mila144 22.03.07, 09:20 Witam, szukam opinii szczególnie u dziewczyn którym prowadził ciąże lub po prostu się u niego leczyły. Jak wrażenia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta_mil Re: Dr Krzysztof Krzywdziński z LUX MEDu 24.03.07, 23:21 Byłam parę razy. Ostatni raz w ciąży (2,5 roku temu) i właśnie wtedy sam mi powiedział, że nie prowadzi ciężarnych. Jako lekarz polecany i wg mnie w porządku, ale trochę chyba już mu się nie chce. Starszy człowiek, można powiedzieć, że ma humor wisielczy, który nie wszystkim odpowiada. Np. do mojej koleżanki strzelił "gdzie się tak zabawiłaś księżniczko?" odn. infekcji. Mnie zawsze śmieszył, dawał recepty. Ale w ciąży wybrałam dr Antepowicz, która jest już za granicą. Ostatnio jestem b. zadowolona z dr Szymańskiego na Chmielnej, który prowadzi ciąże. Świetna na ciążę jest dr Szulińska na Chmielnej, ale na razie nie wiadomo do kiedy sama na zwolnieniu. Rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
anita.sz Re: Dr Krzysztof Krzywdziński z LUX MEDu 25.03.07, 14:52 Moją ciżę prowadzi dr Szulińska. Złota kobieta, cudo, miła i kompetentna. Jestem pacjentką wymagającą, bo to moja pierwsza ciaża, do tego z pewnymi problemami i na dodatek jestem panikarą, więc trochę jestem upierdliwa. Jej to nie przeszkadza. Powiedziała mi kiedyś coś takiego: jak ja lubię patrzeć na dziewdzyny, które cieszą się, że są w ciazy, tez się z nimi cieszę. To jest położnik z powołania. Faktycznie jest na zwolnieniu, ale wraca po świętach. Podczas jej nieobecności trafiłam do dr Radosiewicz. Też moge polecić. Była miła, może bez tego entuzjazmu dr Szulińskiej, ale na prawdę jest ok. A do tego kompetentna i skrupulatna w robieniu badań. Przetestowałam jeszcze 2, ale była to totalna porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
0306a do anita.sz 25.03.07, 18:48 Witam, również korzystam z usług Lux medu. Jeśli o ginekologów, jak do tej pory najlepsi okazali się dr. Antepowiecz-już nie pracuje i dr. Świątek-będzie dopiero w maju. Może wiesz czy dr Szulińska pracuje również w szpitalu? czy zleca badania, nie robi problemów ze zwolnieniem, dziękuje za info, pozdrawiam ps. gdzie planujesz rodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
anita.sz Re: do anita.sz 25.03.07, 21:59 Dr Szulińska w szpitalu już nie pracuje. Jak najbardziej zleca wszystkie niezbedne badania i pilnuje wykonania ich w terminie. Nie robi problemu ze zwolnieniem jeśli chcesz sobie chwilę odpocząć. Zrozumie, że możesz się źle czuć, mieć problemy ze snem itp. Dla niej liczy się równiez stan psychiczny pacjentki, a nie tylko, to by nie krwawiła, czy cos równie poważnego. A jeśli chodzi o szpital, to po naczytaniu się tysięcy opinii i relacji doszłam do etapu, że jest mi prawie wszystko jedno. Nie zamierzam za nic płacić za wyjątkiem ewentualnego ZZO i ważne jest by był ze mną mąż. Mieszkam miedzy 3 szpitalami: Solec, Orłowskiego, Madalińskiego. Trafię pewnie do któregoś z nich. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mila144 Re: Dr Krzysztof Krzywdziński z LUX MEDu 26.03.07, 20:02 Właśnie dzwoniłam żeby umówić się do dr Szulińskiej ale niestety pierwszy wolny termin jest na maj co w przypadku ciąży jest nierealne. Odpowiedz Link Zgłoś
agahubik Re: Dr Krzysztof Krzywdziński z LUX MEDu 27.03.07, 23:38 moją drugą ciążę prowadziła dr Barbara Marek i moge ją polecić. Na wszystkie pytania odpowiada, jest sympatyczna i o wszystkim można z nią porozmawiać. Przyjmuje w luxmedzie w Compencie na Jerozolimskich. Odpowiedz Link Zgłoś