iwa149 14.02.08, 14:51 Witam, Kto poleci mi dobrą ginekolog z Lux Medu w Warszawie? Najlepiej z ul. Szernera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: Przyklejone : autor- iwa149 14.02.08, 15:44 Lekarz z Lux Medu obymama 14.02.08, 12:47 Odpowiedz a z jakiego miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
kowcia Re: Przyklejone : autor- iwa149 14.02.08, 17:25 na szernera nie ma kogo polecic. unikac nalezy natomist Słodkiego. niby chodze do głowackiego ale praktycznie ja tam chodzę tylko na badania, ciążę prowadze prywatnie. przez cale 9 m-c bylam tylko raz badana przy okazji pobierania cytologii. sama mówilam jakie chce badania. wizyta trwala 5 min. jak by to był moj jedyny lekarz to załamka. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa149 Re: Przyklejone : autor- iwa149 14.02.08, 17:33 Dzięki za informację. Paranoja teraz z tymi lekarzami. Chciałam sobie zrobić jakieś badania, bo pierwszą ciążę poroniłam a teraz od 3 miesięcy się staramy i jak na razie nic. Jestem podłamana z lekka psychicznie Odpowiedz Link Zgłoś
mamma320 Re: Przyklejone : autor- iwa149 14.02.08, 18:12 Na Szernera moja koleżanka chodzi do Kamińskiego i jest b. zadowolona, ja byłam u niego raz, wywarł na mnie b.dobre wrażenie. Chodziłabym do niego, ale mieszkam na Stegnach. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa149 Re: Przyklejone : autor- iwa149 14.02.08, 21:21 dzięki za opinię ale wolę jednak jak ginekologiem jest kobieta. Nie wiem czy już jesteście w ciąży? Ja staram się 3 cykl i z pierwszą ciążą miałam niestety poronienie Odpowiedz Link Zgłoś
mamma320 Re: Przyklejone : autor- iwa149 14.02.08, 21:37 Jestem w 20 tc. Ta koleżanka, która chodzi do dr Kamińskiego stara się o dziecko od jakiegoś czasu, w końcu trafiła na niego , zlecił jej dużo badań widać, że mu zależy. Może jednak spróbuj pójść do niego, panuje opinia, że faceci są delikatniejsi od kobiet. Ps.Trzy cykle to b.niedużo zdrowa kobieta statystycznie zachodzi w ciąże po ok roku starań. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa149 Re: Przyklejone : autor- iwa149 15.02.08, 07:16 A Ty ile cykli starałaś się o dzidzię? Pomyślę, może pójdę do niego ale jakoś nie mam odwagi rozebrać się przed obcym facetem Odpowiedz Link Zgłoś
mamma320 Re: Przyklejone : autor- iwa149 15.02.08, 09:17 Pierwsza ciąża była nieplanowana, w drugą zaszłam w 8 cyklu i moja gin. powiedziała , że to szybko i że mieliśmy szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
iwa149 Re: Przyklejone : autor- iwa149 15.02.08, 09:49 Super!!! Jak jesteśmy bardzo młodzi to wystrzegamy się od nieplanowanej ciąża a jak już zaplanujemy to okazuje się, że to wcale nie tak łatwo, niestety..... A czy wyczuwałaś śluz płodny, bo ja jakoś ostatnio go nie wyczuwam, może wszystko dzieje się wewnątrz mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
pengua Re: Przyklejone : autor- iwa149 16.02.08, 22:03 Ja prowadzilam ciaze u doktor Gierczynskiej. Kiedys pryjmowala w Lux Medize przy Kopernika i przy Chmielnej, teraz na Pulawskiej (tam gdzie jest Silver Screen) i przy Chmielnej. Bylam z niej bardzo zadowolona. Jest bardzo rzeczowa, dokladna. Na poczatku byla moze zbyt oschla, ale potem sie rozkrecila. Ale mysle, ze prawda jest taka ze o lekarzu mozna powiedziec czy jest ok czy nie, dopiero kiedy dzieje sie cos zlego i wtedy mozna sie przekonac jak sie znajdzie... Poki jest wszystko ok to mozna oceniac tylko po powierzchownosci, stosunku do pacjenta i dokladnosci badan i to nestety nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
0306a Polecam dr. Annę Świątek 17.02.08, 08:15 Prowadzę ciążę u dr. Anny Świątek, teraz przyjmuje na Chmielnej, to naprawdę wspaniały lekarz, a wierzcie mi, że "sprawdziłam" wielu w Lux-medzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwa149 Re: Przyklejone : autor- iwa149 18.02.08, 22:20 A ile na oko dr Kamiński ma lat? Dojrzewam do myśli żeby sie do Niego zapisac. Odpowiedz Link Zgłoś
rooms Barbara Marek Al. Jerozolimskie 19.02.08, 10:13 prowadziła moją przyjaciółkę, prowadzi moją ciążę. Bardzo konkretna, spokojna. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
iwa149 Re: Barbara Marek Al. Jerozolimskie 19.02.08, 10:17 Na razie nie jestem w ciąży. Staramy się 3 cykl i pewnie znowu nic. Ile cykli się starałaś? Czy przed ciąża też do Niej chodziłaś? Odpowiedz Link Zgłoś