jomich 20.11.07, 14:04 Będę miała planowaną cesarkę ze wskazań okulistycznych. Czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza pracującego w Lux-Medzie, który dobrze robi cięcia (kliniki prywatne wykluczone)? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jomich Re: lekarz do cesarki lux-med 20.11.07, 14:09 Zapomniałam dodać, że chodzi o placówki warszawskie. Odpowiedz Link Zgłoś
niesia22 Re: lekarz do cesarki lux-med 20.11.07, 21:37 obawiam się że lekarze z luxmedu nie pracyją w szpitalach, przynamniej ja o takowych nie słyszałam...też chodzę do luxmedu a dodatkowo do innego lekarza prywatnie - właśnie ze względu na jego pracę w szpitalu i właśnie się przekonuję jak cenna jest to znajomość (jestem w 39tc, jeżdżę dz szpitala na ktg i jak wspomniałam że jestem pacjentką lekarza z tego szpitala- zupełnie inna rozmowa Odpowiedz Link Zgłoś
jomich Re: lekarz do cesarki lux-med 21.11.07, 08:32 Dziękuję za Twoją opinię. A może jednak ktoś zna takiego ginekologa? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carol1977 Re: lekarz do cesarki lux-med 21.11.07, 08:58 zapytaj moze na recepcji kliniki o lekarzy, ktorzy pracuja w szpitalach i jakich i moze wtedy dokonasz selekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
jomich Re: lekarz do cesarki lux-med 21.11.07, 09:15 Niestety dodzwonić się tam nie można, przełączają od razu na infolinię, na której nic nie wiedzą. Gdy kiedyś byłam w 1 klinice pani z recepcji nie potrafila odpowiedzieć na to pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
klara_0204 Re: lekarz do cesarki lux-med 21.11.07, 09:59 Na chmielną dodzwaniam się na recepcję ginekologii bez problemu na nr 581 02 40 lub końcówka 41. Odpowiedz Link Zgłoś
carol1977 Re: lekarz do cesarki lux-med 21.11.07, 10:13 ja nie mam dobrych doswiadczen z lux medu zwlaszcza z ginekologami. Zdecydowanie wole medicover. Odpowiedz Link Zgłoś