martimarti 17.11.06, 00:00 Mam pytanie o Wasze opinie na temat doktora Stuwczyńskiego (kiedyś pracował na Kopernika, teraz tylko prywatnie plus porody w Spesie). Jakie macie zdanie na temat doktora i czy jest tu osoba, która z nim rodziła??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elieka polecam gorąco!! 17.11.06, 11:36 co prawda nie rodziłam z nim, ale jest moim lekarzem Prowadził całą moją ciążę i jestem z jego opieki badzo zadowolona od a do z!! Miałam niestety pewne powikłania na początku ciąży i wylądowałam na Kopernika, stamtąd zadzwoniłąm do Stuwczyńskiego i poinformowałam że wylądowałam w szpitalu i z jakiego powodu a on przysłał do mnie 2 lekarzy (swoich kolegów tam pracujących) żeby się zorientowali jak to wszystko wygląda i zatroszczyli mną naprawdę polecam pana doktora bardzo!! Odpowiedz Link Zgłoś
elieka Re: Kraków - dr Stuwczyński 17.11.06, 11:42 acha, o tym że jest dobrym lekarzem świadczą też chyba kolejki w jego poczekalni ) Chociaż ostatnio to sie zmieniło, bo pan doktor przyjmuje częściej, więc wizyty rozłożyły się na jeden dzień więcej w tygodniu ) Odpowiedz Link Zgłoś
martimarti Re: Kraków - dr Stuwczyński 17.11.06, 21:38 wiesz, ja się właśnie ostatnio bardzo dziwię, że kiedyś były okropne tłumy w poczekalni mimo umówionych terminów na godziny, a teraz pustki - przychodzę i wchodzę a przyjmuje tak jak zawsze - 3 razy w tygodniu problemów z wyznaczeniem terminów nie ma - u Homy i Gacha to czekanie 2 miesiące na termin i ta rezygnacja z Kopernika... dlaczego z doktorkiem nie rodziłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
martimarti Re: Kraków - dr Stuwczyński 17.11.06, 21:40 a tak BTW - Miluś to Emil? czy skrót od innego imienia? śliczny młodzieniec - podglądnęłam link z Twojej sygnaturki Odpowiedz Link Zgłoś
elieka milus to Kamil :)) 20.11.06, 13:35 a Stuwa przyjmuje podobno nie tylko pon, wtorek, sobota a jeszcze jakis jeden dzień!! Nie rodziłam z nim bo 1.bliżej mi do Rydygiera było 2.kasa, kasaaaaa, połozna w Rydygierze kosztowała mniej ) Poza tym w mojej sytuacji jednak najlepszy był spzital (nie prywatna klinika) i nawet on sam mi proponował żebym jednak rodziła w szpitalu typu Kopernik (mogłam tam, z położna od niego, no ale Rydygiera mam pod nosem i położną również sprawdzoną, i sam powiedział że nie ma problemu jesli kogoś mam umówionego) a nie w prywatnej klinice gdzie mimmo wszystko opieka w razie jakby co jest taka, że wiozą Cię/dziecko na Kopernika . Odpowiedz Link Zgłoś