mamamatiego2 28.02.08, 20:44 mam pytanie chodzę do lekarza z tego szpitala czy któraś tam rodziła albo słyszała coś o tym szpitalu?? czy sie płaci jakie sa warunki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata99222 Re: MSWIA KRAKÓW 29.02.08, 11:45 Po tej aferze z zarazonymi ciezarnymi balabym sie tam rodzic. Ba, nawet isc sie zbadac!!! NIE polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
gapix Re: MSWIA KRAKÓW 01.03.08, 17:33 A Ty zdajesz sobie sprawę z tego, że taka historia może się przydarzyć w każdym szpitalu.... Odpowiedz Link Zgłoś
mama1604 Re: MSWIA KRAKÓW 02.03.08, 13:45 WITAM SERDECZNIE JA RODZILAM W TYM SZPITALU 4 LATA TEMU I BYLAM BARDZO ZADOWOLONA A WCZESNIEJ LEZALAM NA PATOLOGI TEZ TAM I TEZ WSZYSTKO OK NIEWIEM JAK TERAZ TAM JEST ALE PODOBNO ODDZIAL PO REMONCIE I LEKARZE CI SAMI. JA OBECNIE PLANUJE 3 DZIECKO I NAPEWNO POJDE TEZ TAM RODZIC ATMOSFERA I WARUNKI WTEDY BYLY SUPER OPIEKA B.DOBRA TAKZE POLECAM. POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
asasia Re: MSWIA KRAKÓW 03.03.08, 10:13 Hej Ja tez mam lekarkę z tego szpitala,i zamierzam tam rodzić.Oddział jest po remoncie,położna mnie oprowadziła wszystko pokazała,najlepiej jak sama pójdziesz i zobaczysz.Byłam tam parę razy na ktg-pielęgniarki i lekarze bardzo mili(za każdym razem trafiłam na kogoś innego),tak,że ja miałam bardzo dobre odczucia-sam oddział też mi się podobał taki nieduży można powiedzieć "kameralny". Za poród rodzinny płaci się 100zł.(to w sumie taka cegiełka na fundację przyszpitalną),a znieczulenie 300zł. Byłam tam nawet wczoraj na ktg-i był "ruch" na porodówce-tak,że nie jest tak,źle i jakieś dzieci się tam jednak rodzą. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 Re: MSWIA KRAKÓW 03.03.08, 15:15 zakazenie moze sie zdarzyc w kazdym szpitalu-mniej lub bardziej grozne.mniej lub bardziej rozdmuchane medialnie.rodzilam tam we wrzesniu 2006 i oprocz jednej poloznej kazda byla bardzo mila i pomocna.tak samo z dzieciowymi pielegniarkami-wszystkie super oprocz jednejporod rodzinny 100zl(fajna salka),znieczulenie dostalam bez problemu-chyba 250zl albo 300zl.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
rybka303 Re: MSWIA KRAKÓW 05.03.08, 15:24 Dziewczyny, 16.lutego urodziłam tam przez cc córeczkę. Oddział jest RE-WE-LA-CYJ-NY!!! Kazdy jeden lekarz, każda jedna położna. W sumie spędziłam tam 3 tygodnie, zdazyłam poznać cały personel. Najpierw byłam na ginekologii a potem juz na połozniczym jak go otwarli.Na oddziale można z podłogi jesć, jest bardzo kameralnie 12 lózek. Fajna salka do porodów rodzinnych. Położne świetne, bardzo pomocne (miałam kłopoty z karmieniem) świetna opieka pod każdym względem. Mąz mógł być ze mną bez ograniczeń. Nie miałam stamtąd lekarza, przyszłam z ulicy a czułam sie lepiej niż w prywatnej klinice. Miałam to szczęscie że jeszce nie było tłoku, ale widziałam spore zainteresowanie odwiedzających więc na marzec pewnie sporo dziewczyn przyjdzie. NIe mogłam trafic na lepszy oddział i lepszą opiekę. Ordynator naprawdę dobrał sobie super załogę. Pozdrawiam i polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama1604 Re: MSWIA KRAKÓW 20.03.08, 18:29 Ja tez bardzo chcialabym sie teraz dowiedziec jak tam jest po remoncie czy jest jakas dziewczyna ktora rodzila tam nie dawno? Dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
krewetka Re: MSWIA KRAKÓW 26.03.08, 18:17 ja rowniez i przy okazji chciałam zapytac o pania dr. Kwiatkowską- Panek Odpowiedz Link Zgłoś
aglamama Re: MSWIA KRAKÓW 08.04.08, 11:32 Podnoszę. Czy ktoś rodził tam ostatnio? Zbliża mi się termin i chciałabym zasięgnąć bliższych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś