orange82 09.12.07, 09:29 witam wszystkie dziewczynki, czy któraś z was może wie gdzie w necie znalezc cennik usług cm lim? sprwadzałam na ich stronie ale nie moge znalezc. z góry dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guska24 Re: gdzie znalezc cennik cm lim 10.12.07, 11:18 Witaj, również korzystam z usług tego centrum mdycznego i jestem bardzo zadowolona z ich usług. Może po prostu zadzwoń i zapytaj o konkretne usługi, jakie Cię interesują. Podam Ci numer ogólnopolski bo nie wiem czy jesteś z Wawy, a więc: 022 458 70 00, lub adres mailowy: cmed@cm-lim.com.pl, pozdrawiam, Guśka Odpowiedz Link Zgłoś
orange82 Re: gdzie znalezc cennik cm lim 10.12.07, 12:13 dzięki za odpowiedź, wiem że najlepiej zadzwonić i spytać ale ja dlatego chciałam taki cennik żeby przejrzeć jakie są ceny badań i wizyt odnośnie ciąży. w pracy oferują nam pakiet za 70pln miesięcznie (dostęp do wszyskich lekarzy z cm lim) i zastanawiam się czy go brać czy nie bo planuje ciążę i chciałam wiedzieć za ile i jakie są w cm lim wykonywane badania dla kobiet w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
yoku Re: gdzie znalezc cennik cm lim 12.12.07, 16:09 w Limie zrobisz wszystkie badania począwszy od usg genetycznego po cytomegalię, ja również mam pakiet i całą ciążę robiłam tam badania... wizyta u ginekologa to koszt ok. 100 zł, USG 110 zł, morfologia i mocz kolejne kilkadziesiąt więc biorąc pod uwagę ile konsultacji lekarskich i badań czeka Cię w ciąży 70 zł to jak na poziom usług oferowany przez tę placówkę niewielki wydatek i uważam, że warto mieć tam abonament Odpowiedz Link Zgłoś
yoku Re: gdzie znalezc cennik cm lim 12.12.07, 16:11 dodam tylko, że jeśli lekarz wystawi Ci stosowne skierowanie nie będziesz płacić również za dodatkowe badania Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_kep Re: gdzie znalezc cennik cm lim 11.01.08, 12:22 Cześć musisz koniecznie sprawdzić jakie usługi wchodzą w pakiet. Mój mąż płaci za mnie taką kwotę i prowadzę tam ciążę od 6 miesięcy i wszystko jest ok. Wszystkie badania, wizyty, usg. Obsługa super. Odpowiedz Link Zgłoś