Dodaj do ulubionych

Ginekolog z Lux Medu w Warszawie

14.02.08, 14:51
Witam,
Kto poleci mi dobrą ginekolog z Lux Medu w Warszawie? Najlepiej z
ul. Szernera?
Obserwuj wątek
    • malgosiek2 Re: Przyklejone : autor- iwa149 14.02.08, 15:44
      Lekarz z Lux Medu
      obymama 14.02.08, 12:47 Odpowiedz

a z jakiego miasta?
      • kowcia Re: Przyklejone : autor- iwa149 14.02.08, 17:25
        na szernera nie ma kogo polecic. unikac nalezy natomist Słodkiego. niby chodze
        do głowackiego ale praktycznie ja tam chodzę tylko na badania, ciążę prowadze
        prywatnie. przez cale 9 m-c bylam tylko raz badana przy okazji pobierania
        cytologii. sama mówilam jakie chce badania. wizyta trwala 5 min. jak by to był
        moj jedyny lekarz to załamka.
        • iwa149 Re: Przyklejone : autor- iwa149 14.02.08, 17:33
          Dzięki za informację. Paranoja teraz z tymi lekarzami. Chciałam sobie zrobić
          jakieś badania, bo pierwszą ciążę poroniłam a teraz od 3 miesięcy się staramy i
          jak na razie nic. Jestem podłamana z lekka psychiczniesadsadsad
          • mamma320 Re: Przyklejone : autor- iwa149 14.02.08, 18:12
            Na Szernera moja koleżanka chodzi do Kamińskiego i jest b. zadowolona, ja byłam
            u niego raz, wywarł na mnie b.dobre wrażenie. Chodziłabym do niego, ale mieszkam
            na Stegnach.
            • iwa149 Re: Przyklejone : autor- iwa149 14.02.08, 21:21
              dzięki za opinię ale wolę jednak jak ginekologiem jest kobieta. Nie wiem czy już
              jesteście w ciąży? Ja staram się 3 cykl i z pierwszą ciążą miałam niestety
              poronieniesadsadsad
              • mamma320 Re: Przyklejone : autor- iwa149 14.02.08, 21:37
                Jestem w 20 tc. Ta koleżanka, która chodzi do dr Kamińskiego stara się o dziecko
                od jakiegoś czasu, w końcu trafiła na niego , zlecił jej dużo badań widać, że mu
                zależy. Może jednak spróbuj pójść do niego, panuje opinia, że faceci są
                delikatniejsi od kobiet.
                Ps.Trzy cykle to b.niedużo zdrowa kobieta statystycznie zachodzi w ciąże po ok
                roku starań.
                • iwa149 Re: Przyklejone : autor- iwa149 15.02.08, 07:16
                  A Ty ile cykli starałaś się o dzidzię?
                  Pomyślę, może pójdę do niego ale jakoś nie mam odwagi rozebrać się
                  przed obcym facetemsadsadsad
                  • mamma320 Re: Przyklejone : autor- iwa149 15.02.08, 09:17
                    Pierwsza ciąża była nieplanowana, w drugą zaszłam w 8 cyklu i moja gin.
                    powiedziała , że to szybko i że mieliśmy szczęście smile
                    • iwa149 Re: Przyklejone : autor- iwa149 15.02.08, 09:49
                      Super!!! Jak jesteśmy bardzo młodzi to wystrzegamy się od
                      nieplanowanej ciąża a jak już zaplanujemy to okazuje się, że to
                      wcale nie tak łatwo, niestety.....
                      A czy wyczuwałaś śluz płodny, bo ja jakoś ostatnio go nie wyczuwam,
                      może wszystko dzieje się wewnątrz mnie?
                      • pengua Re: Przyklejone : autor- iwa149 16.02.08, 22:03
                        Ja prowadzilam ciaze u doktor Gierczynskiej. Kiedys pryjmowala w Lux
                        Medize przy Kopernika i przy Chmielnej, teraz na Pulawskiej (tam
                        gdzie jest Silver Screen) i przy Chmielnej. Bylam z niej bardzo
                        zadowolona. Jest bardzo rzeczowa, dokladna. Na poczatku byla moze
                        zbyt oschla, ale potem sie rozkrecila. Ale mysle, ze prawda jest
                        taka ze o lekarzu mozna powiedziec czy jest ok czy nie, dopiero
                        kiedy dzieje sie cos zlego i wtedy mozna sie przekonac jak sie
                        znajdzie... Poki jest wszystko ok to mozna oceniac tylko po
                        powierzchownosci, stosunku do pacjenta i dokladnosci badan i to
                        nestety nic wiecej sad
                        • 0306a Polecam dr. Annę Świątek 17.02.08, 08:15
                          Prowadzę ciążę u dr. Anny Świątek, teraz przyjmuje na Chmielnej, to naprawdę
                          wspaniały lekarz, a wierzcie mi, że "sprawdziłam" wielu w Lux-medzie. Pozdrawiam
                • iwa149 Re: Przyklejone : autor- iwa149 18.02.08, 22:20
                  A ile na oko dr Kamiński ma lat? Dojrzewam do myśli żeby sie do
                  Niego zapisac.
                  • rooms Barbara Marek Al. Jerozolimskie 19.02.08, 10:13
                    prowadziła moją przyjaciółkę, prowadzi moją ciążę. Bardzo konkretna, spokojna.
                    Polecam
                    • iwa149 Re: Barbara Marek Al. Jerozolimskie 19.02.08, 10:17
                      Na razie nie jestem w ciąży. Staramy się 3 cykl i pewnie znowu nic.
                      Ile cykli się starałaś? Czy przed ciąża też do Niej chodziłaś?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka