bielskidramat2012 29.02.12, 00:21 NIE PODPISZMY NOWEJ UMOWY CAŁA POLSKA CIEKAWE CO ZROBIA ZAMIAST SIE BAWIC W HOTELU BEDA DYMAC NA SKLEPE STRAJK GENERALNY CAŁEJ SIECI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01-03-2012 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedenzmiliona Re: NIE PODPISZMY NOWEJ UMOWY CAŁA POLSKA 29.02.12, 13:56 Cała Polska? Ty wiesz o czym ty piszesz? 90% pracowników owszem nic nie podpisze, bo mamy stałe umowy. A pozostali? Myślisz, że góra będzie płakać po waszym odejściu? Powodzenia. Odpowiedz Link
almon33 Re: NIE PODPISZMY NOWEJ UMOWY CAŁA POLSKA 29.02.12, 17:19 umowy na stałe??? hahahaha a co dzięki takiej umowie jestes lepszy i cwaniakujesz??? 2 nagany z BHP i tą umową wiesz co możesz sobie zrobić... a co do strajku to moje zdanie..za trzy lata casto już i tak nie będzie.. czarujecie się nadal, że doczekacie w casto emerytury po 67 roku życia ?????????? ludzie - zamiast pisac pierdoły o strajku, który i tak nie ma sensu, bo tchórzy nie brakuje, szukajcie innej roboty póki jeszcze czas... Odpowiedz Link
black_and_white_fighter Re: NIE PODPISZMY NOWEJ UMOWY CAŁA POLSKA 29.02.12, 19:31 po pierwsze to juz dawno wszyscy podpisali wypowiedzenie warunkow umowy. Jesli sie z nimi nie zgadzasz to od razu jestes na okresie wypowiedzenia. Po drugie wg mnie jakies 70% podpisze z pocalowaniem reki - male sklepy zyskaja na nowym sposobie premiowania, i nie beda sie patrzec na wasz smieszny strajk. Fakt zle sie dzieje, ale ja juz polozylem kreske. Nic nie wywalczymy. Jestesmy za mali Odpowiedz Link