aniahs 17.12.07, 17:02 Chciałabym zapytać czy któraś z Was rodziła w szpitalu w Myślenicach? pytam bo ogólnie ten szpital ma fatalną opinie a jednak gdy pytam znajomych to przeważają opinie że jest ok miły personel itp jak to właściwie jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anijka23 Re: Myślenice szpital 19.12.07, 15:50 Ja bede tam rodzić ponieważ mam lekarkę właśnie z tego szpitala. Też słyszałam różne opinie na temat tego szpitala ale w sumie niedawno leżałam tam tydzień i w sumie byłam zadowolona. Obsługa miła warunki też, czysto i jedzonko oki. Jak lezałam tydzień było około 10 porodów ale jak sie pytałyśmy to czasami nawet jest kilka porodów na dzień...są jedna sala do porodów rodzinnych i jedna rezerwowa...jedyny monus to to że poźniej na sale po porodzie nie może wejść rodzina, trzeba wyjść na korytarz....ale się rozpisałam Odpowiedz Link Zgłoś
aniahs Re: Myślenice szpital 19.12.07, 16:06 ja tam leżałam na początku ciąży i poza jedną pielęgniarką wszystkie były super a słyszałam że na tym oddziale poporodowym są jeszcze fajniejsze ja jestem umówiona na cięcie z dr z tego szpitala i po dłuższym zastanowieniu uważam że dobrze że dziecko nie będzie po porodzie cały czas ze mną , bo zaraz po na pewno będę obolała i nie dała bym sobie , a nikt z rodziny nie może pomóc bo nie wpuszczają. A orientujesz się co trzeba tam zabrać dla dziecka? kiedy rodzisz? to może się spotkamy ? jeśli możesz to odpisz tutaj albo na gg 4478071 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anijka23 Re: Myślenice szpital 19.12.07, 16:46 Pisałam na gg ale cię chyba nie ma, z tego co wiem bo pytałam się lekarki dla dziecka nic nie potrzeba dopiero na wyjscie, oni tam wszystko daja... ja mam termin 26 lutego. Pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
nataliak9 Re: Myślenice szpital 19.12.07, 20:53 tyle mogę dodac od siebie, że półtora roku temu żona znajomego rodziła w tym szpitalu, cesarka została wykonana za późno, dziecko musiało byc pod kontrola neurologiczną ale zakonczyło sie to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś