kdj21 06.09.07, 13:18 chodzę do dr Południewskiego na "zwykłe" wizyty i generalnie jest ok, co sądzicie na jego temat jeśli chodzi o prowadzenie ciąży i poród? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ranoma Re: dr Południewski- CMD 06.09.07, 14:53 witaj ja nie chodziłam co prawda do niego na wizyty, ale podoba mi się bardzo jego podejście do kobiet, do ciąży i porodu jakie pokazuje w programach telewizyjnych... moim zdaniem, to bardzo dobry specjalista Odpowiedz Link Zgłoś
kdj21 Re: dr Południewski- CMD 06.09.07, 15:01 też mi się tak wydaje, ale niestety słyszałam o kilku błędach lekarskich w prowadzeniu ciąży... ale może były to subiektywne opinie Odpowiedz Link Zgłoś
niussia82 Re: dr Południewski- CMD 06.09.07, 17:45 Ja nie polecam, bo mnie zraził raz na zawsze jak mi ciazy nie rozpoznal w 8 tygodniu. Po pierwsze nie sluchał mnie jak mowilam mu, ze przyszłam bo jestem w ciazy, w czasie badania ciąznie nie zauwazył, a po badaniu zapytał czy chce tabletki. To byla moja pierwsza i ostatnia wizyta u niego. Odpowiedz Link Zgłoś