Dodaj do ulubionych

lekarze - Bialystok

22.09.03, 10:32
czy ktos mi moze podac nazwisko dobrego lekarza w Bialymstoku? Na poczatku
miesiaca zrobilam sobie test ciazowy i wyszedl pozytywny. Lekarz podejrzewa
ciaze pozamaciczna ale odnosze wrazenie ze sam dokladnie nie jest tego
pewien. W macicy usg nic nie wykrylo i zastanawiam sie nad wizyta u innego
specjalisty. Bede wdzieczna za rade
Obserwuj wątek
    • juleczka7 Re: lekarze - Bialystok 23.09.03, 20:22
      Polecam dr Poludniewskiego z ul. wyszynskiego 8. Prowadzi tez ciaze i odbiera
      ciaze w prywatnej klinice. Polecam
      • iwonka50 Re: lekarze - Bialystok 30.09.03, 14:31
        Kogo na to stać?
        • juleczka7 Re: lekarze - Bialystok 30.09.03, 16:23
          iwonka50 napisała:

> Kogo na to stać?

Na wizytę za 60 zł łącznie z cytologią (za 100 zł z USG)? MNIE i 3 tysiące
          innych pacjentek, które się u niego leczą.
          • iwonka50 Re: lekarze - Bialystok 02.10.03, 09:14
            A morfologia, WR, mocz, ewentualnie odczyn Coombsa, test na cukrzycę ciężarnych
            i inne?
            • usiek78 Re: lekarze - Bialystok 02.10.03, 14:22
              Ja polecam mojego lekarza -doktor Przepieść.Przyjmuje w przychodni w PSK(no ale
              teraz tam są kolejki-ok.miesiąca czeka się na wizytę),przyjmuje też raz w
              tygodniu na Parkowej(środy-teraz z ubezpieczenia też długa kolejka,ale za 50zł.
              wizyta jest szybko).Ma też on prywatny gabinet na Wojskowej(nie wiem ile
              prywatna wizyta).]
              Prowadzę u Niego ciążę i jestem bardzo zadowolona.Wie,jaka jest sytuacja z tymi
              kolejkami,więc mnie przyjął już dwa razy w szpitalu na swoim dyżurze za darmo
              (była to Jego propozycja).
              Pracuje On w szpitalu więc możliwe,że będzie ze mną przy porodzie.Szczerze
              polecam i powodzenia.
    • kubbik1 Re: lekarze - Bialystok 03.10.03, 12:11
      hejka
      ja rowniez polecam doktora Przepieścia prowadzil moja ciaze i na prawde byl OK
      no ale te kolejki w PSK co prawde bywalam tez u niego prywatnie wizyta 50 zl ma
      gabinet na Batalionów Chłopskich poza tym pod koniec ciazy kiedy zdecydowalam
      sie na poród na Parkowej zaczęłam chodzić do doktora Sobolewskiego na Parkową
      super lekarz no i nawet trafiło mi sie że był przy moim porodzie. Urodziła nam
      sie w czerwcu dziewczynka 4230 siłami natury, i bardzo dobrze wspominam poród na
      Parkowej jakby co to pytaj dalej
      powodzenia
      Magda
      • eliszka1 Re: lekarze - Bialystok 15.11.03, 10:01
        hej!
        też zamiar rodzić na Parkowej.Mam termin na początek 10.01.Chodzę do dr
        Mosakowskiego,jestem jak na razie zadowolona,ale czuję,że on raczej nie bywa
        przy porodach,chyba że ma akurat dyżur,a ja tam więcej nikogo nie znam i
        myślę,że warto byłoby się umówić z położną,czy lekarzem,żeby nie być taką
        anonimową pacjentką.Opowiedz jak to było u Ciebie.Już niedużo czasu zostało
        i chyba coraz bardziej się boję(to mój pierwszy raz).
        • kubbik1 Re: lekarze - Bialystok 15.11.03, 16:27
          hej hej
          ja wlasciwie sie z nikim przed porodem nie umawialam
          bo doszlam do wniosku ze tam sa i tak w miare spoko lekarze wiec na kogo trafie
          to tak bedzie no i w sumie mialam szczescie bo sam porod odbieral lekarz do
          ktorego chodzilam czyli dr Sobolewski a no i byla przy moim porodzie taka super
          polozna kurde nie pamietam nazwiska niestety wylecialo mi jakos z glowy w kazdym
          razie super pokierowala porodem i wszystko poszlo szybko sprawnie i generalnie
          jestem bardzo zadowolona
          w sumie jak sie bedziesz czula lepiej to mozeez porozmawiac ze swoim lekarzem o
          tym ze np chcialabys aby on byl przy porodzie ewentualnie moze moglby ci kogos
          polecic
          no w kazdym razie zycze powodzenia i glowa do gory porod to naprawde nie takie
          straszne przezycie... chociaz wiem ze latwo mio tak mowic bo mam to za soba
          a jezeli masz jeszcze jakis pytania to pisz na priv...kubbik@wp.pl

pozdrawiam

Magda mama Mai(5 miesiecy)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka