Dodaj do ulubionych

KRAKÓW - usg 3d/4d - gdzie?

16.02.07, 08:18
Witam!
Chciałam zrobić sobie to usg 3d/4d ale nie wiem gdzie!Znajoma robiła na
ujastku ale podobno w gdzieś na bronowicach jest jeszcze lepsze bo dają
więcej opisu itp. Czy któraś z was wie gdzie to jest dokładnie, lub zna inne
miejsce?
Proszę napiszcie!
Obserwuj wątek
    • fokus1101 Re: KRAKÓW - usg 3d/4d - gdzie? 16.02.07, 11:44
      W Ultramedice na Balickiej -wpisz sobie w wyszukiwarce Ultramedica
    • remo14 Re: KRAKÓW - usg 3d/4d - gdzie? 16.02.07, 13:41
      W "Macierzyństwie" u dr Mirockiego www. macierzynstwo.com.pl
      • fokus1101 Re: KRAKÓW - usg 3d/4d - gdzie? 16.02.07, 13:54
        co sądzisz o Mirockim? Bo moja koleżanka nie ma najlepszego zdania o nim...
        • remo14 Re: KRAKÓW - usg 3d/4d - gdzie? 16.02.07, 15:50
          A moja znajoma była nim zachwycona. Ja idę w środę to się przekonam. O
          Ultramedice krążą różne opinie.
      • cynamonka28 Re: KRAKÓW - usg 3d/4d - gdzie? 19.02.07, 09:10
        ja robilam USG3d/4d w grudniu w "Macierzynstwie". Polecam.
        • zosia582 Re: KRAKÓW - usg 3d/4d - gdzie? 20.02.07, 10:26
          Hej!
          Czy możesz podać adres i koszt takiego usg?
          • cynamonka28 Re: KRAKÓW - usg 3d/4d - gdzie? 20.02.07, 11:28
            www.macierzynstwo.com.pl ceny sa na stronie - ja placilam 200zł z nagrywaniem
            na CD
            Pozdrawiam
            • joasikkk Re: KRAKÓW - usg 3d/4d - gdzie? 21.02.07, 08:38
              Czesc, ja robilam trzy badania w ULTRAMEDICE - sprzet lepszy, to opinia mojego
              meza, rozne glowice do 3D dobierane w zaleznosci od warunkow badania. Wszystko
              wytlumaczone super, dostalismy kolorowe zdjecia nie na CD tylko normalnie
              wydrukowane na specjalnej drukarce. Badanie nagrane w calosci na DVD nie CD -
              ogladamy nonstop. Drozej jest niz w Macierzynstwie, ja doszlam do wniosku ze
              jednak warto tam.

Tu masz adres mozesz sobie porownac:
              www.ultramedica.pl

j.
      • ewcia120 Re: KRAKÓW - usg 3d/4d - gdzie? 20.02.07, 15:33
        aha zapomnialam jeszcze wspomniec ze godnym polecenia w "Macierzynstwie" jest dr. Mirocki trzeba sie wczesniej umowic tel na wizyte.
        • fokus1101 Re: KRAKÓW - usg 3d/4d - gdzie? Mirocki 21.02.07, 11:02
          a propos Mirockiego, moja koleżanka ma niestety nienajlepsze zdanie o nim, poza
          tym on pracowal kiedys w Narutowiczu, a teraz ciągle powtarza, ze się uwolnił,
          więc to też jest podejrzana sprawa, bo normalnie jakby byl dobrym lekarzem to
          raczej by go zatrzymywali... a tak w ogóle jak się okazuje to nie ma podpisanej
          żadnej umowy z NFZ z jakimkolwiek szpitalem, a większość lekarzy, którzy
          pracują w prywatnych gabinetach jednak ma... Coś z nim jest nie tak...
    • ewcia120 Re: KRAKÓW - usg 3d/4d - gdzie? 20.02.07, 15:30
      czesc ugs 3d|4d robia tez na ul. Białoprądnickiej8 oto ich strona
      www.macierzynstwo.com wejdz sobie tam jest wszystko opisane cennik, zdjecia z usg itd, zreszta ja tez sie tam wybieram a pozatym polecila mi ten osrodek kolezanka ktora byla bardzo zadowolona,o nic nie musiala sie pytac wszytsko ze szczegolami i fachowo zostalo jej przedstawione i na tym wlasnie usg dowiedziala sie ze bedzie miala corke,tymbardziej ze wszytko moze byc udokumentowane na plytce i mozna ogladac sojego szkraba na dvd pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka