Dodaj do ulubionych

Poszukuje lekarza z C M Damiany

IP: *.* 02.01.03, 11:51
Czy któraś z was zna może jakiegoś sypatycznego i dobrego ginekologa z Centrum Medycznego Damiany? Najchętniej takiego, który pracuje również w normalnym państwowym szpitalu. Bardzo mi zależyMorud
Obserwuj wątek
    • Gość: Patynio Re: Poszukuje lekarza z C M Damiany IP: *.* 02.01.03, 18:34
      Dr Piotr Hadas. Przyjmuje w Damianie , ale równiez pracuje w państwowym szpitalu.Jest najlepszym lekarzem jakiego spotkałam do tej pory. Profesjonalista w 100%. Służy pomocą i radą 24 godziny na dobę.
    • Gość: Yoanka Re: Poszukuje lekarza z C M Damiany IP: *.* 02.01.03, 19:15
      Ja niestety nikogo Ci nie polecę, za to zdecydowanie mogę odradzić dr. Góździa.Gdyby zależało Ci na szczegółach to zapraszam na priva.POzdrawiam,Joanka
      • Gość: plomyk Re: Poszukuje lekarza z C M Damiany IP: *.* 02.01.03, 23:47
        Moja kolezanke prowadzil doktor Raczynski i tez sie nei popisal.
        • Gość: AnnLu Re: Poszukuje lekarza z C M Damiany IP: *.* 03.01.03, 08:03
          Witam!Jak byłam w ciąży chodziłam do dr. Załuskiej, której niestety szczerze nie polecam (baaaaardzo niemiła pani, a jak nazwała mnie: "dziecko Ty ze mną nie dyskutuj..."-mam 26 lat, więc żadne ze mnie dziecko, to skończyłam do tej pani chodzić). Moje koleżanki z pracy chodzą do dr.Melaniuk i do dr Rogowieckiej i sa zadowolone. Aha,dr Hadas podobno jest super także.pozdrawiam Lyszka i Patyk (1 rok 3 miesiące i 5 dni :)))
          • Gość: Morud Re: Poszukuje lekarza z C M Damiany IP: *.* 03.01.03, 08:41
            Dziękuję wam dziewczyna za szybkie odpowiedzi. Wiele dobrego słyszałam o Hadasie, ale niestety on już nie pracuje w państwowym szpitalu. Zajął się prywatną praktyką. Wczoraj byłam u dr Podsiadłowskiego, ale po jednej wizycie to trudno coś powiedzieć. Może ktoś go zna?Morud
            • Gość: magdar Re: Poszukuje lekarza z C M Damiany IP: *.* 12.02.03, 00:26
              Udaj się do dr. Pazio - miły, dowcipny i kompetentny.
          • Gość: magdar Re: Poszukuje lekarza z C M Damiany IP: *.* 12.02.03, 00:25
            To fakt! Doktor Załuska jest wyjątkowo niesympatyczną osobą - medycyna na pewno nie jest jej powołaniem. Lekarz prowadzący moją ciążę (dodam, że jest autorytetem w swojej dziedzinie) poprosiła, abym postarała sie o bardziej dokładane i lepiej opisane USG. Moja druga (i ostatnia) wizyta była dla mnie niezapomnianym przeżyciem. Byłam wtedy w ok. 6 miesiącu ciąży. Pani doktor opisując USG stwierdziła mimochodem, że moja ciąża opóźniona jest o kilka tygodni (dziecko jest mniejsze niż powinno być). Na moje pytanie, co to znaczy, odpowiedziała mi, że powinnam pojechać na patologię ciąży(!?), a poza tym niech się spytam mojego lekarza prowadzącego, bo ona nie ma mi nic do powiedzenia. Dodam, że było to piątkowe popołudnie przed długim 9-dniowym weekendem majowym. Nic dodać, nic ująć. Na szczęście pomyliła się w swojej ocenie. Widziałam jeszcze jedno zdarzenie z udziałem tej Pani i naprawdę nie wiem, dlaczego jeszcze pracuje w Damianie.
      • Gość: astra Re: Poszukuje lekarza z C M Damiany IP: *.* 16.02.03, 00:52
        A ja dr. Góżdzia właśnie bardzo polecam! Prowadził moją ciążę i robił cc w szpitalu na Solcu. To uroczy człowiek i bardzo kompetentny specjalista. Co do szczegółów pisz na priv.Pozdrawiam,Agnieszka
      • nuna7 Re: Poszukuje lekarza z C M Damiany 09.05.03, 23:40
        Gość edziecko: Yoanka napisał:

> Ja niestety nikogo Ci nie polecę, za to zdecydowanie mogę odradzić dr.
        Góździa.
        >
        > Gdyby zależało Ci na szczegółach to zapraszam na priva.
        >
        > POzdrawiam,
        > Joanka

Yoanko,

bardzo, bardzo bardzo prosze o informacje nt. doktora Gozdzia. Moj priv:
        piotr@webtech.pl . Na privie wyjasnie Ci dlaczego tak bardzo mi na tym zalezy.
        Sprawa jest super pilna.

Pozdrawiam.
        Ania
      • mima3 Do Yolanki 18.09.03, 20:05
        Bardzo cie prosze o szczegoly na temat dr. Gozdza na adres agaz@acn.waw.pl
        Mam dylemat, bo dziwnie zostalam przez niego potraktowana a wszyscy go tak
        chwala, moze mial gorszy dzien...
        mima
    • hubes Re: Poszukuje lekarza z C M Damiana- dr Gozdz!! 12.05.03, 13:28
      Dziewczyny, o co chodzi z tym dr Gozdziem?? Ja chodze do niego na usg i
      szczerze mowiac nie mialam zadnych zastrzezen. Wrecz przeciwnie, bardzo mily,
      kompetentny, nie myli sie co do tego co jest na ekranie; Prosze napiszcie mi
      cos wiecej.
      • zyna Re: Poszukuje lekarza z C M Damiana- dr Gozdz!! 12.05.03, 14:58
        No właśnie o co chodzi?
        Dr Góźdź prowadził moją pierwszą, a teraz prowadzi drugą ciążę i jestem jak
        najbardziej zadowolona. Jeśli z nim coś nie tak to wolałabym wiedzieć.
        Napiszcie. Może być również na priva.
        • nuna7 Re: Poszukuje lekarza z C M Damiana- dr Gozdz!! 14.05.03, 11:33
          Bylam u niego kilka razy - jest taki, jak piszecie - bardzo komunikatywny,
          mily, cieply i dlatego jestem zdziwiona tym, co napisala Joanka. Chcialabym
          wiedziec, co u niej bylo nie tak.

Joanko, odezwij sie!!
    • izams Re: Poszukuje lekarza z C M Damiany 14.05.03, 13:11
      A ja odrazam Niemca - kiedys 12 lat temu był Ok , ale od dłuższego czasu liczy
      tylko forsę - niestety,
      Iza
      p.s. a wogóle to po co Ci Damian - bo gwiazdy tam rodzę ? - ja też chciałam tam
      rodzić , a wcześniej prowadzić ciążę, kiedy zaczęłam pytać po znajomych -
      wszyscy mi odradzali - i ciesze sie , że posłuchałam -
      całą zagrożoną ciążę byłam pod opieką Karowej , a zwłaszcza doktora Lipińskiego
      Tomasza - serdecznie polecam . ( zresztą właśnie w czasie moich pobytów -(
      bardzo częstych ) - często " przewożono" zagrożone porody z Damiana,
      • justakoko Re: Poszukuje lekarza z C M Damiany 15.05.03, 14:18
        cześć,napisz co masz przeciwko drNiemcowi,bo ja właśnie do niego chodzę i
        chciałabym wiedzieć czy dobrze wybrałam.
        Pozdrawiam,
        Justa.
        • izams Re: Poszukuje lekarza z C M Damiany 15.05.03, 14:52
          napisałam na priva - gdyby nie doszło daj znak bo ta poczta gazety troche
          dziwna,
          poz, iza
          • justakoko Re: Poszukuje lekarza z C M Damiany 15.05.03, 19:54
            nie doszło niestety,jak możesz to wyślij na: teena@go2.pl , to na pewno dojdzie.
            Z góry dziękuję,
            Pozdrawiam,
            Justa.
      • bietka2 Re: Poszukuje lekarza z C M Damiany 19.05.03, 00:03
        Ja za to nie rozumiem o co chodzi z Niemcem, moim zdaniem jest bardzo dobry. W
        ogole polecam Damiana, czulam się jak bym rodzila w domu. Już 1,5 mies przed
        porodem znalam caly team: polozna, anastezjolozke, pediatre i oczywiście
        ginekologa. Ze wszystkimi przeprowadziłam dlugie rozmowy, wiedziałam czego
        mogę oczekiwac. Dostalam tez ich wszystkich tel kom, z informacja, ze mogę
        dzwonic o każdej porze dnia i nocy. Dr Niemiec nigdy mnie nie spławił, a raz
        rzeczywiście zadzwoniłam o 0.30.
        Wracając do samego porodu, to mama porównanie pierwsze dziecko rodziłam na
        Karowej i rzeczywiście sam porod OK. (ale nie da się porównać z Damianem), ale
        pozniej koszmar. Po prostu fabryka, od 6.00 rano totalny młyn, ciagle ktos
        wchodzi, czegos od ciebie chce, a koniec końców każdy specjalista jest w
        stanie poswiecic ci max 2 min.
        Dam jeden przykład: Starsza córeczkę utodzilam w srodku nocy (2.20), na Sali
        poprodowej (3 os, jest tylko 1 jedynka), znalazłam się ok. 4.00, pozostawiono
        mnie samej sobie, maz musial wyjsc natychmiast, nikt nie pokazal jak mam
        karmic, o 6.00 zrywaja z lozek i kaza isc pod prysznic, ja po znieczuleniu
        (tak mi zrobili, ze jeszcze rano nie mogłam ruszac prawa noga), zemdlałam pod
        prysznicem, osuwając się na ziemie pociągnęłam ten sznurek uruchamiający
        dzwonek, nikt nie zareagowal, szczesliweir jakas z dziewczyn zawołała polozna.
        Wszystko skończyło się dobrze, ale naprawde nikomu ni polecam. Majac takie
        porównanie po porodzie w Damianie, chialam w ich intencji tydzień lezec
        krzyżem, za nim nie uświadomiłam sobie, ze zapłaciłam im kupe kasy. Ale na
        prawde warto.
        Troche się rozpisałam, ale zamierzam każdego przestrzegac przed karowa.
        Pozdrowienia.
        • justakoko Re: Poszukuje lekarza z C M Damiany 19.05.03, 14:17
          ja też bardzo chciałabym rodzić w Damianie,i też z Niemcem.
          Słyszałam już bardzo dużo pochlebnych opinii,i mam nadzieję że ze mną też
          wszystko będzie OK.
          Pozdrawiam.
          • ksel Re: Poszukuje dr Hadas czy dr Góźdź 19.09.03, 12:47
            Juz pisałam o tym gdzie indziej, ale ponawiam pytanie - którego z nich wybrać -
            czy mogę u nich zrobić dobre USG, test PAPPA itp.? Dzięki za odpowiedź
            • ewcia34 Re: Poszukuje dr Hadas czy dr Góźdź 25.09.03, 15:51
              Ja chodzilam do doktora Góździa, szczerze polecam, robi USG
    • malwina18 Re: Poszukuje lekarza z C M Damiany 25.09.03, 21:15
      Ja też bardzo polecam dr Góździa. Prowadził moją ciążę i robił mi cc w Damianie
      (Damiana też polecam). Nie mam żadnych traumatycznych wspomnień z okresu ciąży
      i porodu a wręcz przeciwnie (co nie jest raczej nagminne).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka