pati778 23.01.07, 09:44 Witam Czy mogłybyście napisać jak duży jest oddział ginekologiczno - położniczy w Bielańskim, wszystko, co wiecie na ten temat. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudna2 Re: Bielański pomóżcie 23.01.07, 10:52 Jak on jest duży to nie wie ..Lezałam na patologi ..Szpital po remoncie czysto i przyjemnie ..Porodówka tez ok..MNz noworodkach opieka bardzo dobra..Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-87 Re: Bielański pomóżcie 27.01.07, 18:11 Rodziłan 4 tyg temu w Bielańskim. Jeśli chodzi o porodówkę to jestem super zadowolona. Swoboda, dobra opieka, sale poporodowe też bardzo ładne czysciutkie. Szpital jest po remoncie a w grudzniu tez był zamkniety bo odbywały się jakies prace. Jeżeli chgodzi o pediatrię to pozostawia wiele do zyczenia. Mnie wypisali po 2 dniach dziecko z przesiloną zółtaczką. Nawet nie zrobili badań. Razem z dzieckiem w ostatniej chwili trafiliśmy do szpitala na Litewską a gdyby nas przytrzymali i coś zaczeli robić w kierunku zbicia bilirubiny obyłoby sie bez nerw. Odpowiedz Link Zgłoś