Dodaj do ulubionych

Dr Krzysztof Krzywdziński z LUX MEDu

22.03.07, 09:20
Witam, szukam opinii szczególnie u dziewczyn którym prowadził ciąże lub po
prostu się u niego leczyły. Jak wrażenia? Pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • aneta_mil Re: Dr Krzysztof Krzywdziński z LUX MEDu 24.03.07, 23:21
      Byłam parę razy. Ostatni raz w ciąży (2,5 roku temu) i właśnie wtedy sam mi
      powiedział, że nie prowadzi ciężarnych. Jako lekarz polecany i wg mnie w
      porządku, ale trochę chyba już mu się nie chce. Starszy człowiek, można
      powiedzieć, że ma humor wisielczy, który nie wszystkim odpowiada. Np. do mojej
      koleżanki strzelił "gdzie się tak zabawiłaś księżniczko?" odn. infekcji. Mnie
      zawsze śmieszył, dawał recepty. Ale w ciąży wybrałam dr Antepowicz, która jest
      już za granicą. Ostatnio jestem b. zadowolona z dr Szymańskiego na Chmielnej,
      który prowadzi ciąże. Świetna na ciążę jest dr Szulińska na Chmielnej, ale na
      razie nie wiadomo do kiedy sama na zwolnieniu. Rewelacja.
      • anita.sz Re: Dr Krzysztof Krzywdziński z LUX MEDu 25.03.07, 14:52
        Moją ciżę prowadzi dr Szulińska. Złota kobieta, cudo, miła i kompetentna.
        Jestem pacjentką wymagającą, bo to moja pierwsza ciaża, do tego z pewnymi
        problemami i na dodatek jestem panikarą, więc trochę jestem upierdliwa. Jej to
        nie przeszkadza. Powiedziała mi kiedyś coś takiego: jak ja lubię patrzeć na
        dziewdzyny, które cieszą się, że są w ciazy, tez się z nimi cieszę. To jest
        położnik z powołania. Faktycznie jest na zwolnieniu, ale wraca po świętach.
        Podczas jej nieobecności trafiłam do dr Radosiewicz. Też moge polecić. Była
        miła, może bez tego entuzjazmu dr Szulińskiej, ale na prawdę jest ok. A do tego
        kompetentna i skrupulatna w robieniu badań. Przetestowałam jeszcze 2, ale była
        to totalna porażka.
        • 0306a do anita.sz 25.03.07, 18:48
          Witam, również korzystam z usług Lux medu. Jeśli o ginekologów, jak do tej pory
          najlepsi okazali się dr. Antepowiecz-już nie pracuje i dr. Świątek-będzie
          dopiero w maju. Może wiesz czy dr Szulińska pracuje również w szpitalu? czy
          zleca badania, nie robi problemów ze zwolnieniem, dziękuje za info, pozdrawiam
          ps. gdzie planujesz rodzić?
          • anita.sz Re: do anita.sz 25.03.07, 21:59
            Dr Szulińska w szpitalu już nie pracuje.
            Jak najbardziej zleca wszystkie niezbedne badania i pilnuje wykonania ich w
            terminie. Nie robi problemu ze zwolnieniem jeśli chcesz sobie chwilę odpocząć.
            Zrozumie, że możesz się źle czuć, mieć problemy ze snem itp. Dla niej liczy się
            równiez stan psychiczny pacjentki, a nie tylko, to by nie krwawiła, czy cos
            równie poważnego.
            A jeśli chodzi o szpital, to po naczytaniu się tysięcy opinii i relacji doszłam
            do etapu, że jest mi prawie wszystko jedno. Nie zamierzam za nic płacić za
            wyjątkiem ewentualnego ZZO i ważne jest by był ze mną mąż. Mieszkam miedzy 3
            szpitalami: Solec, Orłowskiego, Madalińskiego. Trafię pewnie do któregoś z nich.
            Pozdr.
    • mila144 Re: Dr Krzysztof Krzywdziński z LUX MEDu 26.03.07, 20:02
      Właśnie dzwoniłam żeby umówić się do dr Szulińskiej ale niestety pierwszy wolny
      termin jest na maj co w przypadku ciąży jest nierealne.
      • agahubik Re: Dr Krzysztof Krzywdziński z LUX MEDu 27.03.07, 23:38
        moją drugą ciążę prowadziła dr Barbara Marek i moge ją polecić. Na wszystkie
        pytania odpowiada, jest sympatyczna i o wszystkim można z nią porozmawiać.
        Przyjmuje w luxmedzie w Compencie na Jerozolimskich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka