laminja Re: Kukulski, Warzęchowski czy Rodzeń? 25.01.07, 13:35 proszę ) szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=kukulski&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=588&poz=0&A_szukaj= tresc&zywe=2&x=7&y=14 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=warz%EAchowski&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=588&poz=0&A_szukaj=tresc&zywe= 2&x=9&y=2 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=rodze%F1&ile=20&sort=data_desc&spojnik=and&forum=588&poz=0&A_szukaj=tresc&zywe=2&x=20& y=6 Odpowiedz Link Zgłoś
mamabe2 Re: Kukulski, Warzęchowski czy Rodzeń? 26.01.07, 08:58 Prowadziłam ciążę u dr Rodzenia. Jest super. Jestem okropną chisteryczką i panikarą, boję się lekarzy, a o szpitalu nie wspomnę.Dzięki dr Rodzeniowi całą ciążę wspominam bardzo dobrze, mimo że pod koniec miałam pewne komplikacje i wylądowałam na patologii ciąży. Dr jest przesympatycznym, ciepłym czlowiekiem, odpowiada na każde-nawet najgłupsze pytanie, ma ogromną dozę cierpliwości i co najważniejsze można mieć 100% zaufanie do jego kompetencji. Robi także USG, jest pod telefonem, można dzwonić o każdej porze.Gdyby działo się coś złego - tak jak było u mnie, przyjmuje bez zapisu poza kolejnością. polecam z całego serca.Najlepszy lekarz jakiego kolwiek spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakacprzak Re: Kukulski, Warzęchowski czy Rodzeń? 26.01.07, 11:42 a gdzie rzyjmuje dr rodzen, poza szpitalem sw zofii? rodzilam tam, najpierw lezalam na patologii, on mnie przyjmowal do szpitala, a potem robil mi cc (razem z dr muszynska). jest super, b. milo go wspominam, rzeczowy, kompetentny i z poczuciem humoru. daje sie lubic i budzi zaufanie. polecam i sama chetnie, na przyszlosc, tez bym do niego chodzila, ale nie wiem, gdzi, poza zofia go szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
mamabe2 Re: Kukulski, Warzęchowski czy Rodzeń? 26.01.07, 11:46 Dr Rodzeń przyjmuje na ul.Łuckiej w środy, tel. 654 24 64 i w Babka medica tel. 637 50 01, chyba w czwartki i w piątki od 16-ej. Odpowiedz Link Zgłoś
jniedz Re: Kukulski, Warzęchowski czy Rodzeń? 26.01.07, 09:14 pierwszą ciążę prowadzilam u dr warzęchowskiego. Wspominam go bardzo dobrze- zawsze odpowiadał na wszystkie moje pytania, nie było problemu ze zwolnieniem oraz z przyjeciem do szpitala, choć jak lezałam na patologii to dość słabo zajmował się mna- raz odwiedził i nie staral się czegoś dowiedzieć wiecej o moim stanie.Teraz prowadzę ciąże u dr Rodzenia- potwierdzam bardzo miły człowiek, wiem że zajmuje sie super swoimi pacjetkami jak juz trafia na patologię- obserwacje z pierwszej ciąży, Wykonuje USG w Babka MEDICA, nie naciaga pacjentek na dodatkowe wizyty. Wiecej bedę mogła powiedzieć po porodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kluseczka74 Re: Kukulski, Warzęchowski czy Rodzeń? 27.01.07, 20:42 Kukulski - prowadzi mnie od 11 lat. Pomógł nam ,,wychodowac" dwie piękne panny, jedną nawet sprowadził na ten najlepszy ze światów 3 tygodnie temu . Spokojny, fachowy i bardzo ciepły, ludzki lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
amwaw Re: Kukulski, Warzęchowski czy Rodzeń? 27.01.07, 20:58 Potwierdzam Kukulski jest wspaniałym, ciepłym,taktownym,OPANOWANYM lekarzem. Daje poczucie bezpieczeństwa, w trudnych chwilach zachowuje zimną krew(ale podejmuje natychmiastowe decyzje), nie straszy niepotrzebnie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
moreno500 Re: Kukulski, Warzęchowski czy Rodzeń? 28.01.07, 20:02 nie wspomniałyście, że do tego Kukulski jest PRZYSTOJNY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kluseczka74 Re: Kukulski, Warzęchowski czy Rodzeń? 29.01.07, 16:37 No to fakt ma coś w sobie takiego ujmującego Odpowiedz Link Zgłoś
agnesma1 Re: Kukulski, Warzęchowski czy Rodzeń? 30.01.07, 01:37 Również potwierdzam. Dr Kukulski bardzo fajnie prowadzi ciążę. Jest to bardzo ludzki lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
stryjka Re: Kukulski, Warzęchowski czy Rodzeń? 30.01.07, 07:20 Mam pytanie,jak to jest jak sie zdecyduje prowadzić prywatnie ciąże u lekarzy z Żelaznej to pózniej mogę rodzić w tym szpitalu?czysa jakies zniżki dzieki temu? ile miesiecznie płaciłyście za wizyty,badania itp.Prosze napiszcie i z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
kluseczka74 Re: Kukulski, Warzęchowski czy Rodzeń? 30.01.07, 22:06 Drugą ciążę miałam prowadzoną na NFZ i nie zapłaciłam ani grosza. Jak zapadła decyzja, że będzie planowe cięcie dr. Kukulski sam do mnie zadzwonił i podał dzień, godzinę kiedy mam sie zjawic w szpitalu no i date oraz czas cięcia ( nastepnego dnia). Sam z resztą mnie ciął. Cała operacja odbyła się bardzo szybko a była to maja druga cesarka. Zespół pracował bardzo cichutko i sprawnie. Na sali był ze mną mąż ( + 200 pln jednyne pieniądze jakie zapłaciliśmy za poród). Naprawdę bylo to cudowne przeżycie. Odpowiedz Link Zgłoś
akka13 Re: Kukulski, Warzęchowski czy Rodzeń? 09.03.07, 17:34 A gdzie przyjmuje dr Kukulski(prywatnie))? akka13 Odpowiedz Link Zgłoś
jukka5 Re: Kukulski, Warzęchowski czy Rodzeń? 09.03.07, 19:54 dr Kukulski prywatnie przyjmuje na Żytniej 16 m 50 we wtorki i czwartki. Odpowiedz Link Zgłoś
akka13 Re: Kukulski, Warzęchowski czy Rodzeń? 11.03.07, 19:46 Dziękuje! Jutro się do niego wybieram! akka Odpowiedz Link Zgłoś
kluseczka74 Re: Re do Kluseczki 12.03.07, 15:41 Musisz się zorientowac bo ostatnio na Żelaznej było dużo zmian i to nie koniecznie ułatwiających życie pacjentkom. Odpowiedz Link Zgłoś
nathalie444 Rodzeń - NIE 11.03.07, 21:50 Powniem, tak: Byłam u dr Rodzenia (dobre opinie na forum) w czwartek, powiedział mi najpierw, ze ciąza jest obumarła,ze serduszko nie bije, po chwili okazało sie ze jedak bije. Jego następne opinie: że dziecko jest za mało, serce bije za słabo coś sie odrywa i ze jak przez tydzień dotrzyam to będzie cud. Nie zlecił nawet zadnych podstawowych badań, 3 dni płakałam dzisiaj pojecha na izbę przyjęć myśląc oczywiście, że to koniec... okazało sie,że najprawdopodobniej żyłka mi pękła, bo macica sie rozciąga. Moje Maleństwo ma 7mm, w czwartek miało 2.3mmm, a serduszko biło jak szybciutko. Nikt kto odbiera nadzieję dla mnie nie jest dobrym lekarzem. Już nigdy do niego nie pójde. Odpowiedz Link Zgłoś