Dodaj do ulubionych

USG 3D na raszei-Poznań

28.11.06, 13:37
hej dziewczyny mam pytanko,czy któraś z was robiła usg3D na Raszei w
Poznaniu?chciałabym sie dowiedziec jakie są tam ceny i czy trzeba wczesniej
umówic sie na wizytę.
Obserwuj wątek
    • madzia_26 Re: USG 3D na raszei-Poznań 29.11.06, 12:35
      dziewczyny prosze odezwijcie sie
      • mifune9 Re: USG 3D na raszei-Poznań 29.11.06, 14:25
        cześć!!!ja sie zawiodłam,poszłam z myślą o nagraniu a właśnie odwołali
        pozwolenie,(ale jak nie chcesz nagrywać to idź bez zapisywania sie między10 a 12
        na patologie ciąży i tam jest usg,pozdrawiam,))
    • sennen22 Re: USG 3D na raszei-Poznań 29.11.06, 14:34
      Ja też sie zawiodłam, nie pamiętam nazwiska lekarza, ale był to jeden z
      głównych lekarzy na ginekologii, na moje pytanie czy moge nagrac , chamsko
      odpowiedział"To nie jest studio nagran" z laska sprawdził moj stan szyjki, USG
      3D wyszlo beznadziejnie, lekarz nie odzywał sie słowem podczas badania sad
      (robilam je w 25 tyg) sprzet średni, zdjęcia czarno -białe, 2 h conajmniej
      czekania i wielka niewiadoma czy akurat "przemiła" pani pielegniarka powiadomi,
      czy lekarz jeszcze przyjmuje, plus 50 zł na koniec milego przedstawienia smile
      Poszukaj innego szpitala smile Pozrdr.
      • kasia80p Re: USG 3D na raszei-Poznań 29.11.06, 14:40
        ja robilam tam usg - bylo widac swietnie, zwlaszcza, ze mala ulozyla sie jak do
        sesji zdjeciowej (a od ulozenia dziecka bardzo duzo zlaezy) jakosc ok, choc
        zdjecie wydrukowano mi rzeczywiscie czarno-biale. jesli chodzi o nagranie to
        mozna, ale tylko na kasete vhs. co do lekarzy i ppielegniarek- zachwouja sie
        tak, jak pacjentki wobec nich. osobiscie nie narzekam, lezalam tydzien na
        patologii, bez placenia komukolwiek za cokolwiek. obsluga bardzo mila i
        naprawde nie ma na co narzekac.
        pozdrawiam
        • sennen22 Re: USG 3D na raszei-Poznań 29.11.06, 14:48
          co do lekarzy i ppielegniarek- zachwouja sie
          tak, jak pacjentki wobec nich.--->
          MNhh jakoś nigdy nie miałam problemów z kulturą osobistą, także nie sądze aby
          ich zachowanie bylo moja winą..Na szczescie nie musze mieć doczynienia z
          polskimi szpitalami, bo prowadze i rodze za granicą, a wizyta w Raszei tylko
          utwierdziala mnie,ze robie dobrze..
          Pozdrawiam i rozumiem,ze kazdy ma inne odczucia i każdy został inaczej
          potraktowany. a szkoda. Przeciez każda kobieta w ciązy jest taka sama...
          • magdalas Re: USG 3D na raszei-Poznań 29.11.06, 15:02
            a ja robiłam na Polnej, trzeba tam zadzwonić i się umówić, dodzwonić jest się trudno (najlepiej zrobić to
            rano ok 8.00) ale wchodzi się o umówionej godzinie, lekarz uśmiechnięty rozmowny i kompetentny,
            wszystko bez łaski nagrywają na DVD i w ogóle jest miło, kosztuje to coprawda 160 zł ale wiadomo że
            ciąźa to wydatki a pamiątka jest do końca źycia. polecam
            • margot-s Re: USG 3D na raszei-Poznań 09.12.06, 13:41
              ile czasu trwa nagranie, czy jest badanie genetyczne itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka