Dodaj do ulubionych

Ginekolog lim

06.02.07, 21:28
Witam,
szukam dobrego ginekolog, który przyjmuje w Lim. Jestem w 8 tyg. na pierwszej
wizycie byłam u I.Ortonowskiej ale niemiło ją wspominam. Teraz chcę się
zapisać do kogoś innego. Kogo polecacie? Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • malgosiek2 Re: Ginekolog lim 06.02.07, 21:37
      Polecam również ten link,gdyż jest bardzo przydatny.
      forum.gazeta.pl/forum/0,53940,2435023.html
      • astra27 Re: Ginekolog lim 07.02.07, 11:40
        na pewno odradzam panią I.Ortonowską - jest przeciwniczką badań, usg itp. ja
        właśnie jestem w trakcie zmieniania lekarza jak sie dowiedzialam ze polowkowe
        usg to fanaberia wyczytana z gazet i usg jest inwazyjne i moze sie
        katastrofalnie skonczyc dla dziecka.
        • iga48 Re: Ginekolog lim 07.02.07, 12:08
          Zgadazam się z przedmówczyniami.Zapytałam ją czy nie mam przeciwwskazań do
          ćwiczenia w ciąży to powiedziałą mi,że basen owszem ale własny a siłownia
          owszem ale po co ma pani zaczynac i tak niedługo się pani odechce bo będzie
          ciężko.
          • raczek80 Re: Ginekolog lim 09.02.07, 21:36
            A czy słyszał ktoś może coś na temat dr Bieńskowiej?
            • goska_anna Re: Ginekolog lim 17.02.07, 00:17
              bardzo miła P. doktor. Kieruje na potrzebne badania. Niestety nie pracuje w
              żadnym szpitalu.
            • kkolasinska Re: Ginekolog lim 18.02.07, 21:46
              Dr.Bieńkowska prowadziła moja ciąże.Bardzo ja polecam.Duzo skierowań na
              uSG,czeste badania,wspaniała opieka. Jak chcesz wiedzieć wiecej pisz na priv.
              • anka_k80 Re: Ginekolog lim 27.02.07, 08:56
                moją ciąże też prowadzi dr Bieńkowska. Jestem z niej zadowolona. Bada, kieruje
                na badania i USG. Odpowiada na wszystkie pytania.
                Co do USG byłam u kilku ginów, w tym raz u poleconego przez dr Bieńkowską dr
                Mrozka. W najbliższy wtorek też idę do niego. Jest bardzo dokładny i kompetentny!!
    • first_baby Re: Ginekolog lim 10.02.07, 12:20
      ja jestem w 37 tygodniu, ciążę prowadzę u dr Kunickiego.
      polecam!
    • first_baby Re: Ginekolog lim 10.02.07, 12:20
      aha, usg tylko u Mrozka!
      • ania2906 Re: Ginekolog lim 10.02.07, 17:30
        Mi bardzo odpowiada dr Szałkowski.
    • pulinka19 Re: Ginekolog lim 13.02.07, 12:37
      Cześć, jestem pacjentką limu od 2000 roku i odwiedziłam już wielu ginekologów.
      Teraz jestem w 33 tyg. ciąży. Z całego serca polecam dr Tomasza Szymczaka.
      Bardzo sympatyczny i profesjonalny. Na drugiej wizycie sam wpisał mi w
      książeczkę ciąży nr swojej komórki i powiedział, że można dzwonić o każdej porze
      jeśli tylko coś mnie zaniepokoi.
      Jeśli chodzi o usg, to tylko u dr Mrozka.
      • astra27 Re: Ginekolog lim 14.02.07, 15:01
        Ja teraz chodzę do dr. Dobek-Jakubczyk - byłam u niej na usg połówkowym i
        jestem mega zadowolona - z wizytu u niej wyszłam przeinformowana, na każde moje
        pytanie dokłądna i wyczerpująca odpowiedz, usg bardzo dokładne - Pani doktor
        jest raczej oschła ale moim zdaniem w porównaniu do I.Ortonowskiej mega
        kompetentna - od niej wyszłam z uśmiechem na ustach a u poprzedniczki ze łzami
        w oczach.
        • kinga_dobrowolska Re: Ginekolog lim 16.02.07, 11:07
          USG - tylko Mrozek ale ginekolog to albo Maj (dłuuugie terminy) albo prof
          Kamiński.
          Kamiński prowadził moją ciążę aż do 13tc ale później dostałam się na Żelazną do
          programu i zrezygnowałam. Był bardzo fajny, ma usg i jak dla mnie dobrze, że
          czasem niecierpliwy (mimo skierowania na usg na wady stwierdził, że nie może
          się oprzeć i zaraz mi sprawdzi sam abym już się nie martwiła smile)
    • moko7575 Re: Ginekolog lim 17.02.07, 00:48
      Moje obydwie ciąże prowadził dr Paweł Milewczyk, jest bardzo miły. Dużym plusem
      jest to, że można u niego zrobić USG. Niestety może odstraszać dłuuuuugi termin
      oczekiwania na wizytę.
      • justyna1908 Re: Ginekolog lim 19.02.07, 09:39
        usg - potwierdzam tylko dr. Mrozek, natomiast lekarza polecam dr. Kuźlika -
        super !!! Pracuje w szpitalu Bródnowskim i z porodu tam byłam też bardzo
        zadowolona.
        • mala_nicki Re: Ginekolog lim 27.02.07, 10:22
          Ja nadal polecam Dr.Gmyrka. Mimo, że trafiały sie złe opinie o nim tutaj, ja
          byłam bardzo zadowolona. Wszystko dobrze mi zawsze wytłumaczył i u ważam, ze
          jest bardzo kompetetntny- moja ciąża przebiegła bez żadnych problemów więc nie
          wiem czy jest dobry też w innych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka