Dodaj do ulubionych

Ciechanów

31.12.06, 13:24
Ta ocena jest i tak zbyt wysoka sad((
Obserwuj wątek
    • agaikrzys Ciechanów 02.01.07, 20:09
      Wspaniały szpital,zasługuje na lepszą ocenę.Super szpital,lekarze,położne-cały
      personel.Według mnie zasługuje na pierwszą nagrodę.
      • chichoczaca_jaszczurka Re: Ciechanów 03.01.07, 17:13
        agaikrzys napisała:

> Wspaniały szpital,zasługuje na lepszą ocenę.Super szpital,lekarze,położne-cały
        > personel.Według mnie zasługuje na pierwszą nagrodę.

Bardzo śmieszne! Ile zapłaciłaś dziewczyno za tą wspaniałość(???), bo napewno
        nie była to usługa darmowa ! Owszem pracują tam osoby wykonujące swój zawód z
        powołania ale można je policzyć na palcach jednej ręki.
        • agaikrzys Re: Ciechanów 05.01.07, 13:39
          Nikomu nie zapłaciłam nawet złotówki.Bardzo mi przykro,że tak mnie
          oceniłaś,nigdy nie dałam i nie zamierzam dawać .Jestem z innego miasta i nawet
          nikogo tu nie znam.Sama napisałaś,że pracują ludzie,którzy mają powołanie,może
          ja akurat na nich trafiłam.Wyraziłam tylko swoją opinię .Na pewno była to
          usługa darmowa,nie wiem czemu czemu myślisz,ze zapłaciłam,jest mi naprawdę
          przykro,że tak pomyślałaś.żałuję ,że Ty nie trafiłaś na miły personel,ja akurat
          miałam to szczęście-za darmo.
          • chichoczaca_jaszczurka Re: agaikrzys 10.01.07, 19:20
            agaikrzys napisała:

> Nikomu nie zapłaciłam nawet złotówki.Bardzo mi przykro,że tak mnie
            > oceniłaś,

Ale ja nie chciałam Cię urazić! Jeśli poczułaś się dotknięta moją wypowiedzią to
            b a r d z o Cię przepraszam !

> Sama napisałaś,że pracują ludzie,którzy mają powołanie,może
            > ja akurat na nich trafiłam.

Tylko ,że personelu z powołaniem jest tam naprawdę mało. sad

> żałuję ,że Ty nie trafiłaś na miły personel,

Tu nie chodzi tylko o mnie. W tym szpitalu rodziła moja siostra, praktycznie
            wszystkie koleżanki i znajome - niektóre pracują w tym szpitalu jako
            pielęgniarki tyle,że na innych oddziałach - niejedna z nich po porodzie
            opuszczała szpital na własne żądanie więc o czymś to świadczy.
            Wierz mi, naprawdę wiem co piszę.
            Naprawdę miałaś szczęście, że poród i pobyt w tym szpitalu dobrze wspomninasz.
            Tylko dlaczego aby mieć takie wspomnienia trzeba mieć szczęście tak jak Ty,
            albo zasobny portfel jak inni?

• emiz Re: Ciechanów 03.01.07, 19:26
      Też myślę, że łagodnie ich potraktowano. Agaikrzyś zazdroszczę Ci wspaniałego
      porodu, ale chyba byłaś szczęściarą. Ja nie mam miłych wspomnień z pobytu w
      Ciechanowie. Nie mówię oczywiście o warunkach lokalowych i sanitarnych na
      oddziale, które swoją drogą są opłakane. Całe piękno narodzin mojej córki
      zepsuła rutyna personelu. Nie wspomnę o przedmiotowym traktowaniu pacjentek i
      ich rodzin. Tylko nam zależało wtedy żeby było to niezapomniane przeżycie. To
      przykre, że o oczywiste rzeczy jak poród z bliską osobą czy kontakt z dzieckiem
      trzeba walczyć, bo są odbierane jako fanaberia.
    • muszka.owocowka Re: Ciechanów 07.01.07, 13:40
      Podpisuję się pod tą opinią. Mąż zawsze mi powtarza, że najważniejsze jest nasze
      zdrowe maleństwo i tak muszę myśleć. To po stokroć prawda. Przykre wspomnienia
      ciągle jednak wracają, nie łatwo zapomnieć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka