
        umowy na stałe??? hahahaha a co dzięki takiej umowie jestes lepszy i cwaniakujesz??? 2 nagany z BHP i tą umową wiesz co możesz sobie zrobić...
        a co do strajku to moje zdanie..za trzy lata casto już i tak nie będzie.. czarujecie się nadal, że doczekacie w casto emerytury po 67 roku życia ?????????? ludzie - zamiast pisac pierdoły o strajku, który i tak nie ma sensu, bo tchórzy nie brakuje, szukajcie innej roboty póki jeszcze czas...
        • black_and_white_fighter Re: NIE PODPISZMY NOWEJ UMOWY CAŁA POLSKA 29.02.12, 19:31
          po pierwsze to juz dawno wszyscy podpisali wypowiedzenie warunkow umowy. Jesli sie z nimi nie zgadzasz to od razu jestes na okresie wypowiedzenia.
          Po drugie wg mnie jakies 70% podpisze z pocalowaniem reki - male sklepy zyskaja na nowym sposobie premiowania, i nie beda sie patrzec na wasz smieszny strajk.

Fakt zle sie dzieje, ale ja juz polozylem kreske. Nic nie wywalczymy. Jestesmy za mali

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka