chichoczaca_jaszczurka 31.12.06, 13:24 Ta ocena jest i tak zbyt wysoka (( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaikrzys Ciechanów 02.01.07, 20:09 Wspaniały szpital,zasługuje na lepszą ocenę.Super szpital,lekarze,położne-cały personel.Według mnie zasługuje na pierwszą nagrodę. Odpowiedz Link Zgłoś
chichoczaca_jaszczurka Re: Ciechanów 03.01.07, 17:13 agaikrzys napisała: > Wspaniały szpital,zasługuje na lepszą ocenę.Super szpital,lekarze,położne-cały > personel.Według mnie zasługuje na pierwszą nagrodę. Bardzo śmieszne! Ile zapłaciłaś dziewczyno za tą wspaniałość(???), bo napewno nie była to usługa darmowa ! Owszem pracują tam osoby wykonujące swój zawód z powołania ale można je policzyć na palcach jednej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
agaikrzys Re: Ciechanów 05.01.07, 13:39 Nikomu nie zapłaciłam nawet złotówki.Bardzo mi przykro,że tak mnie oceniłaś,nigdy nie dałam i nie zamierzam dawać .Jestem z innego miasta i nawet nikogo tu nie znam.Sama napisałaś,że pracują ludzie,którzy mają powołanie,może ja akurat na nich trafiłam.Wyraziłam tylko swoją opinię .Na pewno była to usługa darmowa,nie wiem czemu czemu myślisz,ze zapłaciłam,jest mi naprawdę przykro,że tak pomyślałaś.żałuję ,że Ty nie trafiłaś na miły personel,ja akurat miałam to szczęście-za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
chichoczaca_jaszczurka Re: agaikrzys 10.01.07, 19:20 agaikrzys napisała: > Nikomu nie zapłaciłam nawet złotówki.Bardzo mi przykro,że tak mnie > oceniłaś, Ale ja nie chciałam Cię urazić! Jeśli poczułaś się dotknięta moją wypowiedzią to b a r d z o Cię przepraszam ! > Sama napisałaś,że pracują ludzie,którzy mają powołanie,może > ja akurat na nich trafiłam. Tylko ,że personelu z powołaniem jest tam naprawdę mało. > żałuję ,że Ty nie trafiłaś na miły personel, Tu nie chodzi tylko o mnie. W tym szpitalu rodziła moja siostra, praktycznie wszystkie koleżanki i znajome - niektóre pracują w tym szpitalu jako pielęgniarki tyle,że na innych oddziałach - niejedna z nich po porodzie opuszczała szpital na własne żądanie więc o czymś to świadczy. Wierz mi, naprawdę wiem co piszę. Naprawdę miałaś szczęście, że poród i pobyt w tym szpitalu dobrze wspomninasz. Tylko dlaczego aby mieć takie wspomnienia trzeba mieć szczęście tak jak Ty, albo zasobny portfel jak inni? Odpowiedz Link Zgłoś
emiz Re: Ciechanów 03.01.07, 19:26 Też myślę, że łagodnie ich potraktowano. Agaikrzyś zazdroszczę Ci wspaniałego porodu, ale chyba byłaś szczęściarą. Ja nie mam miłych wspomnień z pobytu w Ciechanowie. Nie mówię oczywiście o warunkach lokalowych i sanitarnych na oddziale, które swoją drogą są opłakane. Całe piękno narodzin mojej córki zepsuła rutyna personelu. Nie wspomnę o przedmiotowym traktowaniu pacjentek i ich rodzin. Tylko nam zależało wtedy żeby było to niezapomniane przeżycie. To przykre, że o oczywiste rzeczy jak poród z bliską osobą czy kontakt z dzieckiem trzeba walczyć, bo są odbierane jako fanaberia. Odpowiedz Link Zgłoś
muszka.owocowka Re: Ciechanów 07.01.07, 13:40 Podpisuję się pod tą opinią. Mąż zawsze mi powtarza, że najważniejsze jest nasze zdrowe maleństwo i tak muszę myśleć. To po stokroć prawda. Przykre wspomnienia ciągle jednak wracają, nie łatwo zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś