amela-net 07.05.08, 16:26 Czy znacie może jakiegoś lekarza z Warszawy,który zna się na prowadzeniu ciąży z zespołem antyfosfolipidowym?Wiem,że prof.Dębski jest w tej dziedzinie specjalistą,ale terminy na wizytę są zabójcze.Będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_b3 Re: Lekarz od ciąży z zespołem antyfosfolipidowy 07.05.08, 19:59 Polecam dr Malgorzate Jerzak z CM LIM, przyjmuje w Marriott. Specjalizuje sie w ciazach trudnych z przyczyn immunologicznych / endoktrynologicznych. Znakomicie diagnozuje i prowadzi potem ciaze, niejedna uratowala po kilku stratach... Odpowiedz Link Zgłoś
amela-net Do aga_b3!!! 07.05.08, 20:38 A czy ta pani doktor pracuje też w jakimś szpitalu? Odpowiedz Link Zgłoś
i.f Re: Do aga_b3!!! 08.05.08, 14:50 Dr Jerzak pracuje w szpitalu przy Szaserów, niestety nie ma tam oddziału gin.-poł. W innym gin.-poł. szpitalu nie pracuje, tylko LIM. Ja też ją szczerze polecam I. Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Re: Lekarz od ciąży z zespołem antyfosfolipidowy 08.05.08, 15:52 hmm ja prowadzilam ciaze u 'zwyklego' lekarza, ktoremu powiedzialam o wczesniejszym takim podejrzeniu, skierowal mnie na badania potwierdzajace, i przeprowadzil przez cala ciaze (obecnie 10 dni do terminu)... mogę Ci podać: dr. Majnert z Poradni w szp. Brodnowskim, ale on fachowiec w tym nie jest, raczej po prostu padlo na niego prowadzenie mojej ciazy - no z polecenia do niego poszlam bo kolezance tez trudna ciaze wyprowadzil pozytywnie. od razu uprzedzam ze troche malomowny i ciezki w kontakcie, ale nie narzekam, to 3 ciaza i pierwsza ktora sie nie poronila, poprzednie 10-12 tc, no i ja czuje sie bardzo dobrze, biore Acard codziennie i duzo magnezu. Odpowiedz Link Zgłoś
09.10.2001m Re: Lekarz od ciąży z zespołem antyfosfolipidowy 08.05.08, 22:26 Też polecam dr Jerzak - jest genialna, dokładna, skrupulatna... Tyle, że niektórym paniom nie bardzo odpowiada jej no nazwijmy to małomówność. Ja wiem, że warto jej zaufać i bez zbędnych pytań wykonywać jej zalecenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś