Dodaj do ulubionych

strajk na Starynkiewicza!

15.06.07, 07:36
Oto co dzis przeczytalam na stronach rzepy. Czy ktos wie co z wizytami w przychodni przyszpitalnej? Mam wizyte u gina w srode....

"Do ogólnopolskiego protestu lekarzy w poniedziałek przyłączają się pracownicy Szpitala pw. Dzieciątka Jezus przy ul. Lindleya. Lekarze będą przyjmowali pacjentów tylko w przypadku zagrożenia życia. Odwołane zostaną wszystkie planowe zabiegi i wizyty. Placówka przy ul. Lindleya będzie już 15. szpitalem, w którym medycy prowadzą strajk. Kolejnych osiem jest w trakcie sporu zbiorowego i w każdej chwili mogą się przyłączyć do akcji protestacyjnej. 19 czerwca odbędzie się w Warszawie ogólnopolska manifestacja lekarzy i pielęgniarek. Na 22 czerwca OZZL zapowiada kolejny dzień bez doktora - pracownicy szpitali wezmą dzień wolny na żądanie".
Obserwuj wątek
    • edzia.79 Re: strajk w Brodnowskim 15.06.07, 08:03
      Brodnowski tez strajkuje i na kontrolne ktg nie ma co jechac-mnie odeslali z kwitkiem mimo ze mialam zalecenie od lekarza.
      Dzwonilam do szpitala i polona powiedzial mi ze porodowka nie strajkuje ,tylko pracuje normalnie.
      Pewnie tak samo jest ze Starynkiewicza.
    • yuk-ka Re: strajk na Starynkiewicza! 15.06.07, 08:35
      www.starynkiewicza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=71&Itemid=62

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka