Dodaj do ulubionych

SZPITAL WE WRZEŚNI

IP: *.* 05.04.02, 09:47
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia związane z tym szpitalem?Pierwsze dziecko rodziłam na Polnej w Poznaniu i nie chcę już tam wrócić. Września ma co roku super oceny w rankingu "Gazety Wyborczej".
Obserwuj wątek
    • Gość: KiM Re: SZPITAL WE WRZEŚNI IP: *.* 25.04.02, 08:26
      Sama przylaczam sie do prosby o informacje na temat tego szpitala. Interesuje mnie np. czy sa tam porody w wodzie i czy faktycznie za nic sie nie placi. Zula, jak wejdziesz na strone Fundacji "Rodzic po ludzku" to bedziesz mogla poczytac sobie troche na temat tego szpitala. Ale mnie osoboscie najbardziej interesuja doswiadczenia i opinie z "piewszej reki". KiM (Kasia) i 14-tygodniowa Zaba
      • Gość: KiM Re: SZPITAL WE WRZEŚNI IP: *.* 26.08.02, 09:37
        Czy nikt nie ma zadnych doswiadczen zwiazanych z tym szpitalem?KiM i 32-tygodniowa Zabka
    • Gość: basia.z Re: SZPITAL WE WRZEŚNI IP: *.* 26.08.02, 14:39
      Nie dawno rodziła w tym szpitalu moja przyjaciółka. Wrażenia bardzo pozytywne, co prawda szpital i wyposażenie stare, ale czysto, obsługa wspaniała, położne miłe, lekarze kompetentni, po porodzie też ok. I żadnych "cegiełek" za poród rodzinny itp. Gdybym mieszkała bliżej, też bym się zdecydowała na poród w tym szpitalu.pozdrawiambasia
      • Gość: KiM Re: SZPITAL WE WRZEŚNI IP: *.* 27.08.02, 09:07
        A orientujesz sie czy tam sa porody w wodzie? W ilu osobowym pokoju byla kolezanka po porodzie. Czy miala dziecko przy sobie? Jak tam wyglada z odwiedzinami? Czy maz moze siedziec ile chce?KiM i 32-tygodniowa Zabka
        • Gość: basia.z Re: SZPITAL WE WRZEŚNI IP: *.* 27.08.02, 15:53
          co do porodów w wodzie, to nie mam żadnych informacji, ale raczej ich nie przeprowadzają, mąż mogł siedzieć długo - fakt, że przychodził po pracy tylko popołudniami, kobiet na sali było trzy, zresztą ten szpital nie był wtedy (marzec) zbyt przepełniony. Myślę, że i tak najlepiej zadzwonić na oddział albo osobiście obejrzeć wszystko. Z tego co wiem, nie robią problemów. Personel jest naprawdę miły. Dużo informacji na temat szpitala jest na stronie www.gazeta.pl w dziale "kobieta", dalej: "rodzic po ludzku" i "wybierz placówkę" itd albo wpisz http://www2.gazeta.pl/kobieta/688702,24864,155120,KOBIETA___RODZIC_PO_LUDZKU.htmlpozdrawiambaśka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka