Dodaj do ulubionych

SOLEC, SOLEC I JESZCZE RAZ SOLEC !!!!

IP: *.* 12.08.02, 19:13
04.08.2002 urodziłam na Solcu swoją drugą córeczkę śliczną zdrową i bardzo dużąsmile Mając porównanie z pierwszym porodem na Żelaznej stwierdzam obiektywnie że Solec jest super. Uważam że wszyscy lekarze a przez kilka dni przewinęło się ich trochę - codziennie kto inny na obchodzie - byli w pełni profesjonalni dzieci były badane gruntownie nasze części intymne :) i brzuchy też. Położne naprawdę zawsze pomagały i odpowiadały na pytania. wykazały się np. olbrzymią cierpliwością gdy koleżanka z sali której synek był naświetlany wzywała niemalże co godzinę położne (przez 12 godz. naświetlania)po to żeby........ nałożyły mu okularkismile mało tego położne za każdym razem uspokajały że to nie problem i żeby je wołać. Ponadto warunki sanitarne rewelacja bardzo czyściutko i - tu uwaga - ktoś wcześniej zarzucał coś zmianie pościeli - mnie w 1-szej dobie po porodzie zmieniono pościel dwa razy i później o ile tylko o to poprosiłam. Polecam Solec i życzę udanych porodów i zdrowych ślicznych dzieciaczków.Kaśka - mama Julki i Emilki
Obserwuj wątek
    • Gość: millap Re: SOLEC, SOLEC I JESZCZE RAZ SOLEC !!!! IP: *.* 12.08.02, 20:00
      w takim razie zazdroszczemoja opowiesc musi pozostac dla mnie nieciekawym wspomnieniem o Solcu.Ja nie pamietam zeby mnie w ciagu 7dni zmieniano poscielwiecej niz 1.
    • Gość: Berenika Re: SOLEC, SOLEC I JESZCZE RAZ SOLEC !!!! IP: *.* 14.08.02, 09:31
      A no widzisz! Jak to miło, że nie tylko ja mam z Solca dobre wspomnienia. Pościeli mi nie zmieniano tak często, jak bym sobie życzyła, to fakt :), i ciocie noworodkowe też się nie spieszyły do mnie na ogół, ale cała reszta super. I już się nie mogę doczekać, kiedy popędzę tam pochwalić się, jak to moja Żaba przez dwa miesiące urosła. Następne - oby nie jedno :crazy: - tylko tam!berek i Żaba :bounce:
    • Gość: kasiap. Re: SOLEC, SOLEC I JESZCZE RAZ SOLEC !!!! IP: *.* 14.08.02, 16:23
      Ja tez pisalam o poscieli - zabraklo, a brak pani z kluczykiem od schowka ze swieza posciela byl spowodowany... Wigilia (urwala sie wczesniej z pracy - moze nie spodziewala sie tylu porodow w Wigilie?) w kazdym razie powinna go komus zostawic...Reszta OK i jezeli jeszcze kiedys bedzie mialo ochote pojawic sie to trzecie - to tylko na Solcu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka