raczek80 06.02.07, 21:28 Witam, szukam dobrego ginekolog, który przyjmuje w Lim. Jestem w 8 tyg. na pierwszej wizycie byłam u I.Ortonowskiej ale niemiło ją wspominam. Teraz chcę się zapisać do kogoś innego. Kogo polecacie? Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: Ginekolog lim 06.02.07, 21:37 Polecam również ten link,gdyż jest bardzo przydatny. forum.gazeta.pl/forum/0,53940,2435023.html Odpowiedz Link Zgłoś
astra27 Re: Ginekolog lim 07.02.07, 11:40 na pewno odradzam panią I.Ortonowską - jest przeciwniczką badań, usg itp. ja właśnie jestem w trakcie zmieniania lekarza jak sie dowiedzialam ze polowkowe usg to fanaberia wyczytana z gazet i usg jest inwazyjne i moze sie katastrofalnie skonczyc dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
iga48 Re: Ginekolog lim 07.02.07, 12:08 Zgadazam się z przedmówczyniami.Zapytałam ją czy nie mam przeciwwskazań do ćwiczenia w ciąży to powiedziałą mi,że basen owszem ale własny a siłownia owszem ale po co ma pani zaczynac i tak niedługo się pani odechce bo będzie ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek80 Re: Ginekolog lim 09.02.07, 21:36 A czy słyszał ktoś może coś na temat dr Bieńskowiej? Odpowiedz Link Zgłoś
goska_anna Re: Ginekolog lim 17.02.07, 00:17 bardzo miła P. doktor. Kieruje na potrzebne badania. Niestety nie pracuje w żadnym szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
kkolasinska Re: Ginekolog lim 18.02.07, 21:46 Dr.Bieńkowska prowadziła moja ciąże.Bardzo ja polecam.Duzo skierowań na uSG,czeste badania,wspaniała opieka. Jak chcesz wiedzieć wiecej pisz na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_k80 Re: Ginekolog lim 27.02.07, 08:56 moją ciąże też prowadzi dr Bieńkowska. Jestem z niej zadowolona. Bada, kieruje na badania i USG. Odpowiada na wszystkie pytania. Co do USG byłam u kilku ginów, w tym raz u poleconego przez dr Bieńkowską dr Mrozka. W najbliższy wtorek też idę do niego. Jest bardzo dokładny i kompetentny!! Odpowiedz Link Zgłoś
first_baby Re: Ginekolog lim 10.02.07, 12:20 ja jestem w 37 tygodniu, ciążę prowadzę u dr Kunickiego. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
pulinka19 Re: Ginekolog lim 13.02.07, 12:37 Cześć, jestem pacjentką limu od 2000 roku i odwiedziłam już wielu ginekologów. Teraz jestem w 33 tyg. ciąży. Z całego serca polecam dr Tomasza Szymczaka. Bardzo sympatyczny i profesjonalny. Na drugiej wizycie sam wpisał mi w książeczkę ciąży nr swojej komórki i powiedział, że można dzwonić o każdej porze jeśli tylko coś mnie zaniepokoi. Jeśli chodzi o usg, to tylko u dr Mrozka. Odpowiedz Link Zgłoś
astra27 Re: Ginekolog lim 14.02.07, 15:01 Ja teraz chodzę do dr. Dobek-Jakubczyk - byłam u niej na usg połówkowym i jestem mega zadowolona - z wizytu u niej wyszłam przeinformowana, na każde moje pytanie dokłądna i wyczerpująca odpowiedz, usg bardzo dokładne - Pani doktor jest raczej oschła ale moim zdaniem w porównaniu do I.Ortonowskiej mega kompetentna - od niej wyszłam z uśmiechem na ustach a u poprzedniczki ze łzami w oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_dobrowolska Re: Ginekolog lim 16.02.07, 11:07 USG - tylko Mrozek ale ginekolog to albo Maj (dłuuugie terminy) albo prof Kamiński. Kamiński prowadził moją ciążę aż do 13tc ale później dostałam się na Żelazną do programu i zrezygnowałam. Był bardzo fajny, ma usg i jak dla mnie dobrze, że czasem niecierpliwy (mimo skierowania na usg na wady stwierdził, że nie może się oprzeć i zaraz mi sprawdzi sam abym już się nie martwiła ) Odpowiedz Link Zgłoś
moko7575 Re: Ginekolog lim 17.02.07, 00:48 Moje obydwie ciąże prowadził dr Paweł Milewczyk, jest bardzo miły. Dużym plusem jest to, że można u niego zrobić USG. Niestety może odstraszać dłuuuuugi termin oczekiwania na wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna1908 Re: Ginekolog lim 19.02.07, 09:39 usg - potwierdzam tylko dr. Mrozek, natomiast lekarza polecam dr. Kuźlika - super !!! Pracuje w szpitalu Bródnowskim i z porodu tam byłam też bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_nicki Re: Ginekolog lim 27.02.07, 10:22 Ja nadal polecam Dr.Gmyrka. Mimo, że trafiały sie złe opinie o nim tutaj, ja byłam bardzo zadowolona. Wszystko dobrze mi zawsze wytłumaczył i u ważam, ze jest bardzo kompetetntny- moja ciąża przebiegła bez żadnych problemów więc nie wiem czy jest dobry też w innych. Odpowiedz Link Zgłoś