madzia_26 28.11.06, 13:37 hej dziewczyny mam pytanko,czy któraś z was robiła usg3D na Raszei w Poznaniu?chciałabym sie dowiedziec jakie są tam ceny i czy trzeba wczesniej umówic sie na wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzia_26 Re: USG 3D na raszei-Poznań 29.11.06, 12:35 dziewczyny prosze odezwijcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
mifune9 Re: USG 3D na raszei-Poznań 29.11.06, 14:25 cześć!!!ja sie zawiodłam,poszłam z myślą o nagraniu a właśnie odwołali pozwolenie,(ale jak nie chcesz nagrywać to idź bez zapisywania sie między10 a 12 na patologie ciąży i tam jest usg,pozdrawiam,)) Odpowiedz Link Zgłoś
sennen22 Re: USG 3D na raszei-Poznań 29.11.06, 14:34 Ja też sie zawiodłam, nie pamiętam nazwiska lekarza, ale był to jeden z głównych lekarzy na ginekologii, na moje pytanie czy moge nagrac , chamsko odpowiedział"To nie jest studio nagran" z laska sprawdził moj stan szyjki, USG 3D wyszlo beznadziejnie, lekarz nie odzywał sie słowem podczas badania (robilam je w 25 tyg) sprzet średni, zdjęcia czarno -białe, 2 h conajmniej czekania i wielka niewiadoma czy akurat "przemiła" pani pielegniarka powiadomi, czy lekarz jeszcze przyjmuje, plus 50 zł na koniec milego przedstawienia Poszukaj innego szpitala Pozrdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia80p Re: USG 3D na raszei-Poznań 29.11.06, 14:40 ja robilam tam usg - bylo widac swietnie, zwlaszcza, ze mala ulozyla sie jak do sesji zdjeciowej (a od ulozenia dziecka bardzo duzo zlaezy) jakosc ok, choc zdjecie wydrukowano mi rzeczywiscie czarno-biale. jesli chodzi o nagranie to mozna, ale tylko na kasete vhs. co do lekarzy i ppielegniarek- zachwouja sie tak, jak pacjentki wobec nich. osobiscie nie narzekam, lezalam tydzien na patologii, bez placenia komukolwiek za cokolwiek. obsluga bardzo mila i naprawde nie ma na co narzekac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sennen22 Re: USG 3D na raszei-Poznań 29.11.06, 14:48 co do lekarzy i ppielegniarek- zachwouja sie tak, jak pacjentki wobec nich.---> MNhh jakoś nigdy nie miałam problemów z kulturą osobistą, także nie sądze aby ich zachowanie bylo moja winą..Na szczescie nie musze mieć doczynienia z polskimi szpitalami, bo prowadze i rodze za granicą, a wizyta w Raszei tylko utwierdziala mnie,ze robie dobrze.. Pozdrawiam i rozumiem,ze kazdy ma inne odczucia i każdy został inaczej potraktowany. a szkoda. Przeciez każda kobieta w ciązy jest taka sama... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalas Re: USG 3D na raszei-Poznań 29.11.06, 15:02 a ja robiłam na Polnej, trzeba tam zadzwonić i się umówić, dodzwonić jest się trudno (najlepiej zrobić to rano ok 8.00) ale wchodzi się o umówionej godzinie, lekarz uśmiechnięty rozmowny i kompetentny, wszystko bez łaski nagrywają na DVD i w ogóle jest miło, kosztuje to coprawda 160 zł ale wiadomo że ciąźa to wydatki a pamiątka jest do końca źycia. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
margot-s Re: USG 3D na raszei-Poznań 09.12.06, 13:41 ile czasu trwa nagranie, czy jest badanie genetyczne itp. Odpowiedz Link Zgłoś