karenina21 14.05.03, 18:01 WSZYSTKIM RODZACYM W TROJMIESCIE POLECAM SZPITAL NA ZASPIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marion11 Re: GDANSK_ZASPA 20.05.03, 09:04 A mozesz napisac czemu? Agnieszka i 29tyg brzuszek Odpowiedz Link Zgłoś
leontyna Re: GDANSK_ZASPA 20.05.03, 10:54 No właśnie, może powiesz coś więcej? Bardzo mnie interesuje Zaspa. Czy również z tego szpitala miałaś lekarza prowadzącego? Mogłabyś polecić? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
karola40 Re: GDANSK_ZASPA 27.05.03, 14:06 Rodziłam na Zaspie. Szpital czysty, schludny. Położne naprawdę się tobą opiekują. Można rodzić w wodzie bądź klasycznie na łóżku.Są oczywiście piłki, jest na porodówce prysznic. Sale porodowe to boxy ale panuje intymna atmosfera, jest nawet magnetofon, można wziąść swoją ulubioną kasetę. No i przede wszystkim (jeśli zajdzie taka potrzeba) to jest na najwyższym, światowym poziomie Intensywna Opieka Noworodka. Polecam poród rodzinny i jeśli ktoś chce "swojego", opłaconego lekarza. Prosze nie zrozumieć mnie źle opieka i bez "podpłacenia" jest O.K. Ale jeśli ktoś chce się czuć pewniej... Pozdrawiam Karola Odpowiedz Link Zgłoś
mimix Re: GDANSK_ZASPA 02.06.03, 19:37 Ja też polecam ten szpital z całego serca !!! Opieka jest super. Poza tym - co najważniejsze - mój synek tuż po porodzie miał problemy z oddychaniem . Zrobił się cały siny, trzeba było natychmiast podłączyć go do respiratora i gdyby nie to , że tam na miejscu jest naprawdę fachowa opieka i NAJLEPSZY W TRÓJMIEŚCIE OIOM - nie wiem jakby się to skończyło... A skończyło się dobrze (po niecałym miesiącu pobytu na intensywnej terapii) Jeszcze raz polecam ! Super specjaliści i co najważniejsze mogłam być przy dziecku kiedy tylko chciałam , także w nocy. Pielęgniarki na OIOM były przesympatyczne. Pozatym porodówka jest jak najbardziej ok Odpowiedz Link Zgłoś